Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   chyba czas pomyslec o emeryturze (https://forum.cdrinfo.pl/f5/chyba-czas-pomyslec-o-emeryturze-18700/)

-Sid-The-Rat=> 18.03.2003 06:38

chyba czas pomyslec o emeryturze

zalogo

patrzac na to co sie dzieje ostatnio na forum i na fakt ze mamy znow 3 modow (co zaraz zrodzi dziwne pytania i teksty w stylu 'i ty badz swoim moderatorem') zaczalem zastanawiac sie nad emerytura

nie udalo mi sie rozwiazac pewnych problemow, przejechalem sie liczac ze bez banowania i usuwania kont mozna uniknac przykrzejszych spiec - celowo nie prosilem o te prawa (zakladam ze i tak bym ich nie dostal) liczac na skutecznosc moich metod - nie wyszlo

jestem juz zmeczony - BARDZO zmeczony tolerowaniem niektorych zachowan, rece mnie swiezbia zeby wziac sie za ich usuwanie - ale to walka z wiatrakami - natychmiast pojawi sie grupa zyczliwych ktora nie patrzac na motywy i cele zacznie krzyczec - a tak zeby sobie pokrzyczec

zaczynam rozumiec motywy tych ktorzy to forum opuscili - nie liczac bluzgow na priv i mail - nie spotkalem sie z ozdrobina zrozumienia dla moich wysilkow - zawsze bylo - 'ten moderator' - tak jakby to slowo mialo kolce...

chcialem wytrwac do 30 marca - bylby wtedy okraglutki rok - ale chyba nie dam rady...

:buu:

ps. komentarze w stylu 'a po co to piszesz?' sa rownie mile widziane co pozostale - skoro kazdy moze bzdurzyc bez zajakniecia - to ja tez!

Zelea 18.03.2003 07:05

Re: chyba czas pomyslec o emeryturze

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
zalogo

patrzac na to co sie dzieje ostatnio na forum i na fakt ze mamy znow 3 modow (co zaraz zrodzi dziwne pytania i teksty w stylu 'i ty badz swoim moderatorem') zaczalem zastanawiac sie nad emerytura

nie udalo mi sie rozwiazac pewnych problemow, przejechalem sie liczac ze bez banowania i usuwania kont mozna uniknac przykrzejszych spiec - celowo nie prosilem o te prawa (zakladam ze i tak bym ich nie dostal) liczac na skutecznosc moich metod - nie wyszlo

jestem juz zmeczony - BARDZO zmeczony tolerowaniem niektorych zachowan, rece mnie swiezbia zeby wziac sie za ich usuwanie - ale to walka z wiatrakami - natychmiast pojawi sie grupa zyczliwych ktora nie patrzac na motywy i cele zacznie krzyczec - a tak zeby sobie pokrzyczec

zaczynam rozumiec motywy tych ktorzy to forum opuscili - nie liczac bluzgow na priv i mail - nie spotkalem sie z ozdrobina zrozumienia dla moich wysilkow - zawsze bylo - 'ten moderator' - tak jakby to slowo mialo kolce...

chcialem wytrwac do 30 marca - bylby wtedy okraglutki rok - ale chyba nie dam rady...

:buu:

ps. komentarze w stylu 'a po co to piszesz?' sa rownie mile widziane co pozostale - skoro kazdy moze bzdurzyc bez zajakniecia - to ja tez!

ja jestem zszokowany tym co teraz napisales nie wiem co powiedziec ja na forum jestem w sumie nie za dlugo wiecej czytam niz sam cos pisze
jak dla mnie to ja wolal bym zebys zostal
a co wiecej napisac to niestety nie wiem przemysl jeszcze moze to wszystko bez ciebie to tu bedzie calkiem inaczej

+++LeWaP+++ 18.03.2003 07:20

sid no co ty wymiękasz ? czy się żenisz ;) ??? :D

daj spokój, wszystko jest OK

poza tym zawsze jest dobrze mieć znajomego moda ;) ;)

:glaszcze:

Zetoxa 18.03.2003 07:52

... czyżby to była zawoalowana prośba o podwyżkę Sid ?, eeeech wymień kwotę, zastanowimy się (10 % ?! - muszę to przemyśleć) :cool: :* :)

bgn 18.03.2003 08:05

wpadam na Forum - a tu taka mila perpektywa.
Jesli stanie sie to faktem prosze o wiadomosc- zaczne czesciej tu znowu bywac

cana 18.03.2003 08:10

Sid
czy Ty aby dobrze się czujesz? moze to objawy grypy? a moze nadwrażliwiec z Ciebie a modek powiniem mieć i siłe przebicia i pancerz wiary we własne siły i boską wręcz nieomylnosc jak stary dobry T34
taki brak wiary we własne siły? to powinno byc karane ustawowo qrde aqrat jak zaczołem sądzić że wszystko jest ok / bo modów nie widać za bardzo jak wykonują swoje zadania co jak dla mnie jest oznaką profesjonalnego działania/ to paskud ;) zwany Sid z takim textem wyskakuje :(
proponuję w ramach pokuty za wątpienie we wlasne siły we włosienicy isć na jakąś pieszą pielgrzymkę / wiosna idzie to mozę być to z porZytkie mdla zdrowia / a nie walić smutki ;)
i żeby mi to było ostatni raz towarzyszu Sid bo to nie po linii
matuszki Partii
pozdro

Weron 18.03.2003 08:27

Sid jezeli nie masz czasu to, kazdy to zromuie.
Ale jezeli chodzi o mnie to twoje akcje wzrosly.
Po paru ostatnich wydarzeniach, ktore mialy miejsce na forum.
Co do banowania jezeli systuacje sie powtarzaja a upominania nie przynosza rezultatu to niestety trzeba banowac.

Ormianin 18.03.2003 08:27

Mysle, ze wszystkim udziela sie kryzys zimowo-wiosenny... u mnie za oknem juz znamiona wiosny, coraz wiecej slonca, zielenia sie drzewa... czas wyjsc z bunkra, zostawie wiec szklany ekran i pojezdze na rowerze, przy okazji spacerujac po lasach i lakach, trzeba dotlenic sie i radowac sie spiewem ptakow... :cool:

Druss 18.03.2003 10:26

Szczerze to mam to w dupie co sie tutaj na forum dzieje od dluzszego czasu, wypowiadam sie juz nie tak czesto jak kiedys, czasami przegladam co sie dzieje, ale juz nie tak czesto jak kiedys. Powodem jest nie wiem co i nie mam zamiaru o tym mowic :) Jezeli bym mial mozliwosc to bym banowal az milo niektorych osobnikow, ale to tylko moje zdanie. Na wiekszosci forum sie nie pierdziela z jakimis gowniarzami ktorzy nie potrafia sie zachowac, jest ban bez ostrzezenia, przykadem moze byc forum na divx.pl gdzie admin czy tez moderator sa szanowanymi czlonkami forum, wlasnie przez to ze sa surowi. Ja bym proponowal wprowadzic maly terror i wtedy by odrazu sie zrobilo milej.

Sebastian997 18.03.2003 10:42

Sid ! Masz charakter, masz jaja, więc sie nie daj kilku idiotom. Może faktycznie potrzebne są bardziej radykalne metody działań ? Ostatnio rzeczywiście wiecej jest na formu chamstwa i nieuzasadnionej wulgarności niż dawniej. Jednoznacznie jestem za tym żeby moderator miał prawo do banowania i likwidowania kont w uzasadnionych przypadkach i wierze, że Sid nie nadużywałby takich uprawnień. Jak ktoś ma ochote sie wyżyć to proponuje np. IRC-a, tam był kiedyś taki kanał "#bluzgi", można było walić "miesem" do woli. A forum niech pozostanie jednak dla tych ktorzy szukają pomocy w temacie CDR i podobnych.

przemas 18.03.2003 10:48

też mam ochote ponarzekać. a chyba najbardziej na to, że ty sid zrezygnujesz, a przynajmniej masz zamiar, bo chodzą Ci takie myśli po głowie [tak odczytuję ten topic]. kto po Tobie schedę odbejmie. widzisz kogoś, kogo mógłbyś namaścić ? jeśli zrezygnowałbyś z tego forum byłby to kolejny gwóźdź do jego trumny. i forum stało by się takim jakim go nie chcesz, jakim my go nie chcemy. najłatwiej byłoby sie poddać. a ewentualna rezygnacja to by oznaczała. ja sie na nią nie zgadzam. nie życzę sobie. nie pozwalam.

jasut 18.03.2003 10:50

SIS, czy to przesilenie wiosenne. Wyluzuj:cisza: :cisza: :cisza:

para 18.03.2003 10:53

Ilość załączników: 1
Rzeczywiście Sid powinieneś być bardziej zdecydowany w stosunku do
chamstwa i wulgarności na forum. Wtedy trochę oczyściła by się tu atmosfera i byłoby spokojniej. A, że parę osób mniej to nawet dobrze.
A co do banowania i wyrzucania z forum, to nie powinieneś się z tego tłumaczyć taka Twoja rola i koniec, bylebyś zachowywał tu spokój sumienia i rozsądek.
A dla takich jak na rysunku nie powinno być miejsca na forum.

Sebastian997 18.03.2003 10:57

Propozycja pół żartem, pół serio: oddajemy głosy poparcia albo dezaprobaty dla Sid'a i dla jego poczynań. Kto jest za tym żeby stosował bardziej radykalne i stanowcze metody ręka do góry, kto przeciw tak samo. Każdy niech ma tyle głosów ile postów na koncie :idea:

Niniejszym oddaje swoje 434 głosy poparcia ||

PS. O wynik jestem dziwnie spokojny 8)

para 18.03.2003 10:59

Ja również jestem za bardziej stanowczymi metodami.
Daję moje 498 głosów.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:43.