![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Codaname:Panzers Phase One CD3
Czy posiadacze w/w gry mogli by mi napisać jakie pliki i katalogi znajdują się na CD3
![]() Z Góry bardzo dzięki.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
-Edit- http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,14586 To jest to Mello Ostatnio zmieniany przez Air : 27.08.2004 o godz. 16:52 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Cytat:
z tego co wiem to wydana przez niemcow pokazuje polskich zolnierzy jako zapijaczonych ktorzy byli agresywni wobec 3 rzeszy ...i z tego co pamietam przeksztlaca historie ze to polacy zaatakolwali niemcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
słyszałem, że tak jest, ale w kampanii niemieckiej.
podobno w każdej kampanii strona, po której walczysz jest przedstawiana w bardziej korzystnym świetle - co w czasie wojny miało miejsce - propaganda etc no i nasi zrobili z igły widły. nie wiem, bo widziałem tylko demko - akcja w normandii - powiem szczerze, że to co napisałem by się nawet zgadzało.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 27.08.2004 o godz. 20:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
A jakieś namiary na full lub demko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Cytat:
![]() http://www.google.pl/search?hl=pl&ie...kaj&lr=lang_pl
![]() |
![]() |
#7 | |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Cytat:
1.w kat BONUSMATERIALS znajduje sie 329 MB nieistotnych smieci postprodukcynych. 2.w DirectX- wiadomo... 3.w kat. Gamespyarcade/arcadeinstallCLPANZERS14d.exe...5604KB, 4. w kat.HDC/protect.dll---4613KB, /panzers.exe -(tu mam wstawionego cracka,ktory sie instaluje razem z grą,wiec moze sie róznic wielkoscią-mój ma 3806KB). Wykresliłem takze plik z nr seryjnym ,którego nie ma na oryginale. Jak co to pisz...no i przy okazji wszystkiego najlepszego zycze... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
W końcu konkretna odpowiedż
![]() dzięki lopus ... ![]()
![]() |
#9 |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Sorki za odkopanie tamatu, ale ostatnio stałem sie szcześliwym posiadaczem owej gry i z zapałem zabrałem sie do jej instaliki, no i tu pojawił sie problem. Mianowicie po włożeniu 3 CD wywala mi błąd wejscia/wyjcia i kończy intalację. Wiem ze jest ona zabezpieczona StarForce 3 a on z koleii miesza coś z adresami sektorów. I moje pytanko jest takie:
1)czy da sie coś z tym zrobić?? 2)czy płytka jest padnięta?? No i zrobiłem sobie obrazy wszystkich płytek alcohol'em z profilem StarForce i dalej to samo. Prosze o pomoc bo moja klawiatura nie wytrzyma długo ![]() Pozdro
![]() |
#10 | |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Cytat:
Cenega udostępniła "patcha" to znaczy sama zrobiła tzw "c.racka" ![]() Bo coś zwalili przy polonizacji ![]() Moge podesłać na meila, ale dopiero jutro po południu :/ To orginałki śa te twoje płytki? Bo star force'a przegrać sie nie da :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Cytat:
Jakby to powiedzieć: "orginalne inaczej". Patcha mam i niestety nie działa. Pozdro
![]() |
![]() |
#12 | |
^_^ czekam na bana ;)
![]() |
Cytat:
Nie, nie, nie. Działa ostatnio grałem ![]() JAk go kopiujesz to do katalogu z grą ale potem jeszcze w jeden podfolder !! I tam dopiero on sie podmienia :/ Na początku też myślałem ze nie działa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|