Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 09.10.2004, 20:08   #31
legion
XII

Data rejestracji: 02.06.2004
legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Predi
eh jejku policje trzeba usprawnic i uleczyc a nie sprawic zeby nie bylo.... a co ze lekarze to sa tacy i siacy i jeszcze wiecej forsy cza dac niz za mandaty to tez lepiej zeby ich nie bylo?
kolego polskiej policji nie uleczysz tylko trzeba wywalic darmozjadow itp ale jak zawsze koles kolesia i kazdy ma rece czyste
legion jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 09.10.2004, 20:13   #32
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
chwdp od początku znaczyło jedno - ch** w du** policji potem powstały jakieś dziwne niby zabawne skróty.

Skrót stał się modny i bez powodu popularny wśród osób którym policji nie zrobiła nic i to jest dla mnie śmieszne.

Dlatego niech niektórzy się pohamują z tą nienawiścią do policji bo niejednokrotnie może ona Wam pomóc, a prawo jakie jest takie jest i stety albo niestety trzeba je przestrzegać mimo tego że jesteśmy karani za bzdurne dla nas rzeczy a na wolności biegają prawdziwi przestępcy... tak jest.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.10.2004, 20:19   #33
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A znacie jeszcze jakieś śmieszne rozwinięcia skrótu CHWDP bądź HWDP.

Ja tam do policji to nic nie mam ale to takie buraki są. I mają jeszcze te śmieszne kamizelki - świetliki się zrobiły z nich
kodziu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.10.2004, 20:27   #34
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Predi
eh jejku policje trzeba usprawnic i uleczyc a nie sprawic zeby nie bylo.... a co ze lekarze to sa tacy i siacy i jeszcze wiecej forsy cza dac niz za mandaty to tez lepiej zeby ich nie bylo?
Toż i ja przecież patrzę realnie i wiem, że policji zlikwidować nie można. Ale powiedz szczerze - widzisz w ciągu ostatnich kilku lat jakiekolwiek zmiany na lepsze?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.10.2004, 20:32   #35
legion
XII

legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>legion jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK
Dlatego niech niektórzy się pohamują z tą nienawiścią do policji bo niejednokrotnie może ona Wam pomóc, a prawo jakie jest takie jest i stety albo niestety trzeba je przestrzegać mimo tego że jesteśmy karani za bzdurne dla nas rzeczy a na wolności biegają prawdziwi przestępcy... tak jest.
nikt tu nie mowi o nienawisci do policji tylko taka jest prawda ze placisz na nich uczciwie podatki a jak ci ukradna auto to po tygodniu umorza sprawe wiec czy to nie ironia
a po drugie jeszcze nigdy nie pomogla mi policja i mam nadzieje ze nigdy nie bedzie mi musial pomagac niewiem czy da rade
Stary 09.10.2004, 21:09   #36
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
moze i nie widze zmian ale ja sie przyczepilem stwierdzenia "lepiej zeby jej nie bylo" bo nie rozumiem jak mozna tak myslec, jaka jest taka jest bez byloby tylko gorzej i o to mi chodzi
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.10.2004, 21:12   #37
CIAPEK
CDRinfo VIP

CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ludzie macie jakieś dziwne podejście do życia w Polsce chyba komuna Was za bardzo wychowała i przyzwyczaiła kiedy żyło się chwilą a potem długi się liczyło.

Może powróćmy do ZOMO?

Nie od razu Rzym zbudowano. Zresztą nie dziwie się policji jeden z najsłabiej opłacanych zawodów i jaki to doping do dobrej pracy?

Stary 09.10.2004, 21:30   #38
Predi
Niezarejestrowany

no wiesz Ciapek, komune to mysmy poznali dokladnie nie? ile mielismy latek jak byla? kilka?
Stary 09.10.2004, 21:37   #39
CIAPEK
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez Predi
no wiesz Ciapek, komune to mysmy poznali dokladnie nie? ile mielismy latek jak byla? kilka?
hmmm nie myśl że moja ostatnia wypowiedź tyczyła się Twojej bo własnie Twoją chcialem pochwalic

No kilka latek kilka z mamą stałem za rączke jak były zakupy na kartki, a jak było znam z opowieści, ze szkoły i inne... a w końcu to nie tak odległe czasy.

P.S.
I nie mądruj się bo ty jeszcze młodszy ode mnie jesteś

Stary 09.10.2004, 21:47   #40
legion
XII

Cytat:
Napisany przez CIAPEK
ludzie macie jakieś dziwne podejście do życia w Polsce chyba komuna Was za bardzo wychowała i przyzwyczaiła kiedy żyło się chwilą a potem długi się liczyło.

Może powróćmy do ZOMO?

Nie od razu Rzym zbudowano. Zresztą nie dziwie się policji jeden z najsłabiej opłacanych zawodów i jaki to doping do dobrej pracy?
o tu sie grubo mylisz jak myslisz ze policjant malo zarabia tak ci sie tylko wydaje ale ok komuna mnie wychowala wiec sie nie znam chyba wiec kolego malo wiesz o komunie jaka byla w Polsce a Rzymu nigdy nie z budyjesz kiedy pelno brutusow przeciwko tobie

Ostatnio zmieniany przez legion : 09.10.2004 o godz. 22:26
Stary 09.10.2004, 22:09   #41
Predi
Niezarejestrowany

Cytat:
Napisany przez CIAPEK
I nie mądruj się bo ty jeszcze młodszy ode mnie jesteś
hehe ja sie nie mądruje zauwazam tylko ze kto jak kto ale o komunie to my MALO wiemy
Stary 09.10.2004, 22:13   #42
CIAPEK
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez legion
o tu sie grubo mylisz jak myslisz ze policjant malo zarabia tak ci sie tylko wydaje ale ok komuna mnie wychowala wiec sie nie znam chyba wiec kolego malo wiesz o komunie jaka byla w Polsce a Rzymu nigdy nie z budyjesz kiedy pelno brutusow przeciwko tobie
nie rozumiem Ciebie co miałeś na myśli mówiąc że mało wiem? na serio! Pisz jaśniej bo napisałeś tylko że mało wiem o komunie a Cie komuna wychowała wiec sie nie znasz.
Co ty pitolisz? Mów do mnie po polskiemu.

Jeśli uważasz że zarobki od 900 zł (wzrasta ze stażem jeśli ok. 15 lat to ok. 1500 zł) są godne narażania swojego życia i walczenia z *****izmem to sory .
To co w Polsce opłaca państwo zazwyczaj nie jest godziwymi pieniędzmi.
Grubo się akurat nie myle - dane z bardzo dobrego źródła

I nie bądz taki do przodu bo Cie sznurowadła wyprzedzą.

Stary 09.10.2004, 22:14   #43
Kris
Nikoniarz

Data rejestracji: 26.01.2004
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Dla mnie to tragedia! To teraz jak ktoś będzie miał koszulkę PKO to zinterprtują to jako Policyjna Kur..wa Opierda...cz czy jakoś dowolnie inaczej i tego kogoś wsadzą
W życiu nie zgodzę się z twierdzeniem niektórych z Was, że ten napis na koszulce obraża Policję. Nie mogą nakładać kar za "domysły". Winę trzeba UDOWODNIĆ!
Można ukarać osobę jeżeli miałaby na koszulce napisane imię i nazwisko konkretnej osoby i jakieś wulgarne odniesienie - wówczas OK, ale w przypadku muszą mu UDOWODNIĆ winę!

Pozdrawiam,
Kris jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.10.2004, 22:23   #44
Predi
Niezarejestrowany

Cytat:
Napisany przez CIAPEK
Jeśli uważasz że zarobki od 900 zł (wzrasta ze stażem jeśli ok. 15 lat to ok. 1500 zł) są godne narażania swojego życia i walczenia z *****izmem to sory .
To co w Polsce opłaca państwo zazwyczaj nie jest godziwymi pieniędzmi.
Grubo się akurat nie myle - dane z bardzo dobrego źródła

I nie bądz taki do przodu bo Cie sznurowadła wyprzedzą.
dobrze powiedziane

KristofS; poczytaj od poczatku, bo z tego co wywnioskowalismy do on nie tylko za koszulke dostal
Stary 09.10.2004, 22:25   #45
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez CIAPEK

Może powróćmy do ZOMO?

Najsłabiej to może nie, ale na pewno niewystarczająco. Jednak - przecież to nie jest żadne usprawiedliwienie! Nikt nikogo nie zmusza do bycia policjantem. Zgadzam się, że w Polsce jest ogromne bezrobocie i każda robota jest dobra, ale akurat policja to nie jest taki jeden z wielu zawodów. To praca, którą wykonywać powinni tylko specjalnie do tego przygotowani ludzie, o określonych predyspozycjach. A kiedy już się taki zawód wykonuje - obowiązkiem jest robienie tego dobrze. I płaca nie może tu mieć nic do rzeczy.

A co do dziwnego podejścia do życia, to jeśli możesz, rozwiń to.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: