![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Cejrowski vs Frykowska
Naprawde waro zobaczyc rozmowę Wojtka Cejrowskiego z Agnieszka Frykowską
(tej z BigBrothera pod ksywą Frytka) http://neo.magma-net.pl/download/frytka.rar |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
dziekuje niejadam frytek
|
|
|
#3 |
|
Samiec - twój wróg!
Data rejestracji: 21.06.2003
![]() |
coz mozna napisac poza tym, ze smutna jest cala ta pani Frytka
i pomyslec, ze moja mlodsza siostra oglada takich ludzi w telewizji biorac ich (chca-niechcac) za idoli |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
O ile te "dwa-braty" miały jeszcze jakiś poziom, tak bar jest zenujacy. Polsat resztka sil prubuje sie rzucac, ale to tylko pograrza jeszcze bardziej. Dla mnei zastanawiajaca jest pewna rzecz (nie siedze w temacie i moze popelnie blad rzeczowy) byl tam jakis makaroni-pizza wloch, jakas fajna azjatka, ktos o dosyc ciemnej karnacji i koles na wozku - wszyscy wypadli. Zostały tylko panienki, ktore wygladaja jak by (zaprzeproszeniem) zrobily wiecej lodow niz Zielona Budka i jakis podstarzaly koles o wygladzie alfonas dla ozdoby... Zostały tylko osoby ktore beda nabijac ogladalnosc pokazujac dupe i cycki do kamery. Pani Frytka ma juz pewne doswiadczenie w tej dziedzinie wiec robi mini kariere i urzeka mlodych ludzi swoim prostactwem stajac sie ich idolka. Swoja droga zaproszenie do Cejrowskiego jest niezlym wyruznieniem. FINITO, tyle mam do powiedzenia
|
|
|
#5 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
a ja uwazam ze kim by by nie byla i jakby sie nie zachowywala to nie nalezalo jej sie takie cos
ten facet zachowal sie jak ostatni prostak wlasnie - chociaz chcial pokazac "prostactwo" Frytki nie wiem jakim cudem taki pajac chodzi po swiecie i ma jeszcze swoj program to co odstawil w tym calym show bylo zenujace i pokazalo ze koles jest niczym innym jak zwyklym burakiem ps. zeby nie bylo nie ogladam baru a filmik dorwalem na sieci bo sie zrobilo o nim glosno - a tak przy okazji to jestem w ciezkim szoku widzac ile osob zjezdza z calej Polski zeby posiedziec w tym "barze" mam tam 10 min tramwajem lub 20 piechota i nigdy nawet tam nie zajrzalem a tu wala tlumy - zastanawiajacy fenomen naszego spoleczenstwa
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#6 |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
No ja też nie mam aż tak daleko do tego całego BARu. Ale ostatnimi czasy nie lubię chodzić Świdnicką
Jakoś mi się tak nie za dobrze robi kiedy widzę ten neon z napisem BAR ![]() Skłamałbym gdybym powiedział, że nie widziałem w TV uczestników tej edycji - bo chciałem sprawdzić jak wyglądają z ciekawości Ale co innego obejrzeć w TV a co innego wejść tam do środka i przepłacić za browara ![]() Na temat Frytki się nie wypowiadam...
|
|
|
|
#7 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
ale to tylko zaslyszane bo nawet nie korci mnie isc sprawdzic z tego co mi kumpela mowila to tak na prawde ten caly bar jest maly a w telewizji sprawia wrazenie wiekszego ciekawe co zrobia jak skoncza definitywnie program - sprzedadza czy zostanie
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
Potem pan C. odszedł w zapomnienie, teraz znowu jest - telewizja to sprawia, że takie "show" jest potrzebne. btw. głośno już na świecie, w kontekście zjawiska socjologicznego, o pogoni za szokującymi programami - pożywka dla panów typu C. cinma - Twoja siostra ogląda - a ja widziałem jak dzieci z podstawówki (3 klasa) bawią się w "gorące krzesła" -
|
|
|
|
#10 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
oglądałem to pierwszy raz, no brawa dla wszystkich!
Dla Pani i Pana.BTW. To jest w realu tan klip. Fajnie ze byla tam dolaczona jakas instalka, co to bylo? To kodek reala i jego odtwarzacz? Co on chciał ode mnie podczas instalacji abym wybrał szybkosc łącza i typ (i tak nie bylo LANA do wyboru ).Czy istnieje jakis kodek ktory pozwala odtwarzacz w normalnym odtwarzaczu windowsowym klipy w realu? Pozdro, dzieki za klip!
|
|
|
#11 | |
|
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
Cytat:
co do BARu to szkoda ogólnie, że w TV nie ma co oglądać... no może ostatnio był Terminator 2 . co do reality show to owszem jest to potrzebne, chociażby do tego, żeby czasami pośmiać się z ludzi .
|
|
|
|
|
#12 | |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
no coz w skrociepamietam chyba ![]() na ten jego show moge tylko polecic film "show" - po nim komentarze sa wlasciwie zbedne dwa co z tego ze moze i ta panna jest "glupia" skoro ten "pan" jest ewidentnie niewyzyty seksualnie i zyje w stalym monogamicznym zwiazku ze swoja reka a co do tego kto komu mocniej dowalil - mozemy to rozpatrywac z roznych stron - moze nalezy patrzec tak ze ona sie nie dala sprowokowac bo ja osobiscie to bym mu pie... = uderzyl
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
odnosnie fryta vs. cerjowski to ona niezajazyla nawet 1/2 tego co on do niej mowil [spotkaly sie 2 Michaly
]odnosnie Baru - to gdy TVN skonczyl juz krecenie tego BB no to jedyna stacja ktora puszcza jakies "przyzwoite" podgladactwa jest Polsat z Barem, a jak wiadomo polacy lubia podgladac, wiedziec, zawisc to u nas codziennosc wiec co sie dziwic. odnosnie uczestnikow to sie niewypowiem bo szkoda posta na nich
|
|
|
#14 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
WC kwadrans to byl niezly program - jak go ogladalem, to mialem wrazenie, ze Cejrowki sypia z Urbanem. Bylo kiedys takie modne powiedzonko w gazetach "Lubie nie lubić WC kwadransu" - taka prawda, prawie karzdy to ogladal, bez wzgladu na poglady polityczne.
Sam Cejrowki powiedzial niedawno, ze jakis czas temu kazali muzrobic odc. tego programu do kroniki TV, mial wybrac najostrzejsze kawalki. Odladajac to, stwierdzil ze to co kilka lat temu szokowalo (to wcale tak dawno temu nie lecialo) to tezraz jest pikus. Ten bar do zenujace show... a jak widze tego prowadzacego, to mi sie drobne w kieszeni nie zgadzaja. Nic innego tylko ciagna kase od naiwnych ludzi za sms'y, a zostanie i tak ten kto wiecej dupe do kamery pokazuje
|
|
|
#15 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Inteligencja, chamstwo, bezposredniosc i szczerosc - to genialne polaczenie
![]() Widzialem kiedys ten jego program ale akurat bylo o jakis strasznych *******ach i nie pokazal swojego "arsenalu" (na co liczylem )Hehe "pierdołach" napisane bez pl liter sie cenzuruje
|
|
|
|
![]() |
|
|