![]() |
ja kiedys zrobilem sam roze - kupilem biala, gladką i wsadzilem do atramentu
troche naciagnela kolorek - fajny efekt ta sucha roza - jerychonska, do ktorej dales link to sredni pomysl :) zawsze przed swietami takie naprzedaja na straganach... i napewno nie za 18,99 Ja sie zawsze z dziewczyna umawiam co sobie kupujemy na swieta/urodziny przez to nei ma rozczarowania, a mozna dostac cos co jest w danej chwili potrzebne |
Cytat:
|
@Predi ja proponoje zebys jej dal pieniadze niech sama sobie cos kupi :haha: nie lepiej daj jej karte kredytowa w prezecie:D
|
Hehe... legion - dobra propozycja, sprawdza sie, ale z 20 lat po slubie :)
zabierz ja na zakupy, niech sobie cos sama wybierze... albo zapytaj co by chciala dostac taj jak pisalem wyzej - u mnie to wlasnie tak jest :) |
Cytat:
pozdro ;) |
Triumph najlepiej kolor krwistoczerwony z czarnym najlepsza bielizna do tego ładna oprawa świece jakaś biżuteria i laska jest twoja:D
|
romantyczna kolacja w restauracji (nie pizzerni!) i dobra bielizna w prezencie ZAWSZE dziala :)
tylko nie podrzyj tej bielizny odrazu jak ja przymierzy :P |
Cytat:
:fiu: :fiu: :wow: dobre...:> |
NBielizna nie musi być Triumph to jest lepsze troche droższe ale zawsze można powiedzieć że to koszula nocna (do spania napewno się nie nadaje ;) jak dziewczyna coś z tego założy to facet napewno oka nie zmruży)
http://www.coemi.pl/sklep/sklep.php - zobacz to naprawdę bardzo szykowna bielizna nocna, takim koszulkom żadna się nie oprze :) A to że dawanie pieniędzy na prezent żeby sobie sama kupiła - to faktycznie poślubie ale wtedy to ona sama będzie brała pieniądze z twojego portfela bez czekania na okazję urodzin :glaszcze: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
To jest znaczie lepsze http://www.coemi.pl/sklep/sklep.php?...a0b7c389270096 tylko link żeby mnie Moderator za zbyt śmiałe zdjęcia nie molestował :fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
panowie, bielizna odpada, to jest moja kochana niesmiala dziewczynka a nie miastowa, rozesmiana, rozhulana itd. wiec nie bede z niej divy robil (moze przesadzam) a co do sliniaczka i smoczka + butelka, to taka tradycja wsrod kumplostwa, kazdy takie cos musi na 18 dostac jako ze teraz jest takim "duzym dzieckiem" a butelka, to tez do czego innego sluzy :D solenizantowi miesza sie w niej wodke z sokiem i ma potem przez smoczka wypic cala butelke :D |
Cytat:
@Predi - zrob jej taki chelm z melona - jak w avaterze... bedzie zachwycona ;) :P |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:42. |