Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   chyba czas pomyslec o emeryturze (https://forum.cdrinfo.pl/f5/chyba-czas-pomyslec-o-emeryturze-18700/)

Laser 18.03.2003 11:30

Witam !

Sid - co Ty do jasnej cholery odpierd**** !??

Nie opierdzielaj sie - rób co do Ciebie nalezy - chyba każdy tutaj czytac umie i wie co sie stanie jak bedzie miał w dupie regulamin !

Oddaje swoje 3143 popracia ...

I nie robic mi tu bajzlu;)

Yahol 18.03.2003 11:31

To zabawne:) ale tez jestem za zaostrzeniem zasad na forum.

Do Sid-a: bez urazy!
Sam tego chciales Grzegozu Dyndalo! (to nie ja:) to Molier:))

Sprezyn 18.03.2003 11:58

ja popieram dzialania Sida.
Moim zdaniem swietnie wywiazujesz
sie ze swoich zadan. Rozumiem
ze moglo Cie ogarnac wiosenne
znuzenie ale twardym trzeba byc.
A chamstwu mowie zdecydowanie NIE

Ice 18.03.2003 11:59

SID olej to co inni myślą i piszą o Tobie. Ja zawsze Cię lubiłem i nic złego o Tobie nie mogę powiedzieć, a to że inni coś piszą to się tym nie przejmuj - są poprostu zazdrośni że masz większą władze od nich i nie mogą tego przeboleć.
Nie daj się im oni tylko na to czekają !!!

Victorek 18.03.2003 13:00

Re: chyba czas pomyslec o emeryturze

Sid dobrze Cię rozumiem. Jestem operatorem w jednym z publicznych pokoi czata onetu i wiem co to znaczy być "tym złym" ;)

Moja rada? Robić swoje. Z opozycją dyskutować, chamstwo banować :)

Jak śpiewa Kazik Staszewski: "...nie ma litości dla sk...ów " ;)

Poza tym idzie wiosna, zakochasz się i znów świat będzie piękny ^_^

Pozdrawiam życząc anielskiej cierpliwości i ciężkiej :cisza: na wrogów ładu i porządku publicznego :chytry:

Zetoxa 18.03.2003 13:19

... i po tych słowach poparcia całego niemal aktywu, burzliwe oklaski na stojąco przeszły w długotrwałą niemilknącą owację|| :jupi: :uscisk: :spoko:

Yahol 18.03.2003 13:45

Tow. Zetoxa, wykazujecie sie bledna interpretacja prawd juz ustalonych. Dlaczego piszecie "niemal" jak to caly aktyw entuzjastycznie poparl tezy tow. Sid-The-Rata?
Chamstwu mowimy nasze zdecydowane NIE.
Imperialistyczne knowania i dzialania okreslonych sil, spotkaja sie z nasza zdecydowana i jednoznaczna odprawa.
<brawa!> <brawa!> <brawa!>

misz_masz 18.03.2003 13:46

Owacja!
:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

paput2000 18.03.2003 14:26

Sid nie wymiękaj, wal tylko częściej ręką w stół.

RAVENSHEART 18.03.2003 14:36

Nie przesadzaj ,nie ma ludzi którzy by wszystkim dogodzili.
Kazdy ma zwolenników i przeciwników i nikt tego nie zmieni a zreszta po co.
pozdrowienia i dzialej dalej

-Sid-The-Rat=> 18.03.2003 14:42

hmmm...
<lezki mi ciekna...>

jest feler... powazny

nie moge banowac bez zgody miska lub sobala - ktorzy z tego co wiem bardzo sobie banowania nie zycza - 'serwis ma sie rozwijac'
wiec mialem do dyspozycji tylko straszenie (i dzialania zaprzyjaznionego admina ktory za to po lapach oberwal wiec wiecej go w to nie mieszalem) co jak wszyscy wiedza nie wystarcza

nie moge mieszac w kontach, banowac - a bez stosowania drastycznych metod daleko nie zajedziemy - do niedawna bylo to forum tak daleko odbiegajace od realiow tego swiata ze traktowalem je jak raj..
ale...
nie zatrzyma sie chamstwa bez stosowania sily - jesli zostane bede bezlitosnie cial osoby ktore chyba jeszcze nie dorosly do uzywania klawiatury

dzieki za glosy poparcia - razem to pewnie z 20% wszsytkich postow :)
nie wiem co zrobie - czas to nie problem - i tak przed kompem siedze bo musze - a forum przy odrobinie wprawy zajmuje malo czasu - ale mam obawy ze pierwsze urodziny na forum beda moimi ostatnimi

ps. bgn - specjalnie dla ciebie zostane - zeby cie zabanaowac przy pierwszym wyskoku - tak dla pokazania ze ktos kto permanentnie stoi 'ponad' moze stracic ten zadarty nos :) to jest dopiero mila perspektywa kolego anarchisto...

/||\aster 18.03.2003 14:50

Czy ja jestem uwazany za to chamstwo ?

Zetoxa 18.03.2003 14:51

Sid ja ci zabraniam być defetystą :cisza: :boks: bo jak ci przyłożę prozac'iem :cisza: to zobaczysz świat w innych kolorach|| :jupi:

esem 18.03.2003 14:52

Oj Sid. Objawy starości?
Może jednak napijemy się razem piwa - mi to często pomagało.
Musisz wytrzymać do 30 marca 2004 roku - to już niedługo, za parę dni zacznie lecieć "z górki".
Myśl, że musiałbym przyzwyczajać się do nowego moderatora jest dla mnie przerażająca. 8)

/||\aster 18.03.2003 14:58

Cytat:

/||\aster napisa***322;(a)
Czy ja jestem uwazany za to chamstwo ?
?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:13.