Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co myślicie o tym komplecie?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-myslicie-o-tym-komplecie-34432/)

memorando 04.05.2004 21:19

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A jeszcze jedno - i az sie boje zapytac - jakie wymagania? Pojdzie na GeForce II GTS Pro 64MB?

Niebój się...ruszy na 1000%

andrzejj9 04.05.2004 21:30

Cytat:

Napisany przez memorando
Niebój się...ruszy na 1000%

No juz wiem, poczytalem wyniki roznych ludzi. Ogolnie swoja karte ciagle jeszcze uwazam za bardzo dobra i nie zamierzam jej jeszcze dlugo wymieniac. Nie spotkalem jeszcze gry, ktora w rozdzielczosci 1024*768 plynnie by mi nie chodzila :)

ps: Dzieki Alex za adres strony. Poczytalem i tez wychodzi na to, ze spokojnie pojdzie.

Przy okazji - jeden koles mial niezle podkreconego Athlona 1700 - na 3200. Slyszalem, ze tak mozna, ale i tak wyglada to niezle :)

memorando 04.05.2004 21:45

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No juz wiem, poczytalem wyniki roznych ludzi. Ogolnie swoja karte ciagle jeszcze uwazam za bardzo dobra i nie zamierzam jej jeszcze dlugo wymieniac. Nie spotkalem jeszcze gry, ktora w rozdzielczosci 1024*768 plynnie by mi nie chodzila :)

ps: Dzieki Alex za adres strony. Poczytalem i tez wychodzi na to, ze spokojnie pojdzie.

Przy okazji - jeden koles mial niezle podkreconego Athlona 1700 - na 3200. Slyszalem, ze tak mozna, ale i tak wyglada to niezle :)

11.5 razy 211 athlon 2500 (barton) seria zielony laminat vcore tylko 1.8 volta stable to normalne z athlonami athlony z seri 1700 2500 najlepiej się kręcą...

adams_a 05.05.2004 10:32

Dzieki formowicze za dobre rady, ale stary sie wq****ł i komp bedzie dopiero za jakis miesiac (na poczatku czerwca, albo cos kolo tego). Moze za miesiac bedzie cos tansze (z racji wejscia do UE) i bede mogl zlozyc taniej kompa z tych elementow, albo wybiore cosik lepszego.
Napisze napewno jak bede kupowac.

pozdro ;) i jeszcze raz dzieki

nimal 05.05.2004 10:58

grafe troszku szybsza by sie przydalo, chyba ze nie masz zamiaru grac za duzo w najnowsze pozycje
monitor - raczej iiyame, ewentualnie neca,oczywiscie 17" dla rozdzialki 1280 lub wiekszy dla 1600
klawisze i mysz - optyka oczywiscie ale zwykla kablowa! lata szybciej i nie musisz ladowac akumulatorka, nie wspominajac o tym ze o wiele taniej to wyjdzie, logitech ofkorz, inne firmy nie istnieja ;)
pamieci ok,ale mysle ze bierzesz 2x te 512? ewentualnie mozesz kuknac na twinmosa zamiast kingstona - tez swietne
plytke ewentulanie na asuska o ktorym wspominal kasprzak, ale i tak niezle ;)
hdd - hitachi ma nowa serie dyskow wypuszczone na wlasnej technologii (juz nie ibm) - osiagi niesamowite, bija triumfy w np ostatnim pcwk
no i napisz o czego ten komp bo od tego "pare" podzespolow zalezy, do grafy np wiekszy monitor, a do gire szybsza karta...

Wawelski 05.05.2004 11:05

Cytat:

Napisany przez mqy
Sluchawki zamkniete to takie w ktorych "trzymasz" uszy, czyli sluchawki sa tak duze ze jakby nachodza na ucho, a otwarte, to takie ktore przylegaja do ucha.....no chyba ze wolisz pchelki......

^_^ ^_^
LOL
Zamknięte, to takie, które nie mają "wyjścia" na zewnątrz - czyli coś w rodzaju takich nauszników co mają operatorzy młotów pneumatycznych, tylko z głośnikami inside. Słuchawki otwarte grają też "na zewnątrz" (nawet, jak zakrywają całe uszy).

http://www.abc55555.republika.pl/audio/sluchawki.htm

andrzejj9 07.05.2004 17:25

Wroce jeszcze na chwile do Painkillera.

No wiec kupilem sobie gierke, zainstalowalem i uruchomilem. Wszystko ladnie wystartowalo - tzn. pojawilo sie logo, a potem ekran z opcjami, ale kiedy uruchamiam juz gre wlasciwa, wywala mnie do Windowsa.... Wkurzylem sie troche, bo myslalem, ze jak gra oryginalna, to wszystko od razu bedzie dobrze dzialac, ale widac tego typu rzeczy sie nie zdarzaja... Sciagnalem z internetu latke (50MB!! Jak mozna robic tyle zajmujaca poprawke?? ) i przed chwila ja zainstalowalem, ale nic sie nie zmienilo.

Mial ktos moze podobny problem? Co z tym fantem zrobic?

Smartek 07.05.2004 17:29

Ja tez nie na temat - warto kupic tego painkillera? widzialem, ze w www.clanbase.com juz pojawil sie PAINKILLER!! WOW, ale niedlugo bedzie szal na ta giere w MP :)
Klany beda powstawaly itd. To moze robimy -==CDRinfoSQD=-- ? :d
pozdro ;)

andrzejj9 07.05.2004 17:34

Ja Ci nie powiem, bo nie moge cholerstwa uruchomic :/ Ale wlasnie sciagam najnowsze drivery do karty graficznej. Moze to pomoze...

W kazdym razie z tego, co sie wyczytalem na roznych forach probujac znalezc rozwiazanie mojego problemu, to wyglada na to, ze gierka jest super i warto ja kupic. Nawet bylo kilka opinii, ze to pewny kandydat do gry roku 2004 :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:45.