![]() |
Wydajnosc jest zdecydowanie po stronie intela. Nie ma sie nad czym zastanawiac :)
|
Cytat:
a co do zestawu to sam nie wiem, musiałbym trochę poszperać i wyszukać opinnie o tych podzespołach jeśli chodzi o procesor to wolałbym Athlona niż intela, bo athlon ma 2,4GHz a intel 1,86GHz, chociaż ma 2MB cache, sam już nie wiem....:ysz: |
@TORQUE
dalej chcesz x2? bo nie odniosles sie do mojego zestawu |
Cytat:
|
@mensir67pl
@andrzejj9 dzi***281;ki za wyt***322;umaczenie, ale to SLI raczej mi nie jest potrzebne ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/SLI |
Cytat:
te pamięci są całkiem ciekawe i trochę tańsze od Geil, mobo też nie jest złe, ale wspomniałeś coś o SLI, że nie jest potrzebne. Mógłby ktośmi wytłumaczyć co to właściwie jest? :) |
co do mojego zestawu to bym memki wymienil na 667mhz a reszte spozytkowal na cos innego :)
|
Cytat:
|
Widze, ze ceny znowu poszly w dol.
Zestaw demka wydaje sie byc bardzo dobry (nie ma to jak apollo!). Ja juz w PC nie inwestuje, wole upgrade notebooka ;-). |
Cytat:
|
mam barzo podobny zestaw tylko, że wolniejszy troszke bo kupowany rok temu juz.
Obudowy z zasiłką Modecoma są OK Grafa tez. Z prockiem nie ma problemów, daje rade. Dysk jedynie bym wymienił na Samsunga u Ciebie. Zawsze byłęm zwolennikiem Samsungów, mam 160 GB i jak zwykle daje rade. pozdr |
Cytat:
Nie ma sie nad czym zastanwiac :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:13. |