![]() |
Biedna muszka. :'(
|
ludzie zaraz pekne...
a ja kidys kupilem 2 plyty BASF ktorych w pudelku nie bylo... moze to byly trumienki much-wampirow? |
Wiem!!!!! Ta mucha to nielegalny uchodzca(pewnie polityczny)bez wody i picia :-D zmarło się biedaczce,jakie to przykre czasy muchy muszą wyruszać za chlebem (sorry gównem) :'(
|
Cytat:
Dobry prawnik coś by wycisnął z TDK corp. ;) ...ale może to i dobrze. Kiedyś pierwszej stonki nie utopili i teraz... wiadomo :-D |
Cytat:
|
wlasnie mi sie ta cala Milka i swistak przypomnialy.
Moze tam Swistak zawija, a w TDK corp. muchy zajmuja sie pakowaniem plytek cdr - a to byl akurat wypadek przy pracy. Ciekawe co na to Zieloni:-D |
O Yahol!
Jesli z fotki o tak malej rozdzielczosci tyle wyczytales, to moze gdybym podeslal troche lepsza to bys narodowosc okreslil??:D |
R I P
MUCHA DOMOWA (Musca domestica), synantropijny, kosmopolityczny owad z rzędu muchówek; zaliczany do rodziny muchowatych (Muscidae) z rzędu muchówek (Diptera)dł. ok. 8 mm; pospolita i natrętna; przenosicielka drobnoustrojów, w tym także chorobotwórczych. PS: przenoszona przez CD marki TDK! |
Sorry Misz_masz tym razem nie bedzie uzytku ze szpadelka.
A swoja droga zaczalem sie zastanawiac, jakiej narodowosci byla ta mucha i ile kilometrow musiala pokonac aby dotrzec w tej plastykowej trumience do mnie. Jej grob byl jak dla zasluzonych dla rozwoju techniki nagrywania cdr - pudelko plyty, krypta przykryta byla plyta cd(nie kamienna) - a ja to zniszczylem:* Tak sobie teraz przypomnialem ile sie nameczylem, zeby zdjac folie z pudelka - cos musialo w tym byc....:D |
A widzisz uprzedziłeś moją wypowiedż bo właśnie chciałem wskazać pomocnika do pogrzebu , np tego pana z kaskiem bo ma łopatkę :-D
A tak wsumie to zawsze można zrobić coś symbolicznego typu " Pomnik nieznanej muchy" czy coś w tym rodzaju:) |
Cytat:
|
do zainteresowanych - pogrzebu nie bedzie
muche splawilem. Odzyskac sie nie da. Zostala jedynie na fotce. I nie przysylajcie mi kondolencji to nie byla moja mucha tylko jakiegos goscia z TDK corp.:-D |
Już miałem się kłócić;) ale myślę sobie że z całą pewnością Yahol
zaklasyfikuje nam do jakiej "rodziny" należała owa mucha. Niech się dokładają do pogrzebu a nie tak na koszt Sprężyna. A fe.......... |
Cytat:
Mucha nie jest robakiem! Mucha..... |
Zibix napisał posta "Na rozweselenie" ale po przeczytaniu tej dyskusj
poryczałem sie ze śmiechu.Jak to taki mały robal może narobić tyle zamieszania! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:11. |