![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.02.2005
![]() |
Co myślicie o laptopach firmy MaxData ?? Jest sens zawracać sobie nim głowe bo jest w sklepie dość dobrze wyposazony w : AMD Athlon 2000 + , 256 DDR, 40 Gb toshiba , plus nagrywarka Dvd , Ekran 15 , Grafika do 64 Mb cena to 3111 zł
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
dobrze podpowiadali:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...90&postcount=8
![]() |
#18 |
Nowy na forum
![]() |
Byłem już w makro widziałem co jest insteresuje mie czy Ta firma MaxDate jest w miare dobra bo chce zakupic ten laptop
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Sporo tanich laptopow znajdziecie na www.laptopy.org w sekcji Uzywane.
![]() |
#20 |
Nowy na forum
![]() |
Ale ja chcę kupić nowego laptopa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Nowy na forum
![]() |
albo wiecie moze coś o firmie california Access ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Cytat:
Firma jest taka sobie. Mogą być problemy z trawałością obudowy i ewentualnym serwisem, czasem z wyświetlaczem. Obudowa jest o tyle ważna, że laptopa ciąglw otwierasz i zamykasz i albo przestają kontaktować styki albo co gorsza pęka obudowa koło zawiasów (a tego serwis nie uzna za naprawę gwarancyjną, bo to uszkodzenie mechaniczne) Radzę Toshibę z serii A10 (jeżeli to jeszcze sprzedają) lub L10. Co do Californi to jest montowane w Polsce i należy chyba do Karen Notebook, które należy do Techmexa. Generalnie bardzo słabe i dlatego takie tanie. Nie kupuj. Średni koszt naprawy uszkodzonego notebooka wynosi w USA odpowiednik 1500pln, dlatego nie warto oszczędzać na róznicy miedzy dobrym a słabym kompem. Ostatnio zmieniany przez downloads : 16.02.2005 o godz. 20:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Nowy na forum
![]() |
Wielkie dzieki takiego info potrzebowałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
A tak na marginesie- jak w notebooku bedzie nagrywarka Samsunga to krzycz i uciekaj
![]() Wiem bo testowałem- jako użytkownik niestety ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Zgadzam sie z Downloads i tym co napisal. Lepiej doplacic i brac cos lepszego. Sam ostatnio kupowalem 2 laptopy. Z jednym poszalalem i kupilem sobie IBM ThinkPad X31 z tytatnowa rama obudowy (calosc wazy 1.6 KG) i jestem bardzo zadowlony.
Natomiast z drugim notebookiem troche chcialem zaoszczedzic i kupilem ASUSA serii A4 i teraz mam problemy z WiFi ktore ma w sobie wbudowane ![]() PS nie daj sie wkrecic w dokupowanie pamieci w sklepach z laptopami. Na przyklad do mojego IBM 512 MB w Karenie kosztuje 700 zl a ja kupilem identyczna kosca na allegro za 280 zl. Jezeli bedziesz kupowac dodatkowo np stacje dokujaca to zerknij najpierw na allegro. Ja niestety tego nie zrobilem i za doka do mojego IBM dalem ponad 1000 zl gdy na allegro koles sprzedaje to samo za 250 zl. Poza tym wydaje mi sie, ze lepiej kupic dobry uzywany sprzet np DELLa niz kiepski nowy.
![]() |
|
|