![]() |
Tak, tak juz dziala, podrasuj troche, jakis monitorek albo klawiaturke wlep itd. ;), a i mam czcionki, pisz na gg 1615358 to Ci podrzuce... ;)
pozdro ;) |
Cytat:
|
Witam, sorry, że na początku się zgłosiłem a nic potem nie pisałem. Było to spowodowane problemami ze sprzętem(modem padł a potem miałem jakis niekompatybilny). Teraz już powracam do czynnego udziału w temacie.
Co do logo to w tle moim zdaniem powinien być ciąg znaków w systemie dwójkowym (0101010101). To bardziej komputerowe niż litery:). Można też napisać systemem dwójkowym ciąg znaków odpowiadający nazwie linux w kodzie ASCII. Postaram się obliczyć jaki to będzie ciąg znaków. |
znalzłem coś 100001010100101101010 :)
|
M.T.C dobrze, ze juz jestes, zglos sie do mnie na gg 1615358, po obgadamy co juz mozesz robic..., a z tym ciagiem ASCII to nie byloby w logo glupie ;)... Patrix ty rowniez odezwij sie do mnie... ;)
pozdro ;) |
8)
|
Tylko jeszcze gdybyś ten napis Newbie dał nad adres strony to by to lepjej wyglądało!
|
Tylko prosze o wymiary 770 / 150 jakbyscie mogli!
UPGRADE: Wszelkie pytania , loga , propozycje n/t stronki proszę wysyłać na adres : linux@boo.pl ;) |
@Patrix, nie obraz, sie ale jakos logo Gorzalki bardziej mi du gustu przypadlo..., bo tu nie ma pingwina :(...
@tomgoo, kiedy wkoncu zalatwisz ten serwerek? ;) pozdro ;) |
Cytat:
Co do Smartka: Dzieki bardzo! Co do Patrixa: pozwolisz, ze sprobuje wykorzystac ten zapis dwujkowy zamiast literek... Jak bede mial kolejna wersje to dam znac. Pozdra! |
Ilość załączników: 1
No to mam wersje z kodem binarnym... i jak?
Smartek, Tomgoo, Kizio - dostaniecie na mail'a. Reszta jak chce to niech da mail'e bo nie chce mi sie szukac... |
Cytat:
|
Cytat:
|
@Gorzalka, teraz to jakos wyglada, naprawde co raz ladniejsze, ale ten napis LINUX to chyba od "reki" robiles? :).
pozdro ;) |
Cytat:
Dzieki. Masz jakas upatrzona czcionke moze???? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:20. |