![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jestem za Kaczyńskim, wogóle PiS i Marcinkiewicz.
Na Niego głosowałem. Wstawki typu "brzydal/niereprezentatywny" to kompletne brednie. Ważne co się robi a nie jak się wygląda. Gdyby były wybory jestem zdania, że PO wyszłoby gorzej a PiS znowu wygrał ![]() To widać po sondażach, które są nie tylko "ZA" ale i coraz bardziej przychylne. Dość rządu Milera i Belki pora naprawić kraj. A Tusk chmm niech dalej jest przeciw...
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.11.2005
![]() |
Cytat:
EDIT : O przepraszam. Faktycznie. Robi - rozdawanie rad nadzorczych kolesiom czas zacząć. No i Lepperowi trzeba zapłacić za pakt. IV Rzeczpospolita ma twarz Tadeusza RYDZYKA - antysemity i rasisty. IV Rzeczpospolita ma twarz Romana Giertycha - samozwańczego pogromcy komuchów którego ojciec był DORADCĄ JARUZELSKIEGO!!! IV Rzeczpospolita ma twarz Andrzeja L. skazanego kilkoma prawomocnymi wyrokami. I GDZIE SĄ HASŁA PIS O TYM ŻE NIE MA MIEJSCA DLA PRZESTĘPCÓW W SEJMIE ![]() CZUJE SIE BARDZO USTABILIZOWANY PRZEZ PRZYJACIÓŁ KACZORA - PRZESTĘPCÓW i RASISTÓW!!! KŁAMLIWYM KACZOROM MÓWIMY - WON!!! P.S. Panie kaczyński gdzie są pieniądze z przekrętu w spółce Telegraf? Poszły na kampanie? Ostatnio zmieniany przez Keyan : 10.02.2006 o godz. 21:36 |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
poszly na tace dla rydzyka
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.02.2005
![]() |
Polityka to jedno wielkie bagno. Lepiej omijać ją z daleka.
Co do prezydenta to prezencji żadnej nie ma, jednak jest za wcześnie oceniać czy dobry, czy zły. Za kilka-kilkanaście miesięcy zobaczymy. Jeśli chodzi o premiera, to Marcinkiewicz jest spoko. Mam do niego zaufanie, co nie znaczy,że głosowałem na PIS. |
![]() |
![]() |
|
|