![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Cytat:
![]() Pakujesz facetowi do bryczki ktora ma zarejstrowana na firme i ktora jest mu niezbedna do prowadzenia dzialalnosci, facet mowi ze przez Ciebie nie moze prowadzic dzialalnosci gospodarczej i ponisl z tego tytulu namacalne straty i wnosi sprawe do sadu o odszkodowanie, a Ty mozesz juz szukac baaaaardzo dobrego adwokata Ostatnio obrobili mi samochod, zniszczyli zamek, ukradli fotelik dzieciecy, same straty poszedlem na policje, nawet odciskow nie zdjeli bo oni nie maja kasy a szkodliwosc czynu jest mala, moga spisac protokol, i co dalej...pewnie nic, nikt nie bedzie szukal fotelika, kupisz go Ty przyjacielu na gieldzie albo Twoj kumpel, Ja mam 400 zl w plecy, corka nie ma fotelika, Ja nie mam kasy na nowy, a zlodziej cieszy sie bo ma 200 zł. Pozostal jeszcze uszkodzony zamek BandyctwoKolo Bielska policja zatrzymala grupe zlodziei rozbierajacych samochod do sprzedazy na czesci Seat Toledo. Chlopcy sie cieszyli z udanej akcji przeprowadzonej z narazeniem swojego zycia, a prokurator wypuscil gnojkow na wolnosc. Chwala wam chlopaki, ale lepiej byscie zrobili jakbyscie moj fotelik znalezli, przynajmniej ktos okazalby wam wdziecznosc |
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
`
Data rejestracji: 07.02.2005
![]() |
Kolejna sprawa - teczki... Temat może troche już do obrzydzenia oklepany, ale dlaczego na miłość boską nie zrobiliśmy tego 15 lat temu
? Teraz można już o nich zapomnieć, bo ci którzy się ich bali mieli dość czasu żeby odpowiednio się zająć swoimi wpisami.
|
|
|
#3 |
|
captain u-k
![]() |
To jest wogole jakies bagno, sa przypadki ze na przetepstwie lapie sie za reke, moze to zabrzmiec dziwnie, ale uwazam ze jak ktos cos ukradnie lub zniszczy to nalezy mu obciac palec, tak jak to sie robi na syberii, jak zgwalci to tez odpowiednio go potraktowac obciac ale cos innego, i w ten prosty sposob mielibysmy politykow bez konczyn (nikomu zle nie zycze)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
captain u-k
![]() |
Wiecie co mnie boli, ze sasiad ma nowy samochod a ja nie
, a tak powanie to to ze musze wydac 2400 zl na egzamin panstwowy, ktorego moge nie zdac
|
|
|
|
![]() |
|
|