Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.02.2005, 23:16   #16
rembrant
captain u-k

Data rejestracji: 20.12.2004
rembrant zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
W Panasonicu ostatnio szybko wymiekaja piloty (made in china) mam tv 3 lata pilot powoli zaczyna szwankowac narazie nie wlacza sie telegazeta, na pocieszenie na allegro mozna kupic takowy (made in china) za 30 zl, ale nie wiem co to za sprzet. jezeli chodzi o TV to w porzadku, a piloty siadaja u mojego znajomego tez sie sypie pilot. Nie wiem jak jest w innych TV
rembrant jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.02.2005, 23:25   #17
mikas
Wymiatacz

Data rejestracji: 29.03.2004
mikas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja 4 dni temu kupiłem Thomsona 32 WB643S. Naprawde bardzo ładny obraz i dzwięk . Ma on High-PIX , DVM, 4 głośniki + sundbufer , PAP, PAT, PIP. No i ostatnio bardzo potaniał kosztuje 3700 zł.
Stary 16.02.2005, 02:12   #18
pavel2004
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.02.2005
pavel2004 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ja jednak już się zdecydowałem na Panasonica i tego już nie zmienie a teraz mam drugie pytanie. Napisałem już wcześniej ze nie wiem czy pasuje stolik do panasonica PM do telewizora PX(model telewizora podałem wcześniej) i mam zznowu dylemat, pomóżcie . . . wcześniej napisałem dokładnie o co mi chodzi. Pozdrawiam, Paweł ;-)
pavel2004 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.02.2005, 08:16   #19
Mily_
Formatowiec...

Data rejestracji: 03.08.2003
Mily_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez qfir
ja mam telewizor panasonica juz jakies 15 lat i jeszcze ani razu nie byl w naprawie

a co... stoi nieużywany ??
bardziej podniecające i interesujące"
Donna Watsonon
Mily_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.02.2005, 10:28   #20
Beerra
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 15.02.2003
Beerra zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez pavel2004
ja jednak już się zdecydowałem na Panasonica i tego już nie zmienie a teraz mam drugie pytanie. Napisałem już wcześniej ze nie wiem czy pasuje stolik do panasonica PM do telewizora PX(model telewizora podałem wcześniej) i mam zznowu dylemat, pomóżcie . . . wcześniej napisałem dokładnie o co mi chodzi. Pozdrawiam, Paweł ;-)
Nie pasuje. Odezwij sie na priv, albo tlen beerra@tlen.pl chetnie ci pomoge
Beerra jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.02.2005, 21:28   #21
rembrant
captain u-k

Data rejestracji: 20.12.2004
rembrant zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez pavel2004
Gdzięki wielkie za wasze wypowiedzi na ten temat, chyba jednak wezmę PANASONICa, tylko boję się, że on mi nie wytrzyma dłużej jak 3 lata, bo jest teraz coraz to więcej robionych w Czechach albo innych unijnych krajach i jak wiadomo to POLSCE pchają zawsze NAJLEPSZE ale gów..o. "słyszałem nawet takie wersje że murzyn robi te telewizory u turka w piwnicy" - są to skaładaki. I mam takrze pytanie odnośnie stolika to Panasonica TX-29PX20. Czy bedzie pasował stolik od Panasonica ale od PM, czyli czy bedzie pasował telewizor PX (ten konkretny model ) do stolika PM ? ktos wie?? może ktoś ma taki telewozor z tym stolikiem, bo poprostu ten stolik jest dla mnie o WIELE ładniejszy niż ten PX.. PROSZĘ O WASZE OPINIE, a moze ktoś ma taki skompletowany i ma fotke? to też bym prosił żeby zobaczyć jak to wygląda. Pdaje email - pavel2004@o2.pl lub nr. GG 4900394. Pomóżcie ....
Mysle ze najlepiej o to zapytac sprzedawce. Oni najlepiej sie orientuja w tych tematach. Co do Panasonica to ja mam troche tanszy model ale jest ok, oprocz pilota tak jak napisalem, moj znajomy ma model 29"100Hz od 6 lat i tam wszystko ok pilot dziala choc gorzej niz jak byl nowy, czyli albo starsze piloty byly lepsze, albo drozszy tv ma lepszy pilot.
rembrant jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 18.02.2005, 15:01   #22
pavel2004
Nowy na forum

Wreście

Tak naprawde to jak sie czegoś nie zobaczy to sie nie przekona. Kupiłem PANASONICA TX-29PX20P i jest super. Potem miąłem dylemat czy bedzie pasował stolik od PM11 do PX . . .i okazuje sie że (masę osób mi mówiło ze nie pasuje, nawet w katalogu od panasonica tak pisze) STOLIK IDEALNIE PASUJE, więc kurcze, takie ściemnianie że coś tam nie pasi to niech sobie tacy ludzie w **** wsadzą. w sumie ze stlokiem za 3000 zł hehehe kupiłem wszystko, pozdrawiam
Stary 18.02.2005, 15:53   #23
Beerra
Wyjadacz ;)

Cytat:
Napisany przez pavel2004
Tak naprawde to jak sie czegoś nie zobaczy to sie nie przekona. Kupiłem PANASONICA TX-29PX20P i jest super. Potem miąłem dylemat czy bedzie pasował stolik od PM11 do PX . . .i okazuje sie że (masę osób mi mówiło ze nie pasuje, nawet w katalogu od panasonica tak pisze) STOLIK IDEALNIE PASUJE, więc kurcze, takie ściemnianie że coś tam nie pasi to niech sobie tacy ludzie w **** wsadzą. w sumie ze stlokiem za 3000 zł hehehe kupiłem wszystko, pozdrawiam
Dzieki, potraktuje to powaznie i wsadze sobie w **** chęć doradzenia ci nastepnym razem. Nieźle zaczynasz na tym forum...
Stary 18.02.2005, 16:50   #24
pavel2004
Nowy na forum

pomyłka

Przecież nie chodziło mi o Ciebie "Beerra", miałem takich innych parę osób, którzy tak mówili, a ty mi wręcz pomogłeś, bo powiedziałeś mi gdzie i co szukać oraz jakiś firmy (LAUT). Tobie dziękuję, na innym forum i osoboście ludzie mi odradzali i dlatego tak napisałem, do Ciebie nic nie mam. Pozdrawiam.
Stary 18.02.2005, 17:05   #25
Beerra
Wyjadacz ;)

Spoko, sorry za ostrą reakcję
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: