Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   co kupic na prezent na 18stke? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-kupic-prezent-18stke-41218/)

Yetixxl 15.10.2004 17:48

Ja bym stawiał na biżuterię z wygrawerowaną dedykacją typu " kocham..., na zawsze...itp "powinno zadziałać.

andrzejj9 15.10.2004 18:32

Cytat:

Napisany przez Turboni
dala mi znizke - policzyla po 7 zeta :)
olewalem ja przez miecha a potem zrozumialem ze to moja wina i bylo zapozno bo nie chciala mnie widziec - ale to pomoglo :D
teraz juz jestesmy razem 5 lat i mieszkamy razem nawet sie zareczylem a slub musi poczekac - fundusze :(

Nic dziwnego, pewnie jeszcze te róże spłacasz ;)

andrzejj9 15.10.2004 18:35

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Hehe... legion - dobra propozycja, sprawdza sie, ale z 20 lat po slubie :)

zabierz ja na zakupy, niech sobie cos sama wybierze... albo zapytaj co by chciala dostac
taj jak pisalem wyzej - u mnie to wlasnie tak jest :)

Nie twierdzę, że pomysł jest zły, ale ja jednak na 18 chciałbym zrobić coś specjalnego. Wiadomo, prezent kupiony jako niespodzianka na pewno będzie mniej praktyczny i przydatny danej osobie, ale jednak będzie w jakiś sposób pochodził od serca i nawet jeśli będzie kompletnie chybiony, sprawi przyjemność :)

@ Predi

Nie wiem, jak stoisz z pieniędzmi, ale ja jednak na Twoim miejscu kupiłbym to serduszko (biżuterię). Jeśli tak Ci się spodobało, to znaczy, że to jest to. A łańcuszek.. Na pewno taki za kolejne 170 złotych pasowałby doskonale, ale równie dobrze możesz go zastąpić tańszym, ale również dobrze wybranym. Biżuteria nie jest teraz nie wiadomo jak droga i za 20 - 30 złotych powinieneś coś ładnego dobrać do kompletu. A taki prezent na pewno na długo sprawiłby przyjemność :)

Miłego świętowania!

mr_spock 15.10.2004 23:22

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nie twierdzę, że pomysł jest zły, ale ja jednak na 18 chciałbym zrobić coś specjalnego. Wiadomo, prezent kupiony jako niespodzianka na pewno będzie mniej praktyczny i przydatny danej osobie, ale jednak będzie w jakiś sposób pochodził od serca i nawet jeśli będzie kompletnie chybiony, sprawi przyjemność :)
...

U mnie takie prezenty od serca sa tzw. zbieraczami kurzu... potem takie ramki, gliniane seduszka i swieczniki zaledaja na parapecie ;)

juz kilka razy slyszalem, ze nie jestem romatykiem i do granic bolu praktyczny ;)

+++LeWaP+++ 16.10.2004 00:31

jeżeli sprawa jeszcze aktualna to ja bym kupił kosz róż + jakieś świecidełko i poszedł na jakąś kolację do restauracji (nie jakiejś tam pizzeri... ale też bez przesady nie wbijać się wgajer ;) zresztą jeżlei ją trochę znasz to zrób to co ona lubi i co jej sprawia przyjemność... zaskocz ją czymś, zró coś aby zapamiętałą ten dzień... (tylko nie przegnij ;) i pamiętaj nic na siłę ;) )

mr_spock 16.10.2004 00:44

Cytat:

Napisany przez +++LeWaP+++
... (tylko nie przegnij ;) i pamiętaj nic na siłę ;) )

wlasnie... pamietaj, nie zawiazuj sobie nigdzie czerwonych kokardek - nawet jesli niektorzy beda to tego zachecac ;)

andrzejj9 16.10.2004 07:22

Cytat:

Napisany przez mr_spock
U mnie takie prezenty od serca sa tzw. zbieraczami kurzu... potem takie ramki, gliniane seduszka i swieczniki zaledaja na parapecie ;)

juz kilka razy slyszalem, ze nie jestem romatykiem i do granic bolu praktyczny ;)

Rozumiem i nie sposób się z tym niezgodzić. Sam widzę, jak potem tego rodzaju prezenty zalegają, gdzie popadnie, a jeszcze czasami nie wypada ich wyrzucić, bo to od kogoś. Ta Twoja praktyczność może więc w sumie nie być taka zła ;)

Ale jednak na tą bądź co bądź wyjątkową okazję pozwoliłbym sobie na coś niepraktycznego, ale osobistego, co da jakiś dowód na to, że mi zależy, że myślę itp. A to wspomniane serduszko wydaje mi się pomysłem idealnym. I nawet wcale nie tak mało praktycznym :)

mello 16.10.2004 08:02

to moze ja podsune pomysl z prezentem ktory sam doswiadczylem :))

w przed dzien imprezy urodzinowej godzina ok 5 rano mialem wyjsc <z kolega z ktorym organizowalem bibe> przed dom. Tam zostaly nam zalozone opaski na oczy i zostalismy wsadzeni do malucha i jechalismy ok. 45 min <z kumplem mielismy skojarzenia ze jedziemy do lasu na jakies bułgarskie dzi**i> gdy jazda sie skonczya mielismy zasloniete oczy i pytano nas czy wiem gdzie jestesmy <kumpel powiwedzial ze na wysypisku smieci bo sluchac bylo szum >:)) Gdy odslonieto nam oczy okazalo sie ze jestesmy na lotnisku <mieszkam we wrocku> i jako prezent dostalismy podroz do Warszawy samolotem dostalismy kase na balety mape gdzie mamy sie bawic :D

naprawde bardzo orginalny pomysl ktorego sie nie zapomni do konca zycia

Predi 16.10.2004 20:25

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nie wiem, jak stoisz z pieniędzmi, ale ja jednak na Twoim miejscu kupiłbym to serduszko (biżuterię). Jeśli tak Ci się spodobało, to znaczy, że to jest to. A łańcuszek.. Na pewno taki za kolejne 170 złotych pasowałby doskonale, ale równie dobrze możesz go zastąpić tańszym, ale również dobrze wybranym. Biżuteria nie jest teraz nie wiadomo jak droga i za 20 - 30 złotych powinieneś coś ładnego dobrać do kompletu. A taki prezent na pewno na długo sprawiłby przyjemność :)

thx troche mi pomogles, bo sie przekonalem do wydatku :) nie kupilem tego za 170 ale skoczylem do krakowa i tam przelecialem wszystkich zlotnikow (qrde ale ja wybredny jestem :D) i wreszcie znalazlem/kupilem :) tak wiec serducho jest, druga czesc planu zrobiona (pierwsza to byly smoczek, sliniak i butelka :) )

teraz czas na 3 czesc planu -
Cytat:

Napisany przez +++LeWaP+++
zresztą jeżlei ją trochę znasz to zrób to co ona lubi i co jej sprawia przyjemność...

no wiesz, "troche" znasz? stary........ gdybym ja znal tylko troche to nie byloby problemu, ale ze znam ja bardzo bardzo bardzo dobrze (to i tak za slabo powiedziane :) ) to musze jeszcze kupic jakiegos misia/przytulanke :) i tak skoncze czesc trzecia

wszystkim bardzo dziekuje za pomysly i rady - naprawde pomogly :), nawet nad bielizna sie zaczalem zastanawiac :D - ale to moze za kilka latek :)

@Mello - dzieki, ciekawe i orginalne ale odpada :) gdzie ja znajde lotnisko :D :D i kase na to, niemniej dzieki :)

oznajmiam ze topic mozna zamknac :)

andrzejj9 16.10.2004 21:37

I myślę, że to dobry wybór, a już na pewno Twoją drugą połówka będzie z niego zadowolona :)

Życzę przyjemnego świętowania :)

Turboni 16.10.2004 21:47

no ja tez zycze milej imprezki we dwoje :D

rosol 16.10.2004 22:24

no ja rowniez zycze udanej imprezy ;)

Predi 17.10.2004 11:20

hehe dzieki :)

69blondi69 27.05.2009 16:03

hmm... a prezent dla chlopaka na 18stke??? ;)
pomozecie mi????;P bo pomyslow brak ;(

icemac 27.05.2009 16:43

Cytat:

Napisany przez 69blondi69 (Post 1025852)
hmm... a prezent dla chlopaka na 18stke??? ;)
pomozecie mi????;P bo pomyslow brak ;(

tu był tekst, ale dokonałem samocenzury bo mogłabyś nie zrozumieć dowcipu :taktak:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:59.