Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.12.2004, 19:08   #1
javor
jav-or-not

Data rejestracji: 30.12.2003
javor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Painkiller BooH... jak można tak zepsuć grę?!

No właśnie dziś sobie zakupiłem... zainstalowałem.... i...
okazało się że nie mogę sobie już w podstawę zagrać.. :/ więc odinstalowałem i co się okazało? wywaliło mi też wszystkie savy (shit) a już byłem na ostatnim levelu, ech...

No dobra, więc zainstalowałem od nowa podstawę + BooH i co? Dodatek chodzi potwornie wolno na takich samych ustawieniach co podstawa (teraz wyciąga jakieś 5-7fps a przedtem było spokojnie 30fps). Co bardziej ciekawe jak teraz włączyłem podstawę to też o wiele wolniej chodzi.... ech...
... czy ludzie odpowiedzialni za testy gierki poszli na chorobowe czy co??!! :/
Z tak wspaniałej gierki zrobił się gniot na maxa....

(i nie wypowiadam się tu o grze po sieci bo jeszcze nie grałem, ale z tego co czytałem opinie innych to też ostre słowa są przytaczane..)

...a miało być tak pięknie....

hmm, może chociaż łatkę jakąś wypuszczą szybko, bo teraz nie da się w ogóle grać

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.12.2004, 19:16   #2
pablocoo
Darkly dreaming...

Data rejestracji: 10.08.2004
pablocoo niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Jesli ja kupiles, to nie potrzebujesz podstawowej wersji zeby ja odpalic. Moze sprobuj wywalic podstawowa i zaistalowac samo Battle Of Hell
pablocoo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.12.2004, 19:51   #3
javor
jav-or-not

wiem, że nie potrzebuję, no ale nieładnie z ich strony robić coś takiego :/
Stary 10.12.2004, 09:57   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Wersja wydana w Polsce działa bez podstawki. To kolejny ukłon w stronę polskich graczy.

Od siebie dodam taki apel - Panowie (i może jakieś Panie) - nie ściągajcie tej gry z netu! Wyżałujcie te 20 złotych na pracę polskich programistów, którzy jako jedni z niewielu traktują poważnie polski rynek i oferują nam naprawdę produkt na światowym poziomie, w cenie dostosowanej do naszych realiów. Valve czy inne "giganty" mogą nie zauważyć tego, że kilka tysięcy graczy w Polsce zamiast kupna ich gry, ściągnie ją z internetu, ale dla wydawcy PainKillera będzie to miało znaczenie. A w zamian za to, na jakich warunkach nam tę grę oferują, byłoby to po prostu hamstwo.

I jeszcze jedno - gry jeszcze nie kupiłem, bo nawet nie wiedziałem, że już wyszła, ale na pewno zrobię to na dniach. Może by ktoś postawił serwerek i zagralibyśmy któregoś wieczoru? Wiem, że gracie teraz tylko w HL2 ,ale może i na PK ktoś się skusi?

ps: Tak właśnie wysłałem posta, tradycyjnie po umieszczeniu przejrzałem go jeszcze pokrótce i rzuciło mi się w oczy, że dwa dni temu minęło równe 2 lata na forum. for me

No, może for you to

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 10.12.2004 o godz. 10:00
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.12.2004, 12:19   #5
javor
jav-or-not

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Wersja wydana w Polsce działa bez podstawki. To kolejny ukłon w stronę polskich graczy.

Od siebie dodam taki apel - Panowie (i może jakieś Panie) - nie ściągajcie tej gry z netu! Wyżałujcie te 20 złotych na pracę polskich programistów, którzy jako jedni z niewielu traktują poważnie polski rynek i oferują nam naprawdę produkt na światowym poziomie, w cenie dostosowanej do naszych realiów. Valve czy inne "giganty" mogą nie zauważyć tego, że kilka tysięcy graczy w Polsce zamiast kupna ich gry, ściągnie ją z internetu, ale dla wydawcy PainKillera będzie to miało znaczenie. A w zamian za to, na jakich warunkach nam tę grę oferują, byłoby to po prostu hamstwo.

I jeszcze jedno - gry jeszcze nie kupiłem, bo nawet nie wiedziałem, że już wyszła, ale na pewno zrobię to na dniach. Może by ktoś postawił serwerek i zagralibyśmy któregoś wieczoru? Wiem, że gracie teraz tylko w HL2 ,ale może i na PK ktoś się skusi?

ps: Tak właśnie wysłałem posta, tradycyjnie po umieszczeniu przejrzałem go jeszcze pokrótce i rzuciło mi się w oczy, że dwa dni temu minęło równe 2 lata na forum. for me

No, może for you to

he, no a kto mówi o piraceniu?? mam oryginala i podstawę i dodatek. Myślałem więc, że jeśli podstawa była dobrze zrobiona od razu (no może poza multi player) to dodatek nie ma prawa być gorszy :/ myliłem się :/ niech oni szybko jakąś łatę wypuszczą bo teraz to sobie nie pogram.

andrzejj9 - kupisz gierkę i ją włączysz, to się przekonasz o czym piszę
Stary 10.12.2004, 12:30   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez javor
he, no a kto mówi o piraceniu?? mam oryginala i podstawę i dodatek. Myślałem więc, że jeśli podstawa była dobrze zrobiona od razu (no może poza multi player) to dodatek nie ma prawa być gorszy :/ myliłem się :/ niech oni szybko jakąś łatę wypuszczą bo teraz to sobie nie pogram.

andrzejj9 - kupisz gierkę i ją włączysz, to się przekonasz o czym piszę
Ani przez chwilę nie chciałem sugerować, że masz pirata. Sorry, jeśli tak wynikało z mojej wypowiedzi. To miała być tylko taka ogólna uwaga, która fajnie by było, gdyby choć kilku osobom dało do myślenia.

A jeśli chodzi o sam dodatek, to mam nadzieję, że jednak nie jest taki zły. Zresztą czytałem kilka wypowiedzi, których autorzy więc rozpływali się w zachwytach, więc może nie będzie tak źle

Ale ja na razie i tak tylko grę kupię, bo raczej szybko sobie w nią nie pogram (no chyba, że ktoś postawi serwer i będziemy grać na sieci, wtedy chciałbym się przyłączyć). Cały czas zainstalowaną mam jeszcze pierwszą część i nie mam czasu jej skończyć. Jestem chyba na drugim etapie trzeciego rozdziału, tak więc trochę jeszcze przede mną. Może w czasie świąt

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.12.2004, 23:52   #7
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
@javor ile dales za dodatek moze tez sie skusze
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.12.2004, 23:59   #8
kiewas
Matrix has him

Data rejestracji: 29.10.2003
kiewas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
w kioskach tak jak zwykły Painkiller - 19.90
Stary 11.12.2004, 00:00   #9
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez kiewas
w kioskach tak jak zwykły Painkiller - 19.90
o to bedzie trzeba kupic
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.12.2004, 00:01   #10
javor
jav-or-not

Cytat:
Napisany przez legion
@javor ile dales za dodatek moze tez sie skusze
normalnie 19.90zł w pierwszym kiosku od mojego bloku

@adndrzejj9 - no a ja byłem na drugim etapie piątego rozdziału... i wykasowały się wszystkie savy, aghhh

Może ktoś wie czy są jakieś kody do odblokowywania leveli? bo od nowa naprawdę nie mam ani czasu ani ochoty grać :/
Stary 11.12.2004, 02:20   #11
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
tak, BooH będzie działać bez wersji podstawowej, ale tylko uświadczycie trybu Single Player
aby grać w internecie trzeba ją zainstalować na zwykłego PK

PS. jestem skłonny sprzedać zwykłego PK 100 procentowy oryginał ofkorz

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.12.2004, 23:07   #12
javor
jav-or-not

Cytat:
Napisany przez Y@nkee_PL
tak, BooH będzie działać bez wersji podstawowej, ale tylko uświadczycie trybu Single Player
aby grać w internecie trzeba ją zainstalować na zwykłego PK

PS. jestem skłonny sprzedać zwykłego PK 100 procentowy oryginał ofkorz
no na gazetce z tyłu jest napisane, że można po lanie grać mając samego BooH aby w necie pograć już trza mieć też podstawę
Stary 14.12.2004, 22:32   #13
Wojtek Toruń
Jak może to pomoże

Data rejestracji: 02.02.2003
Wojtek Toruń zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Kupiłem tego PK BOH.
Śmiga całkiem fajnie, ale nie jestem maniakiem gier i lubie sobie tak pograć dla przyjemności dlatego często kozystam z solucji.
Troche szukałem po necie ale nie znalazłem.
Ma ktoś może jakiś link do solucji do tej czesci?
Wojtek Toruń jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.12.2004, 08:29   #14
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Tak z zupełnie innej beczki...
zakupiłem tę część Painkiller'a, ale mam problem z zabiciem tego spaślaka biegającego z tasakiem. Wiem, że to początek gry, a ja już mam problem... Cały zapas kołków w łeb mu wpakowałem, ale jego jakby to nie rusza. Czy jest jakiś specjalny sposób na załatwienie go, czy należy strzelać w niego do upadłego??
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.12.2004, 02:07   #15
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Proton
Tak z zupełnie innej beczki...
zakupiłem tę część Painkiller'a, ale mam problem z zabiciem tego spaślaka biegającego z tasakiem. Wiem, że to początek gry, a ja już mam problem... Cały zapas kołków w łeb mu wpakowałem, ale jego jakby to nie rusza. Czy jest jakiś specjalny sposób na załatwienie go, czy należy strzelać w niego do upadłego??
wlasnie koncze booh'a ... miod z boczkiem
ubic wszystkie dzieciaki ... a potem grubasa ze stopami na plecach

Twoje uprawnienia: