![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Shopping online .pl
Jest temat o zagranicznych sklepach internetowych a w sumie chyba przydałby się tez taki o Polskich.
Ja mam bardzo mieszane uczucia jeśli chodzi o Allegro (tak wiem to nie sklep), więc raczej skłaniam się ku typowym sklepom internetowym, a wy? Jeśli chodzi o moje sprawdzone perełki to polecam: Mivo - buty są w 100% warte swojej ceny, dobra rozmiarówka, szybka dostawa, produkty zgodne z opisem i porządnie opakowane - żeby nie było, że mało obiektywnie piszę dorzucę linka) Marbo-sport - niedawno zamówiłam u nich trochę sprzętu, ceny przyzwoite, promocje fajne, do tego załapałam się na darmową przesyłkę co jest wg mnie dużym plusem, towar był tak opakowany i zabezpieczony, że myślałam, że się do niego nie dostanę (napocilam się lepiej niż na nie jednym treningu, bonusowe "-5kg" do wagi) ![]() Projektor.pl - to było zamówienie nie moje, ale do firmy w której pracuję. Jak łatwo się domyślić kupowaliśmy projektor. Bardzo fachowa obsługa, prawie zaraz po złożeniu zamówienia zadzwonili, żeby podać termin dostarczenia przesyłki, fajne promocje, ceny dostawy ok, towar zgodny z opisem Napiszcie gdzie najczęściej kupujecie i co? Jakie sklepy możecie polecić, a jakich unikać? Co było super, a co już niekoniecznie. Ostatnio zmieniany przez Reetou : 15.06.2015 o godz. 19:49 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Land Of Freedom | 10/10/7 | RAGNAROK ONLINE | | chonsu | Gry | 4 | 14.04.2008 15:27 |
ISS z Playstation + Orange Ekstraklasa 2007 ONLINE! | weol | Gry | 0 | 12.11.2007 16:37 |