![]() |
Wedlug mnie SID to troche przesadzasz... :], nie martw sie, ja tez czasami mam zalamke..
pozdro ;) |
Cytat:
|
kazdy ma jakies slabe chwile normalna sprawa nie da sie byc 100% supermanem Sid :) a z tego co ja widze wlasnie usilujesz takim byc nie starczy byc takim 99% ;p hihi
|
Cytat:
Zmienne IP podczas kazdego polaczenia z internetem... ;) pozdro ;) |
Dzieki ThanatoS i Smartek ;p
teraz juz wiem o co biega :) no to faktycznie to jest dla moderatorow i adminow chyba troche klopotliwe :) chociaz ja tam sie na tym nie znam :) |
dobra dobra - zostaje...
tylko nie wiem czy wszystkim sie to spodoba... bo mam zamiar troche tu potrzasnac... ale to juz keidy indziej - teraz czas odespac ostanie pare dni... |
ja moge w takim razie powiedziec tylko tyle :jupi: :jezyk: :cisza: ;p hihi
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale mam prośbę: zacznij pisać po polsku (tzn. polskim alfabetem). Będziesz bardziej komunikatywny i wymowny. 8) |
a moze ja mam wrocic ... ????????
|| || || || || || || || || || || || |
Cytat:
bo dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi jak mówi stare przysłowie pszczółek ale jak masz jakis nowy pomysł to jestem ciekaw i za 8) || pozdro |
Cytat:
|
Re: chyba czas pomyslec o emeryturze
Cytat:
|
Cytat:
co do pisania z polskimi gongonkami - nie ma mowy, bo: a) tym ktorzy bez tego nie rozumieja tego co pisze ogonki i tak nie pomoga b) za duzy spadek predkosci pisania c) nie chce mi sie ogonkow uzywam w wyjatkowych sytuacjach kiedy ew. dwuznacznosc moze sporo namieszac (wydaje mi sie ze nie robie bledow ort - to ze interpunkcja lezy - to wiem - naduzywanie myslnika - ale coz, cywilizacja obrazkowo-kreskowa) |
!!!witam!!!
Zdanie moje jest takie: SID MUSI ZOSTAC:buu:, NIE POZWALAM MU ODEJSC:D ............. .........No forum od jego przyjsca sie wiele zmienilo, odczuwam ze jest jakby bardziej pilnowanie, jakby zawsze tu ktas tu czuwal, poza tym o sie zna i czesto pomoze.........męczącie jest NAPEWNO bo jestej od tej czarnej roboty, a niestety zawsze znajdzie sie kilku przyglopow ktorzy nie mysla albo nie mysla o tym co mowia....tyle.... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:14. |