Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   chyba czas pomyslec o emeryturze (https://forum.cdrinfo.pl/f5/chyba-czas-pomyslec-o-emeryturze-18700/)

Smartek 18.03.2003 21:13

Wedlug mnie SID to troche przesadzasz... :], nie martw sie, ja tez czasami mam zalamke..
pozdro ;)

ThanatoS 18.03.2003 21:14

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
a czy ja moge skromnie zapytac co to jest to dynamiczne ip ??? bo niestety nie wiem :)
W skrocie, Przypisywanie w czasie kazdego laczenia sie z internetem innego IP przypisanego z puli Providera (teoretycznie, a w praktyce roznie to bywa)

Zelea 18.03.2003 21:14

kazdy ma jakies slabe chwile normalna sprawa nie da sie byc 100% supermanem Sid :) a z tego co ja widze wlasnie usilujesz takim byc nie starczy byc takim 99% ;p hihi

Smartek 18.03.2003 21:18

Cytat:

W skrocie, Przypisywanie w czasie kazdego laczenia sie z internetem innego IP przypisanego z puli Providera (teoretycznie, a w praktyce roznie to bywa)
Hehe, nie mozna bylo dluzej? :P :cisza: Wystarczy:
Zmienne IP podczas kazdego polaczenia z internetem... ;)
pozdro ;)

Zelea 18.03.2003 21:23

Dzieki ThanatoS i Smartek ;p
teraz juz wiem o co biega :) no to faktycznie to jest dla moderatorow i adminow chyba troche klopotliwe :) chociaz ja tam sie na tym nie znam :)

-Sid-The-Rat=> 18.03.2003 21:35

dobra dobra - zostaje...
tylko nie wiem czy wszystkim sie to spodoba... bo mam zamiar troche tu potrzasnac... ale to juz keidy indziej - teraz czas odespac ostanie pare dni...

Zelea 18.03.2003 21:42

ja moge w takim razie powiedziec tylko tyle :jupi: :jezyk: :cisza: ;p hihi

GOLOMB 18.03.2003 22:19

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
dobra dobra - zostaje...
tylko nie wiem czy wszystkim sie to spodoba... bo mam zamiar troche tu potrzasnac... ale to juz keidy indziej - teraz czas odespac ostanie pare dni...

ehhh.... tyle zamieszania ....heh.... i dodatkowo mam pytanie czy po założeniu coppershima na procka ZAUWAŻYLIŚCIE CZASEM JAKIEŚ przyrosty TEMperatury ??

esem 19.03.2003 09:13

Cytat:

dobra dobra - zostaje...

No, w końcu męska decyzja! Sid, wszystkim i tak nie dogodzisz (mam na myśli kobiety jakby co).
Ale mam prośbę: zacznij pisać po polsku (tzn. polskim alfabetem). Będziesz bardziej komunikatywny i wymowny. 8)

BD 19.03.2003 10:38

a moze ja mam wrocic ... ????????

|| || || || || || || || || || || ||

cana 19.03.2003 10:42

Cytat:

BD napisa***322;(a)

a masz jakąś nową koncepcję modokowania? :)
bo dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi jak mówi stare przysłowie pszczółek
ale jak masz jakis nowy pomysł to jestem ciekaw i za 8) ||
pozdro

ThanatoS 19.03.2003 11:00

Cytat:

BD napisa***322;(a)

|| || || || || || || || || || || ||

A wracaj, wracaj, choc jak widac nie uciekles.

memorando 19.03.2003 11:48

Re: chyba czas pomyslec o emeryturze

Cytat:

zalogo

patrzac na to co sie dzieje ostatnio na forum i na fakt ze mamy znow 3 modow (co zaraz zrodzi dziwne pytania i teksty w stylu 'i ty badz swoim moderatorem') zaczalem zastanawiac sie nad emerytura

nie udalo mi sie rozwiazac pewnych problemow, przejechalem sie liczac ze bez banowania i usuwania kont mozna uniknac przykrzejszych spiec - celowo nie prosilem o te prawa (zakladam ze i tak bym ich nie dostal) liczac na skutecznosc moich metod - nie wyszlo

jestem juz zmeczony - BARDZO zmeczony tolerowaniem niektorych zachowan, rece mnie swiezbia zeby wziac sie za ich usuwanie - ale to walka z wiatrakami - natychmiast pojawi sie grupa zyczliwych ktora nie patrzac na motywy i cele zacznie krzyczec - a tak zeby sobie pokrzyczec

zaczynam rozumiec motywy tych ktorzy to forum opuscili - nie liczac bluzgow na priv i mail - nie spotkalem sie z ozdrobina zrozumienia dla moich wysilkow - zawsze bylo - 'ten moderator' - tak jakby to slowo mialo kolce...

chcialem wytrwac do 30 marca - bylby wtedy okraglutki rok - ale chyba nie dam rady...

:buu:

ps. komentarze w stylu 'a po co to piszesz?' sa rownie mile widziane co pozostale - skoro kazdy moze bzdurzyc bez zajakniecia - to ja tez!

JAK TO ZROBISZ ZNAJDĘ CIEBIE UDUSZĘ JESTEŚ SUPER MODEM BEZ CIEBIE TO FORUM BĘDZIE LIPNE NIE JESTEŚ ZWYKLY MOD A SUPER MOD NAJLEPSZY I NIE NARZEKAJ OLEWAJ TYCH CO DASZ BANA I TYLE SID PAMIĘTAJ JESTEŚ SUPER!!!!

-Sid-The-Rat=> 19.03.2003 13:54

Cytat:

esem napisa***322;(a)
No, w końcu męska decyzja! Sid, wszystkim i tak nie dogodzisz (mam na myśli kobiety jakby co).
Ale mam prośbę: zacznij pisać po polsku (tzn. polskim alfabetem). Będziesz bardziej komunikatywny i wymowny. 8)

kobietom da sie dogodzic - wiem o tym i jestem dumny z tej wiedzy :)

co do pisania z polskimi gongonkami - nie ma mowy, bo:
a) tym ktorzy bez tego nie rozumieja tego co pisze ogonki i tak nie pomoga
b) za duzy spadek predkosci pisania
c) nie chce mi sie

ogonkow uzywam w wyjatkowych sytuacjach kiedy ew. dwuznacznosc moze sporo namieszac
(wydaje mi sie ze nie robie bledow ort - to ze interpunkcja lezy - to wiem - naduzywanie myslnika - ale coz, cywilizacja obrazkowo-kreskowa)

mqy 19.03.2003 14:19

!!!witam!!!

Zdanie moje jest takie: SID MUSI ZOSTAC:buu:, NIE POZWALAM MU ODEJSC:D .............
.........No forum od jego przyjsca sie wiele zmienilo, odczuwam
ze jest jakby bardziej pilnowanie, jakby zawsze tu ktas tu czuwal,
poza tym o sie zna i czesto pomoze.........męczącie jest NAPEWNO bo
jestej od tej czarnej roboty, a niestety zawsze znajdzie sie kilku
przyglopow ktorzy nie mysla albo nie mysla o tym co mowia....tyle....

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:14.