![]() |
a ja uwazam ze kim by by nie byla i jakby sie nie zachowywala to nie nalezalo jej sie takie cos
ten facet zachowal sie jak ostatni prostak wlasnie - chociaz chcial pokazac "prostactwo" Frytki nie wiem jakim cudem taki pajac chodzi po swiecie i ma jeszcze swoj program to co odstawil w tym calym show bylo zenujace i pokazalo ze koles jest niczym innym jak zwyklym burakiem ps. zeby nie bylo nie ogladam baru a filmik dorwalem na sieci bo sie zrobilo o nim glosno - a tak przy okazji to jestem w ciezkim szoku widzac ile osob zjezdza z calej Polski zeby posiedziec w tym "barze" mam tam 10 min tramwajem lub 20 piechota i nigdy nawet tam nie zajrzalem a tu wala tlumy - zastanawiajacy fenomen naszego spoleczenstwa |
O ile te "dwa-braty" miały jeszcze jakiś poziom, tak bar jest zenujacy. Polsat resztka sil prubuje sie rzucac, ale to tylko pograrza jeszcze bardziej. Dla mnei zastanawiajaca jest pewna rzecz (nie siedze w temacie i moze popelnie blad rzeczowy) byl tam jakis makaroni-pizza wloch, jakas fajna azjatka, ktos o dosyc ciemnej karnacji i koles na wozku - wszyscy wypadli. Zostały tylko panienki, ktore wygladaja jak by (zaprzeproszeniem) zrobily wiecej lodow niz Zielona Budka i jakis podstarzaly koles o wygladzie alfonas dla ozdoby... Zostały tylko osoby ktore beda nabijac ogladalnosc pokazujac dupe i cycki do kamery. Pani Frytka ma juz pewne doswiadczenie w tej dziedzinie wiec robi mini kariere i urzeka mlodych ludzi swoim prostactwem stajac sie ich idolka. Swoja droga zaproszenie do Cejrowskiego jest niezlym wyruznieniem. FINITO, tyle mam do powiedzenia :P
|
coz mozna napisac poza tym, ze smutna jest cala ta pani Frytka
i pomyslec, ze moja mlodsza siostra oglada takich ludzi w telewizji biorac ich (chca-niechcac) za idoli |
dziekuje niejadam frytek ;)
|
Cejrowski vs Frykowska
Naprawde waro zobaczyc rozmowę Wojtka Cejrowskiego z Agnieszka Frykowską
(tej z BigBrothera pod ksywą Frytka) http://neo.magma-net.pl/download/frytka.rar |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:16. |