![]() |
Ja bym stawiał na biżuterię z wygrawerowaną dedykacją typu " kocham..., na zawsze...itp "powinno zadziałać.
|
Cytat:
|
Cytat:
@ Predi Nie wiem, jak stoisz z pieniędzmi, ale ja jednak na Twoim miejscu kupiłbym to serduszko (biżuterię). Jeśli tak Ci się spodobało, to znaczy, że to jest to. A łańcuszek.. Na pewno taki za kolejne 170 złotych pasowałby doskonale, ale równie dobrze możesz go zastąpić tańszym, ale również dobrze wybranym. Biżuteria nie jest teraz nie wiadomo jak droga i za 20 - 30 złotych powinieneś coś ładnego dobrać do kompletu. A taki prezent na pewno na długo sprawiłby przyjemność :) Miłego świętowania! |
Cytat:
juz kilka razy slyszalem, ze nie jestem romatykiem i do granic bolu praktyczny ;) |
jeżeli sprawa jeszcze aktualna to ja bym kupił kosz róż + jakieś świecidełko i poszedł na jakąś kolację do restauracji (nie jakiejś tam pizzeri... ale też bez przesady nie wbijać się wgajer ;) zresztą jeżlei ją trochę znasz to zrób to co ona lubi i co jej sprawia przyjemność... zaskocz ją czymś, zró coś aby zapamiętałą ten dzień... (tylko nie przegnij ;) i pamiętaj nic na siłę ;) )
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jednak na tą bądź co bądź wyjątkową okazję pozwoliłbym sobie na coś niepraktycznego, ale osobistego, co da jakiś dowód na to, że mi zależy, że myślę itp. A to wspomniane serduszko wydaje mi się pomysłem idealnym. I nawet wcale nie tak mało praktycznym :) |
to moze ja podsune pomysl z prezentem ktory sam doswiadczylem :))
w przed dzien imprezy urodzinowej godzina ok 5 rano mialem wyjsc <z kolega z ktorym organizowalem bibe> przed dom. Tam zostaly nam zalozone opaski na oczy i zostalismy wsadzeni do malucha i jechalismy ok. 45 min <z kumplem mielismy skojarzenia ze jedziemy do lasu na jakies bułgarskie dzi**i> gdy jazda sie skonczya mielismy zasloniete oczy i pytano nas czy wiem gdzie jestesmy <kumpel powiwedzial ze na wysypisku smieci bo sluchac bylo szum >:)) Gdy odslonieto nam oczy okazalo sie ze jestesmy na lotnisku <mieszkam we wrocku> i jako prezent dostalismy podroz do Warszawy samolotem dostalismy kase na balety mape gdzie mamy sie bawic :D naprawde bardzo orginalny pomysl ktorego sie nie zapomni do konca zycia |
Cytat:
teraz czas na 3 czesc planu - Cytat:
wszystkim bardzo dziekuje za pomysly i rady - naprawde pomogly :), nawet nad bielizna sie zaczalem zastanawiac :D - ale to moze za kilka latek :) @Mello - dzieki, ciekawe i orginalne ale odpada :) gdzie ja znajde lotnisko :D :D i kase na to, niemniej dzieki :) oznajmiam ze topic mozna zamknac :) |
I myślę, że to dobry wybór, a już na pewno Twoją drugą połówka będzie z niego zadowolona :)
Życzę przyjemnego świętowania :) |
no ja tez zycze milej imprezki we dwoje :D
|
no ja rowniez zycze udanej imprezy ;)
|
hehe dzieki :)
|
hmm... a prezent dla chlopaka na 18stke??? ;)
pomozecie mi????;P bo pomyslow brak ;( |
Cytat:
tu był tekst, ale dokonałem samocenzury bo mogłabyś nie zrozumieć dowcipu :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:59. |