![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Mam małę pytanie.
Czy był by ktoś tak miłi i odpowiedział mi na nie - z góry dziękuję. Na czym polega system ochrony zapisu - SmartBurn i Smart-x? |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Są to odmiany Burnproofa(nazwa zastrzeżona),więc inne firmy musialy nazwać inaczej!!!
Ogólnie jest to system zabezpieczający przed zniszczeniem plyty podzczas kopiowania-ochrona przed opróżnieniem bufora nagrywarki(bufor underrun) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Dodatkowo Smart-X obsługuje wyższą jakość lub prędkość ekstrakcji ścieżek audio, ma także funkcję optymalizacji zapisu na danym nośniku (czytaj: prędkość).
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a dziala to mniej wiecej tak ze program nagrywajacy w momencie wykrycia niebezpiecznie niskiego poziomu bufora nagrywarki i przewidujac jego oproznienie przerywa nagrywanie a w miejscu gdzie skonczyl stawia (wypala) niewielka sygnaturke pozwlajaca rozpoczac nagrywanie od tego wlasnie miejsca - mnie sie burnproof uruchomil 3 razy - czyli malo jak na ilosc plyt jaka wypalilem (1000+) ale zawsze to 3 zeta do przodu
nie wiem jak to wplywa na dane audio - bo komputerowe pozostaja nieznieksztalcone (chyba korekcja bledow eliminuje te dziwactwa...)
|
|
|
|
#5 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|