![]() |
Cytat:
|
kurcze bylem dzis na filmie The Ring
(jakis czas temu Surf polecal). I juz wiem skad sie wziela ta mucha w plycie. Ci co ogladali wiedza o co biega. :-D Jak przezyje najblizszy tydzien, to zassam ten filmik jak sie pojawi i nagram go wlasnie na tej plytce:o |
Nie ogladaliscie tego filmu??
Szkoda kurcze, bo na seansie caly czas mi ta mucha po glowie chodzila:P |
Cytat:
|
a moze to byl jakis ......
ta mucha to pewnie najnowsza technologia szpiegowska wyslali do tdk zeby podpatrzyla plany plyt cd ale ja zlapali - torturowali - a na koniec zywcem pochowali w tym co miala szpiegowac czyli w plycie i wyslali w swiat zeby sie dowiedziano ze w tdk nawet muchom nie przepuszczaja (hmmm moze napisze na tej podstawie jakis kryminal) a tak wracajac do kawalow rosyjski naukowiec prowadzi eksperyment na muszce wyrwal jej dwa skrzydelka i mowi do niej - nu idzi mucha idzie - naukowiec zapisal obserwacje i wyrwal jej dwie nozki i znowu mowi - nu idzi mucha idzie zapisal to i wyrwal jej kolejne 2 nozki - nu idzi mucha ledwo ale idzie - zapisal i wyrwal jej ostatnie nozki -nu idzi mucha nie idzie - zadowolony naukowiec zapisuje wyniki eksperymentu - po wyrwaniu dwoch ostatnich nozek mucha ogluchla :D |
Cytat:
|
kurcze a moze rzeczywiscie to mucha
szpiegujaca? Np piratow komputerowych. Sprzedawana z cdrami, sprawdza Twoje zasoby komputerowe i wysyla do centrali. Piraci miejcie sie na bacznosci, nie znacie miejsca ani godziny:-D :P |
Kiedyś miałem takiego kolegę którego nikiem była mucha (oby to nie był on:'( :( )
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:40. |