![]() |
R I P
MUCHA DOMOWA (Musca domestica), synantropijny, kosmopolityczny owad z rzędu muchówek; zaliczany do rodziny muchowatych (Muscidae) z rzędu muchówek (Diptera)dł. ok. 8 mm; pospolita i natrętna; przenosicielka drobnoustrojów, w tym także chorobotwórczych. PS: przenoszona przez CD marki TDK! |
O Yahol!
Jesli z fotki o tak malej rozdzielczosci tyle wyczytales, to moze gdybym podeslal troche lepsza to bys narodowosc okreslil??:D |
wlasnie mi sie ta cala Milka i swistak przypomnialy.
Moze tam Swistak zawija, a w TDK corp. muchy zajmuja sie pakowaniem plytek cdr - a to byl akurat wypadek przy pracy. Ciekawe co na to Zieloni:-D |
Cytat:
|
Cytat:
Dobry prawnik coś by wycisnął z TDK corp. ;) ...ale może to i dobrze. Kiedyś pierwszej stonki nie utopili i teraz... wiadomo :-D |
Wiem!!!!! Ta mucha to nielegalny uchodzca(pewnie polityczny)bez wody i picia :-D zmarło się biedaczce,jakie to przykre czasy muchy muszą wyruszać za chlebem (sorry gównem) :'(
|
ludzie zaraz pekne...
a ja kidys kupilem 2 plyty BASF ktorych w pudelku nie bylo... moze to byly trumienki much-wampirow? |
Biedna muszka. :'(
|
Cytat:
|
Cytat:
a może OWA mucha była z "wyższych sfer" i koledzy załatwili jej iście królewski pochówek w TDK :-D |
a ja uwazam, ze to bylo cos w stylu w 80 dni dookola swiata, tylko biedaczka nie przewidziala, ze wiecej tlenu(pewnie uzywa GG :) )jej potrzeba. Wybrala sie w ostatnia podroz.
A jesli ona byla zarazona jakis wirusem i teraz wszyscy umrzemy :( |
jeśli owa mucha [lub też inna] zjadła SID'owi te basfy to gdzie w takim razie odchody po tych basf'ach... w przyrodzie wszak nic nie ginie. :D
a swoją drogą to już wiem dlaczego mój teac x4 nie nagrywa na tdk - bo to niezłe gówno skoro muchy do tego lezą :D |
a swoją drogą to już wiem dlaczego mój teac x4 nie nagrywa na tdk - bo to niezłe gówno skoro muchy do tego lezą :D [/B][/QUOTE]
Buhhahahahaah:) Moze teraz zaczne testowac cdry metoda na muche - bede kupowal tylko te na ktorych much nie siada:-D |
Przyszla mucha do baru i rzecze:
-Poprosze gowno z cebulka,tylko nie za duzo cebulki,zeby mi z geby nie jechalo,jak z nory misia!:-D :D :-D |
Siedzą dwie muchy na gównie jedna pierdneła a druga mówi .."No wiesz co przy jedzeniu?"..
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:04. |