![]() |
Cytat:
Możesz mieć matrycę 3,2 miliona i 4 miliona i możesz zrobić tyle samo zdjęć :D Robisz zdjęcia w 1280x960 i wchodzi tyle samo. Chyba, że mówimy o max. jakości to będzie różnica w ilości zrobionych zdjęć :taktak: |
Jeżeli masz do dzyspozycji duzo kasy no to polecam Konica Minolta Dimage Z3 lub Canona Power Shota S1/IS ale osobiście polecam Z3 sam mam no i jest bomba!!! tyle opcji !!! jest świetny!
|
Cytat:
Wyrzuceniem pieniędzy jest kupno A85. Chyba, że masz zamiar robić zdjęcia formatu plakatów... wtedy ta ilośc pikseli jest potrzebna. Pamiętaj, że cena aparatu, to początek wydatków :) Dolicz kartę (zalecana 256MB), futerał, akumulatory, ładowarka... Polecam zajrzeć na stronkę w linku poniżej, żeby zorientować się w cenach: http://www.skapiec.pl/ |
juz polecalem
Ilość załączników: 1
zabawka niezla :wow: :wow: :wow: :wow:
|
Cytat:
|
|
$ 599.95
No to sobie nie kupie :) |
szkoda bo warto
|
No i zaczyna się... niektórzy jakby nie rozumieją pytań.
Pytanie chyba dość konkretne padło, bo A75 vs. A85, a tu proszę, już polecają co niektórzy Minolty, Sony etc. Panowie, jest konkretne pytanie, to konkretnie odpowiadajcie... a jak zwykle dochodzi do tego, że każdy zaczyna polecać to, co posiada lub to, o czym marzy. To nie jest topic z pytaniem, jaki aparat macie lub jaki byście chcieli mieć. Sorki, jeśli się zbytnio czepiam, ale tak mnie nauczono, że na konkretne pytnie oczekiwano ode mnie konkretnej odpowiedzi i teraz sam jestem na to wyczulony ;) Pozdrawiam |
Jeśli masz kasę to dorzuć do tego A85 jednak piksele są ważne a 4 mln to już prawie standard
|
Cytat:
|
Cytat:
Mój ojciec kupił Olympusa za 1500zł to to 300zł mógłby dorzucić jeszcze do tego Sony :'( Ale miałbym aparacik :smutny: |
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam 4 miliony i to wykorzystuję :D Tylko, że trzeba mieć większą kartę oczywiście :taktak: |
na ja mam Konica Minolta Z3 i 256 no i w 2 dni zrobiłem 300 Mb filmów i zdjęć :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:59. |