![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
Szukam programu do nagrywania DVD?
Witam
Szukam programu dzięki któremu nagram wszelkiego rodzaju pliki MPG zarowno w formacie SVCD czy VCD. Chodzi mi oto by nagrać plytę DVD z Menu na której chcę umieścić pliki oczywiście MPG różnych formatów. Z góry mowię nie chodz imi o DVD Authot TMpgenc (ktory tylko odczytuje pliki VCD) czy DVDLab (ktory odczytuje oddzielnie pliki audio i video). |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#3 |
|
Wymiatacz
![]() |
No tak w Nero moge wrzucic pliki MPG jako Data ale nie mozna wtedy zrobic MENU. By plyta po wrzuceniu do stacjonarnego DVD uruchamiala sie z Menu a nie jako lista katalogow.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wymiatacz
![]() |
@Ed Hunter - nie rozumiem
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
do nero mozna sciagnac dodatkowy pakiet
\NeroVision Express tam mozna machnac menu, zarowno svcd vcd jak dvd jezeli nie zalezy nam, na jakichs dziwnych funkcjach, tylko menu, i film, rozdzialy i inne podstawowe polecam \NeroVision Express ftp://ftp6.de.nero.com/NVE-3.1.0.0.exe - ten mi nie zawsze dziala ![]() ftp://ftp4.us.nero.com/NVE-3.1.0.0.exe polskie paczki jezykowe ftp://ftp.de.nero.com/languages/Nero....6.0.8_plk.exe - nero Reloaded 6.6.0.8 ftp://ftp3.de.nero.com/languages/NVE....1.0.0_plk.exe - NeroVision Express 3.1.0.0 Ostatnio zmieniany przez polakT : 15.03.2005 o godz. 08:25 |
|
|
|
![]() |
|
|