![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
ale to tylko zaslyszane bo nawet nie korci mnie isc sprawdzic z tego co mi kumpela mowila to tak na prawde ten caly bar jest maly a w telewizji sprawia wrazenie wiekszego ciekawe co zrobia jak skoncza definitywnie program - sprzedadza czy zostanie
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Co do tego filmiku - to on ja podpuszczal a ona byla glupia i sie wszystko ladnie ulozylo w program Zuwazcie jak malo przemyslane i wrecz dziecinnie-naiwno-glupie wydawaly sie odpowiedzi Fryty w stosunku do zawilej a jednak konsekwentnej taktyki WCemana. Dla mnie to byl pokaz zwyciestwa WC, osiagnietego przez zastosowanie wzorcowej taktyki stopniowego zmuszania srednio (srednio-malo) rozwinietego rozmowcy do osmieszenia samego siebie. To byl tendencyjny wywiad z predemedytacja i udal mu sie znakomicie. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
czy wam otwiera się ten plik !? ostatnio mam drobny problem, bo raz czy dwa otworzyłem ten plik, a dzisiaj, gdy mamie chciałem go pokazać to raptem mam błąd "REALMEDIA error". Czy mieliście coś podobnego !? Nawet ściągnąłem jeszcze raz tego rara, ale ciągle to samo.... odinstalowałem i zainstalowałem ponownie RealAlternative i ciągle to samo... co prawda Windows Media Player to łyka, ale to jest tragedia co on z tym robi.....
|
|
|
|
#19 |
|
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
to czyta tylko Windows Medai Player
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
ejjj bo link jes MARTWY, nie zapodał by ktoś na maila sadykpasza@interia.pl ?? albo jakis link aktualny ??
pozdro, Marcin |
|
|
|
![]() |
|
|