![]() |
Zostań Sid!!!Jesteś tu potrzebny!!!(nie tylko jako moderator, ale jako gość,z którym da się fajnie pogadać i wymienić poglądy)...
|
Cytat:
|
nastepna osoba ktora zapyta - 'to ja?' dostanie po glowie
ci do ktorych mialem waty dostawali odemnie ggrozby czy ppouczenia... koniec temtatu |
No coz, mamy opcje do banowania uzyszkodnikow. Szkoda tylko ze nie mozna mieszac w ich kontach, a czesto by sie to przydalo. Na "czarnej liscie" mam kilkunastu uzytkownikow, jak ktorys jeszcze raz wyskoczy to dam wilczy bilet i bedzie po zawodach.
|
Cytat:
nie moglem się powtrzymać / zresztą tylko na to czekałem :)/ pozdro |
Cytat:
qrde ale się zrobiłwem etyczny ostatnimi czasy ;) zaczyman sie obawiać o integralnosc swojej czarnej duszy :) nareczka |
cana w pewnych wypadkach mieszanie w kontach jest potrzebne, szczegolnie gdy ktos wchodzi tu z Dynamicznego IP.
|
zostań z nami Sid...
|
Cytat:
|
No Sid, zostan i wyluzuj troche... kazdy czasem ma dola... ale to przechodzi... totalna olewa na jakis czas a pozniej zastanow sie spokojnie nad taka decyzja.
|
Cytat:
|
zglaszam prozbę do moderatora aby ukarał dość drastycznie autora tego topiku bo takie głupoty wygaduje że aż przykro się robi Facet jakąś depresję przechodzi czy coś w tym stylu i sam niewie co mówi Można go ewentualnie postraszyć lekko to zapamięta że takich bzdetów niepowinien wygłaszać publicznie ;) :) Kto jest za ?
ps Sid powinieneś kontynułować to co robisz bo jest ok |
No no... ale sie porobilo...
Umknelymi jakies wazne wydarzenia na forum czy tez to bardziej ogolny objaw "zmeczenia zyciem"?? Sid nie pekaj! Napij sie tej, no ambrozji (piwa) to znowu poczujesz sie jak mlody bog :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:13. |