![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Ciekawe urządzonko zamiast głośników - SoundBug
Przeglądając przeróżne strony www natknąłem się na opis interesującego urządzenia o tajemniczej nazwie SoundBug, które potrafi generować dźwięk, gdy je przyłożymy do płaskiej powierzchni (np. do szyby). Nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałem, ale może ktoś z Was COKOLWIEK o tym wie, bo jestem tym zainteresowany :zeby:. Cena nie wydaje się być aż tak wysoka, wynosi $29.99
![]() Link do opisu (ang.) TUTAJ. A TU kilka fotek pokazujących urządzenia w akcji. Poniżej kilka zdjęć produktu: ![]() ![]() ![]()
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno. Ostatnio zmieniany przez ZiP : 26.01.2003 o godz. 23:25 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
zasada dzialania jest mysle prosta - zastepujemy papierowa membrane tym czyms do czego przykleimy to cudo...
najlepiej zeby bylo sztywne i amorficzne - bo jak wpadnei w rezonans to peknie z hukiem (czyli niezle ejst szklo) - otrzymujemy wtedy GIGANYCZNY glosnik nie wiem jak z jakoscia dzwieku 0 ale na pewno potrafi to walic - zwlaszcza basem - prze ten rozmiar... szkoda ze to tylko mono - chyba ze sprzedaja w parach?
![]() |
![]() |
#3 | ||
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
![]()
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno. Ostatnio zmieniany przez ZiP : 26.01.2003 o godz. 23:53 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
wlasnei caly pic polega na tym ze nie musi miec duzej mocy... - przetestowalbym to chetnie - inna sprawa ze w pokoiu z kompem mam tylko jedno okno po lewej stronie - co z rakeitami nadlatujacymi z prawej?
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
do samochodu poprzestalbym na 300W glosnikach tradysyjnych - to jest indoor use only
![]() |
![]() |
#7 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
nie licz jakosc glosnikow po mocy... - bo to slepa uliczka - powiem tak - sadze ze naglosnilo by maly pokoj - ale nie na impreze tylko do pogrania - nic wiecej
moze nawet w niezlej jakosci - ale to zalezy do tego do cZEGO to sie przypnie - musialbym to obejzec zeby powiedzec cos wiecej ale pomysl jest rposty i dobry
![]() |
![]() |
#9 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
a moze tak polizac i na czoło - to dopiero byłby bas
![]()
![]() |
#10 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... przyjdzie tu bas i wam pokaże się z niego naigrywać
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
hmmmm ciekawie by człowiek z Bas-em na czole wyglądał
ps.) bez urazy Bas ![]()
![]() |
#12 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.07.2005
![]() |
sounbug
to jest niewielkie badziewko gra nieżle choć o basach nie ma mowy to urządzenie nie wie co to są basy. Ja jestem z tego zadowolony gra nawet głośno. Ale więcej niż 50zł nigdy w życiu bym niedał za tego sundbuga, uwarzam że za takie pieniądze to zbędny bajer. Ja swojego kupiłem na allegro za 18.50zł
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.07.2005
![]() |
a tak apropo z czoła basu też nie ma "ale może pusto grać"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guru
Data rejestracji: 11.08.2003
![]() |
i znowu archeolog
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
rozpruwacz
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
jak się do czoła przypnie to tylko bedzie słychać echo odbijające się od pustki w środku (w głowie).
![]() |
|
|