![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.08.2002
![]() |
c+ mozna zdekodowac jedynie (narazie) w kablu i to tylko tam gdzie go koduja w nagravision. programem bortg tv , more tv itp.
borga mozna zainstalowac na emulatorze windowsa jezeli kodowany jest w cablecrypt. to tez niby jest mozliwe jego zdekodowanie z tym ze jakosc obrazu pozostawia duuuzzzo do zyczenia, w zaleznosci od programu uzytego do dekodowania to : mała rozdzielczosc, brak koloru, brak synchronizacji albo kombinacje tych wad. wiec jezeli kolega zna sposob na ogladanie c+ to niech go poda a nie pi....i głupoty ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Indywidualista
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
A HBO nie dało się jeszcze zdekodować poprzez software dla kart TV?
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kiedys borg zadzil... jedyny polski program ktory zrobil furore na zachodzie
ale potem borg wprowadzil oplate za soft (co prawda symboliczna...) i zaraz potem zaprzestal unowoczesniania softu - a ze to bylo dawno i teraz borg nie dziala na obecnych windach z ntfsem... (tzn dziala, ale system idzie w kosmos - co jest jeszcze gorsze) facet, jak znasz sposob to go podaj, jak nie znasz tosie nie odzywaj i nie obrazaj innych juzerow... jak twierdzisz ze pixelview jest lepszy od averow i winfastow... to doucz sie troche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Indywidualista
![]() |
Co masz na myśli pisząc, że system idzie w kosmos?
![]() Nie powiesz mi chyba, że teraz nie ma żadnego sposobu na dekodwanie na kartach TV, he? :/
[ Miłego dnia. Matteo (You have to see it for yourself ...) /// [ ASUS A8N-SLI DEL nF4 | AMD Athlon64 3200+ | 2GB GEIL RAM | GF Gainward 6600GT | WindowsXP (SP2) /// [ DVDRW LG SuperMulti 16x | CDRW Lite-On 40x | Samsung SpinPoint 250GB SATA | LG StudioWorks 700S /// |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HBO nie da sie (chwilowo) rozkodowac softwarowo.
Co do dekodowania C+, mozna tak jak pisali poprzednicy, nawet na XP postawionym na FAT32 (jakosc tragiczna) i nawet mignal mi jakis progs do dekodowania, ale oferta programowa C+ jakos mnie nie powala (pilki kopanej nie ogladam, filmy mam wczesniej) Tak wiec nie ombinowalem z tym progsem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
matteo - ja sam nie probowalem pod xp instalowac borg, bo na forach wszyscy co sporobowali zalowali - na facie system zwalnia, na ntsie jest uszkadzany ze go uzywac nie idzie (nie pytaj mnie coto znaczy, bo jak powiedzialem ja tego nie probowalem,zniechecony opiniamiinnych)
fakt faktem da sie zdekodowac, np more tv, ale nie ta jakosc co kiedys, gdy jeszcze canal lecial w powietrzu i dekodowalosie borgiem 1.55 na win98 ja nie mam ostatnio okazji sie juz tym bawic, bo w mojej kablowce nie ma canalu, ostatnio dekodowalem z kablowki nagravision borgiem 1.55 rok temu i dzialalopieknie, ale system win98 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Indywidualista
![]() |
Aha ... czyli Borga nie warto instalować ...
Stoimy w miejscu - jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły to czekam(y) na info ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|
|