![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
![]()
od poczatku wiec jestem powiedzmy adminem bo jak cos padnie to wszyscy przychodza do mnie malej sieci lan
oto zapis rozmowy z lanczata po krotce nie daje wszystkiego ale ja:anonymous *****:bloto Błoto (12:45:48) bo wczoraj albo ty albo ktos pokasował mi pliki od win i nawet mi nazwe kompa ktos zmienił ten program co midałes co zainstalowałem snaped mi wariował i tym podobne anonymous (12:46:44) ja nic nie robilem Błoto (12:47:32) nie obwiniam ci eale sie pytam anonymous (12:47:39) to nie ja anonymous (12:51:25) i tak sie na ftpa nie dostaniesz Błoto (12:52:11) po co jak na ftp jest starsznie łatwo złamac hasło jest do tego taki mały program anonymous (12:52:23) to dawaj lam Błoto (12:53:55) wiesz co jestes czarnym lamerem ktory bez swoich programów nic nie zdziała anonymous (12:54:24) co? anonymous (12:54:32) synus nie wiesz nawet o czym mowisz? anonymous (12:55:03) a ty co niby jestes rozbawiles mnie do lez Błoto (13:56:35) przemo przeskanuj se dysk ha ha anonymous (13:56:55) bo? Błoto (13:57:05) to zobaczymy jak dobry jest ten antivirus Błoto (14:00:02) myslisz ze co poziadałes wszystkie rozumy ja tez kontroluje router Błoto (14:00:06) ha ha ha anonymous (14:00:15) ba Błoto (14:00:53) myslisz ze dlaczego wisnia resetował kompa bo ja sie bawiłem anonymous (14:01:13) ta? ftp-mam dosc udostepnienia wiec postawilem ftpa - mak kontrole i wiem kto co wisnia - gosc u ktorego staoi router(komp z winroutem - tymczasowo) a gosc Bloto uzywa netbusa 1.70 nawet nie skompresowanego, a podrzuca go z grami pomijajac pare epitetow w moim kierunku i grozb ze ma kolegow z "kryminalu" to jest ogolny zapis rozmowy - skonczylo sie na przecieciu skretki nozem i moze skonczy sie czyms jeszcze z mojej strony bo jestem wnerwiony TO JEST "HAKIERSTWO" PROSZE WAS ![]() ps teraz za router robi freesco i zmienilem kazde haslo(brak dysku do zainstalowania linuxa - komp pozyczony) a Bloto ma chyba 15 lat i unika konfronatacji ze mna - mocny w gembie na lanczacie ale na ulicy juz nie zeby bylo smieszniej to tego trojana dostal od kolegi, ktory pokazal mu jak go uzywac ^_^ |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buhaha heh hihi
to nawet ***** nie jest ![]()
![]() |
#3 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Hmm, i o co ci wlasciwie chodzi w tym topic'u?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Gość
|
Cytat:
chcialem takze uswiadomic niektorym zagrozenia w sieci zeby przemysleli czy czasem jakis kolega do nich nie przyczodzi i czegos nie "naprawia" a potem dzieja sie rozne rzeczy |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |