![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale prosbe mam o pochamowanie na nastepny raz... |
Cytat:
|
skocz do kogos z tym dyskiem ... i wtedy pokopiuj ... :)
|
Witam!
po dlugich zastanowieniach robie tak: zostawiam partycje systemowa w FAT32 co juz zrobilem: wlazlem do DOS'a, odpalilem sobie NC i przekopiowalem wszytko co najwazniejsze z partycji E na D... teraz sformatuje partycje E tak jak chce winXP... pozniej przekopiuje ta sama metoda wszystko z D na E i sformatuje D :) widac.. windowsowi XP nie starcza tamto sformatowanie.. on chce po swojemu :) dam rade... ogolnie wszsytko dziala git... pracuje nad przyspieszeniem laczenia z netem i nad tym, ze po uruchomieniu jeszcze cos robi przez chwilke.. musze sprawdzic co laduje... update: juz zrpobilem formacik szybki na FAT32 partycji E - wynik: POMOGLO system ja widzi :) |
ja tam tobie odradzam kopiowana wszystkich plikow w DOSie - gnoj pobcina koncowki i mozesz miec zamiast super_fajnego_programu.exe cos w stylu super~1.exe :blee:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
DOS suxx (no chyba ze chcemy sie fdisk'kiem pobawic albo formata zrobic :P) byl bym zapomnial - dyskietki suxx ;) |
Witam!
no niestety.. porobily sie te dziwne nazwy :( ale nie mialem wyboru... w przeciwnym razie stracilbym wszystkie dane juz win XP widzi wszystkie partycje i jest OK :) nie umiem tylko udostepnic poprawnie polaczenia sieciowego w lanie :( tamtemu komputerowi wyskakuje informacja o tym, ze proxy nie jest dostepne :( (win98se)... zainstalowalem WinGate 5.0.2 i jest OK :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:23. |