![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Pikna stronka
![]() a zakłady pogrzebowe też nas czekają więc nie ma co mącić. Kolorowe zostawmy reklamy proszków do prania i batonów i kawy pedros ![]() vide STR - nie ruszać, nie zmieniać, NIE PSUC!..
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
a tak powaznie to koles napisal na maile i raczej nie bylo mu do zartow dodam, ze mi sie rowniez podoba obecna kolorystyka natomiast mam kilka uwag co do rozmieszczenia pewnych elementow ale to tzw. kosmetyka ![]() a teraz ide spac ... tzn wlasnie jestem w trakcie zmiany lozek z mniej wygodnego na wygodne
|
|
|
|
#3 |
|
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Podpisuje się wszystkimi członkami, ma zostać jak jest, jak komuś zbyt smutno to niech wejdzi na stronę http://www.foxkids.pl tam ma żarówki a tu ma być miło, przyjemnie i bez wodotrysków.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.01.2002
![]() |
Kolorystyka tej strony bardzo mi się podoba, jest jakimś odpoczynkiem dla oczu. Przydałoby się jedynie dopracować trochę menu z lewej i prawej strony.
Dodatkowa prośba - pytanie: Czy moglibyście wprowadzić usługę pokazywania co nowego pojawiło się w serwisie od podanej daty? Najlepiej z podziałem na kategorie np. newsy, download, testy, porady itd. Pozdrawiam
--- Pozdrawiam JANIE AMD 2500+@3200 | ABIT NF7-S v2.0 | Pentagram QC-80Cu (temp. idle48/stres55) + 2*Papst 8412 NGL (wlot i wylot) | Liteon SOHW-1633S BS0R| Plextor PX-116A2 | Samsung 80 GB SATA | IBM 46GB ATA-100 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Do kolorystyki nic nie mam. Jedynie trudno się czasem połapać w menu z lewej i prawej strony. Marzy mi się jakieś rozwijalne menu (np. po kliknięciu/wskazaniu menu "Porady i pojęcia" pojawiałyby się pozycje "FAQ", "Słownik pojęć", Metody zapisu"... [..]).
|
|
|
#6 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Uwaga ten synek to wariat przecież wygląd cdrinfo jest ok a jak się to komuś nie podoba to ma pecha8) 8) 8)
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.08.2001
![]() |
Stronka wygląda spox, kolorki ok. Nic nie zmieniać.Jedyny kolor w jakim powinna być to właśnie czarny. Oszczędność oczu i monitora
![]() pozdrawiam sikador
Ostatnio zmieniany przez sikador : 16.08.2002 o godz. 10:30 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
nie kolor swiadczy o jakości!!osobiście wolalbym błękitne tlo,ale temat uważam za zastepczy.wazne jest jaka informacje czytam a nie w jakim kolorzeA może BD zapuscil węża??z tym uzytkownikiem co pisze na mail
ps ogórki niebawem się koncza!!!!! |
|
|
|
|
|
#11 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... ja się po prostu przyzwyczaiłem, jakby forum od początku było seledynowo-różowo-fioletowe też pewnie bym się przyzwyczaił.
|
|
|
#13 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Jak jush na początku wspomniałem NIE DOTYKAĆ ! Teraz nawet nie potrzeba nic zmieniać / pamiętacie burę o wielkość max załącznika - problem rozwiązny -- e-mail -- / |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 16.06.2002
![]() |
zostawić tak jak jest. oczy mniej mi się bolą w nocy.:cool:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
KONKWISTADOR
Data rejestracji: 26.03.2002
![]() |
zmieńcie dezajn i kolory bo to faktycznie ponura kicha !!!
a poza tym wszystko jest OK !!! powodzenia
|
|
|
|
![]() |
|
|