![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
chyba czas pomyslec o emeryturze
zalogo
patrzac na to co sie dzieje ostatnio na forum i na fakt ze mamy znow 3 modow (co zaraz zrodzi dziwne pytania i teksty w stylu 'i ty badz swoim moderatorem') zaczalem zastanawiac sie nad emerytura nie udalo mi sie rozwiazac pewnych problemow, przejechalem sie liczac ze bez banowania i usuwania kont mozna uniknac przykrzejszych spiec - celowo nie prosilem o te prawa (zakladam ze i tak bym ich nie dostal) liczac na skutecznosc moich metod - nie wyszlo jestem juz zmeczony - BARDZO zmeczony tolerowaniem niektorych zachowan, rece mnie swiezbia zeby wziac sie za ich usuwanie - ale to walka z wiatrakami - natychmiast pojawi sie grupa zyczliwych ktora nie patrzac na motywy i cele zacznie krzyczec - a tak zeby sobie pokrzyczec zaczynam rozumiec motywy tych ktorzy to forum opuscili - nie liczac bluzgow na priv i mail - nie spotkalem sie z ozdrobina zrozumienia dla moich wysilkow - zawsze bylo - 'ten moderator' - tak jakby to slowo mialo kolce... chcialem wytrwac do 30 marca - bylby wtedy okraglutki rok - ale chyba nie dam rady... ![]() ps. komentarze w stylu 'a po co to piszesz?' sa rownie mile widziane co pozostale - skoro kazdy moze bzdurzyc bez zajakniecia - to ja tez!
![]() nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly. Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 18.03.2003 o godz. 06:42 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|