Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 09.02.2003, 23:44   #15
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
hehe - a ja wyjde przed szereg i powiem ze te czasopisma czytuje

nie dla testow porownawczych - bo te wiadomo - maja gumowe kryteria (choc sa parametry ktorych nie da sie ukryc - np. czas wygaszania plamiki w monitorze LCD) - tylko o testy pojedynczych programow - zwlaszcza niszowych - pare razy taki tekst pomogl mi rozwiazac palacy problem - przyklad? mam kilka tysiecy plyt w domu - archiwum mojego ojca, kilkaset plyt ze wskanowanymi zdjeciami, nagrania z moich koncertow, muze (i jej backup), troche gier - soft (+ backup) - potrzebowalem sie w tym jakos orenitowac - i bach! w CHIPie znalazlem porownanie CD managerow - zaciagnalem polecanego tam whereisit?a - spodobal mi sie tak barzdo ze wydalismy 40$ na oryginal - a takeigo prog'a szukalem bezskutecznie kilka miesiecy

CHIP czasem sie rpzydaje - bo sa jednak artykuly ktorych NIE pisze sie pod reklamodawce- tylko trzeba je wyluskac (i byc swiadomym przekretow - ale to chyba wszyscy tu wiedza)

Twoje uprawnienia: