![]() |
Cytat:
|
@Memphisus: napięcia masz świetne, notabene rewelacyjna zasiłka, sam mam taką i jestem strasznie zadowolony
u mnie też pokazuje skoki, ale inaczej niż u ciebie ja znów mam "pod" 12-tką [oscyluje około 11.8 średnio] - z tymże raczej traktuję te pomiary z mobo [Gigabyte] z przymrużeniem oka - a miernika nie mam niestety kiedy przywieźć z chałupy żeby zmierzyć przy okazji mam pytanie: na jakim procku biegasz i jaką masz różnicę w temp. między stanem idle a przy testowaniu Primem? bo ja się zaczynam zastanawiać u siebie czy nie sprawić lepszego chłodzenia i chciałbym się dowiedzieć jak to jest u ciebie, jeśli można? @ALL: a'propos droższych [niż jakieś Codeshity] zasilaczy - ten wydatek docenia się z reguły w momencie przepięć lub innych dziwnych rzeczy z prądem - dobry zasilacz pali się sam, a zły zasilacz w 80-90% przypadków pociąga za sobą mobo, procek, gfx, dyski etc. |
Cytat:
dobry zasilacz nie pali sie sam tylko sie wylacza i nic mu sie nie dzieje :P |
Cytat:
Konfiguracja jest w profilu, procek to Athlon XP -M 2500+@3200+ (11x200) Normalnie mam 45C w idle, prime torture 51...52C;) |
@Edwardo:
Cytat:
@Memphisus Cytat:
|
wreszcie doczekalem sie taj zasilki :D
fajna waga, wykonanie a co do napiec i stabilnosci to jak zamontuje to cos napisze :mruga: P.S. wtyczka jest rozpinalna (na szczescie) :spoko: |
Cytat:
Ja po takim zabiegu (przeczyszceniu) na idle mialem 28 a w stresie 48. Teraz mam - idle 24, w stresie (prime maximum heat) 44. Nawet po podkreceniu do 2.125 wzrasta moze o 1 lub 2 stopnie. Ale mam dwa dodatkowe wiatraki w budzie i wyciety miejsca pod nimi. |
Cytat:
|
Cytat:
zastanawiam się czy nie będę musiał szlifować radiatora :idea: |
Cytat:
a model 360-202DF ATX2.0 mam nadzieje ze bedzie bezproblemowy, bo ktoras partie wycofali :tak!: nowa partia nowe sily :D |
a gdzie dostałeś za tyle? ja za swojego zapłaciłem 170... :(
|
Cytat:
http://proline.pl/shop.php?prodid=43...3336302d333032 |
Cytat:
i wreszcie komp mi zaczal chodzic i grafa r9550 od szafira dal sie wykrecic na 400/500 bezproblemowo :) ale to jeszcze nie koniec :> |
Cytat:
|
a co mialem ???
poprzednio jesli chodzi o zasilke to mialem codeshita 300W :> a grafe to GeForce 2MX@MX400 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:40. |