![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.07.2002
![]() |
Zamiast motoru to bym ci poleci***322; rower.Jak nie masz prawka to nie pchaj si***281; na ulice, tylko jedz do lasu albo na jakies pustkowia, jak sie rozwalisz to przynajmniej kogos nie zabijesz. U mnie ostatnio na osiedlu jakis ***** szala***322; takim w***322;asnie crossem i potr***261;ci***322; ma***322;e dziecko. Wi***281;c jak ci***281; z***322;apie policja to mam nadzieje ***380;e na mandacie sie nie sko***324;czy.....
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ważne: CDRinfo i ŻYWIEC!!
Data rejestracji: 29.08.2003
Lokalizacja: Bełchatów (wiocha w centrum jeszcze wiekszej wiochy)
![]() |
Zrobi***261; ci z dupy wylot***243;wke na KIELCE (albo inna wylotowka)
![]()
![]() |
#21 | |
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Cytat:
![]() I jak tu liczyć na konkretną odpowiedź, gdy na tym forum jest zawsze wesoło ![]() Jedynie kontestator, mp666 i @Mac mi odpowiedzieli ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
hrhr to ja powiem: NIC dlaczego? bo Cie NIE zatrzymaja..... predzej mnie piorun trafi....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Ismail Delivered
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ale przynajmniej wiem co mi mogą zrobić a czego nie jak mnie złapią za kierownicą ![]() ![]() Jednak wolę, żeby mnie nie złapali.. ![]() ![]() Piratem drogowym też nie jestem ![]() ![]() Poza tym lubię jazdę samochodem. Jest 100x lepsza niż motorem ![]() P.S. @B@rtek możesz to odebrać jako potwierdzenie. Jeżdżę samochodem ![]() P.S. 2 @B@rtek zmieniłeś nicka i avatara ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Hmmm... jak ja jade tez najpierw mnie słychać dopiero pozniej widać ![]() ![]() Co do umiejestności jazdy.... powiem wam ze umiem jezdzic i jestem dobrym kierowca ... szkoda ze offroad... na drodze balbym sie stwierdzic ze jestem nawet srednim kierowca. Jade bo wiem jak... ale czy umiem ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Ismail Delivered
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jest r***243;***380;nica mi***281;dzy potrafieniem je***378;dzi***263;, a do***347;wiadczeniem.
Osoba, kt***243;ra je***378;dzi***263; nie umie zadobrze, maj***261;ca du***380;e do***347;wiadczenie mo***380;e by***263; bezpieczniejsza na drodze ni***380; osoba umiej***261;ca wspaniale je***378;dzi***263;, ale bez do***347;wiadczenia (znam osobi***347;cie obydwa przypadki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Nawet dzisiaj, z godzinę temu miałem sytuację, która udowadnia po prostu bezmyślność za kierownicą. Jechałem w stronę mostu, na którym skręcam w prawo. Dojeżdzałem do niego i nagle przede mną pędem (no w sensie szybko jak na zakręt - na oko. z 40-50) pojawia się samochód przecinający mój (prawy pas). Mam dobry refleks więc zdążyłem go (a właściwię ją, bo zdążyłem zauważyć, że była to kobieta) ominąć, ale musiałem w tym celu odbić na chodnik i tylko to, że w tym miejscu krawężnik jest bardzo niski uchroniło mnie przed uszkodzeniem samochodu. I ja wiem, co ta kobieta chciała zrobić. Skręcała z mostu w uliczkę, którą ja jechałem, a że z naprzeciwka jechała szybko ciężarówka i za nią sznur samochodów, to chciała się przed nią zmieścić. A żeby to zrobić musiała skręcić szybko i przeciąć mój pas. Ale jak można nie spojrzeć wcześniej czy coś tam nie jedzie? Śmiem twierdzić, że w przynajmniej połowie przypadków takim manewrem spowodowałaby czołówkę, bo ja naprawdę potrafię za kierownicą bardzo szybko zareagować i zrobiłem to, a mimo wszystko minęliśmy się na centymetry. A to niestety jeden z wielu przykładów bezmyślności i kompletnego braku wyobraźni za kierownicą, z którymi spotykam się codziennie..
![]() |
![]() |
#28 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
to ja ide za ciosem
![]() stoi samochod na poboczu, polowa mojego pasa jest zajeta, za mna jedzie auto normalne chyba jest ze w takiej sytuacji bede chcial to auto na poboczu minac zjezdzajac na lewy pas... ale co widze we wstecznym lusterku? wyskoczyl jakis kretyn i wyprzedza nas (mnie i to auto za mna) szybko zajechalem kawalek lewego pasa przy akompaniamencie klaksonu (acchhhh mussszzze) i chamowalem patrzac co ten kretyn robi... na szczescie dal za wygrana bo przed stojacym na poboczu juz nie mialem szansy sie zatrzymac i mam pytanie - dlaczego ja go zauwazylem w lusterku a on do przodu nie potrafil zobaczyc co jest na drodze? albo slucham w radio: "piratowi drogowemu ktory majac 1,5 promila we krwi i ktory zabil w chorzowie na przejsciu dwoje starszych ludzi i odjechal nie udzielajac pomoc grozi NAWET do 8 lat wiezienia" ..... jakie NAWET? ja bym to jako morderstwo traktowal..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobry adwokat wyciągnie dla ciebie maximum 5 latek, ale jest jedna wada, dobry adwokat znaczy drogi adwokat:\
![]()
![]() |
#30 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
![]() Coś chyba nie tak jest z naszym "prawem" |
|
![]() |
![]() |
![]() |