![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Berserk
Data rejestracji: 02.11.2003
![]() |
Certyfikaty Microsofta
Witam
Dopiero teraz natknąłem się na reklamę już po raz kolejny odświeżanej promocji w microsofcie "Get a FREE Second Chance to Pass Your Microsoft Certification Exam". Obecnie zdałem tylko 1 egzanim 70-270 no i mam pytanko do forumowiczów... czy zdał lub zdawał ktoś już egzamin 70-290 lub 70-291 (70-290 Managing and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Environment; 70-291 Implementing, Managing, and Maintaining a Microsoft Windows Server 2003 Network Infrastructure). Troszkę się przeraziłem jak zacząłem się uczyć do tego egzaminu... Myślałem, że zdięli już promocję 2 podejścia do egzaminu... a tutaj niespodzianka szkoda, że znów zbliża się sesja i znów będzie ciężko pogodzić studia pracę i microsoft egzaminy... :/ Niestety do tego egzaminu trzeba mieć praktykę i to najlepiej w dużej firmie. A jo conajwyżej testuję windowsa 2003 w domu w sieci gdzie jest max 3 kompy (-1 jak zrobie serwer z jednego) "Przykładowe" pytania jakie można ściągnąć do tego testu nawet po obejrzeniu CBT też nie zabardzo mi idą Mam 2 rozwiązania. Nauczyć sie na blaszkę 600 "Przykładowych" pytań lub przeczytać training kit MS i kilka książek jeszcze... a może olać te egzaminy i powiedzieć sobie, że jeżeli nie masz nawet 50% trafnych odpowiedzi to zostaw to... Chciałem zrobić najpierw MCSE pożniej po zobaczeniu materiałów i stopniu trudności olałem to i troszkę mniej ambitny cel sobie obrałem (MCSA) zdałem 1 egzamin no i jak uczyłem się na 70-290 wygasła promocja i olałem te certyfikaty... Pomóżcie Czy ktoś z niewielkim doświadczeniem w win 2003 jest w stanie się nauczyć na w/w egzaminy Pozdrawiam |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|