Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   chyba czas pomyslec o emeryturze (https://forum.cdrinfo.pl/f5/chyba-czas-pomyslec-o-emeryturze-18700/)

camfo 18.03.2003 15:35

Zostań Sid!!!Jesteś tu potrzebny!!!(nie tylko jako moderator, ale jako gość,z którym da się fajnie pogadać i wymienić poglądy)...

GOLOMB 18.03.2003 16:48

Cytat:

para napisa***322;(a)
Rzeczywiście Sid powinieneś być bardziej zdecydowany w stosunku do
chamstwa i wulgarności na forum. Wtedy trochę oczyściła by się tu atmosfera i byłoby spokojniej. A, że parę osób mniej to nawet dobrze.
A co do banowania i wyrzucania z forum, to nie powinieneś się z tego tłumaczyć taka Twoja rola i koniec, bylebyś zachowywał tu spokój sumienia i rozsądek.
A dla takich jak na rysunku nie powinno być miejsca na forum.

czyli mam odejść ?? OK ....zrobie to ...:glaszcze:

-Sid-The-Rat=> 18.03.2003 17:13

nastepna osoba ktora zapyta - 'to ja?' dostanie po glowie

ci do ktorych mialem waty dostawali odemnie ggrozby czy ppouczenia...
koniec temtatu

ThanatoS 18.03.2003 17:31

No coz, mamy opcje do banowania uzyszkodnikow. Szkoda tylko ze nie mozna mieszac w ich kontach, a czesto by sie to przydalo. Na "czarnej liscie" mam kilkunastu uzytkownikow, jak ktorys jeszcze raz wyskoczy to dam wilczy bilet i bedzie po zawodach.

cana 18.03.2003 17:36

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)

.
koniec temtatu

ja? || :)
nie moglem się powtrzymać / zresztą tylko na to czekałem :)/
pozdro

cana 18.03.2003 17:43

Cytat:

ThanatoS napisa***322;(a)
No coz, mamy opcje do banowania uzyszkodnikow. Szkoda tylko ze nie mozna mieszac w ich kontach, a czesto by sie to przydalo. Na "czarnej liscie" mam kilkunastu uzytkownikow, jak ktorys jeszcze raz wyskoczy to dam wilczy bilet i bedzie po zawodach.
Aniele Śmierci, mieszać w nie swoich kontach ? sorki ale to już przekracza pewne granice / na chamstwo nie odpowiada się chamstwem bo nie wiem czy zauważasz zniza odpowiadającego do poziomu "rozsadnika niskiego poziomu" /
qrde ale się zrobiłwem etyczny ostatnimi czasy ;) zaczyman sie obawiać o integralnosc swojej czarnej duszy :)
nareczka

ThanatoS 18.03.2003 17:52

cana w pewnych wypadkach mieszanie w kontach jest potrzebne, szczegolnie gdy ktos wchodzi tu z Dynamicznego IP.

eloise 18.03.2003 17:59

zostań z nami Sid...

Krzycho83 18.03.2003 18:11

Cytat:

eloise napisa***322;(a)
zostań z nami Sid...
Ja tez za tym jestem. Dobrze Ci idzie ;)

RoX97 18.03.2003 18:17

No Sid, zostan i wyluzuj troche... kazdy czasem ma dola... ale to przechodzi... totalna olewa na jakis czas a pozniej zastanow sie spokojnie nad taka decyzja.

esem 18.03.2003 18:35

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)

Uderz w stół a nożyce się odezwą! 8)

jacoob 18.03.2003 19:06

zglaszam prozbę do moderatora aby ukarał dość drastycznie autora tego topiku bo takie głupoty wygaduje że aż przykro się robi Facet jakąś depresję przechodzi czy coś w tym stylu i sam niewie co mówi Można go ewentualnie postraszyć lekko to zapamięta że takich bzdetów niepowinien wygłaszać publicznie ;) :) Kto jest za ?

ps Sid powinieneś kontynułować to co robisz bo jest ok

Plemnik 18.03.2003 19:43

No no... ale sie porobilo...

Umknelymi jakies wazne wydarzenia na forum czy tez to bardziej ogolny objaw "zmeczenia zyciem"??

Sid nie pekaj! Napij sie tej, no ambrozji (piwa) to znowu poczujesz sie jak mlody bog :D

/||\aster 18.03.2003 21:02

Cytat:

cana w pewnych wypadkach mieszanie w kontach jest potrzebne, szczegolnie gdy ktos wchodzi tu z Dynamicznego IP.
Ja wchodze i co????

Zelea 18.03.2003 21:10

Cytat:

a czy ja moge skromnie zapytac co to jest to dynamiczne ip ??? bo niestety nie wiem :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:13.