![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.04.2002
![]() |
Co mam zrobic ??
Czesc mam pewien problemik zwiazany z karta telewizyjna. Porzyczylem sobie od kumpla karte tv "AVER MEDIA" ale bez sterownikow i bez oprogramowania. Sterowniki znalazlem ale nie moge znalesc ciekawego programu do ogladania tv prosze o pomoc. Jakie programy sa najleprze do ogladania tv i do nagrywania na avi albo jakis inny format.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
jak dla mnie najlepszy jest borg tv ale seriala musisz sobie znależć sam................
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
Program do tej karty, możesz sciągnąć ze strony: sterowniki-Optimus.
AverMedia. Tak, na ucho:-D co chcesz oglądać w TV:-D Ja muszę wymienić odbiornik TV, bo w tym to już wszystkie filmy widziałem :-D PS: programy też tam są- nie tylko sterowniki http://www.avermedia.com/software/index.html |
|
|
|
#4 |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Bardzo dobry jest BorgTV - wersja 2.55 (stara wersja) jest darmowa, 2.1 (nowa) EN też, ale 2.1 PL wymaga seriala. Jak go znajdziesz, to daj znać, bo ja go szukałem i nie znalazłem.
|
|
|
#5 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Serial do borga jest na www.cracks.am
|
|
|