![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
a u mnie to tak
computer chodzi prawie na okredke raz na tydzien robie restart, nawet jak mnie niema to comp sie kreci, i chyba tak jest najlepiej
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
No... ja to trochę mniej-standardowo :
1.Przychodze do pokoju ,lewy przycisk myszy - komp sie budzi (korzystam z "hibernate"). 2."Pobudka" trwa kilkanaście srkund - w tym czasie zapalam paierosa (preferuję tylko LM-y czerwone) i raczę się uprzednio przygotowaną kawą (preferuję tylko "Nescafe Gold") . 3.Rozpoczynam od Outlooka" - totalny pożeracz czasu ... 4.Po uporaniu się z emailami przechodzę do codziennej dawki muzyki (preferuję tylko "MPlayer2") .W zalezności od nastroju dobieram sobie kawałki oraz teledyski . 5.Pózniej pora na dawke newsów (preferuje tylko strony ,na których się nie zawiodłem - czyli w miarę fachowe)- ok. 20 stron 6 .Poźniej fora (mam zawsze problem z odmianą ...może ktos coś doradzi ?). 7.Następnie "zabawa" w "DC" . 8.Bardzo lubie "swojego" "Korga X3" i jak tylko mam czas uruchamiam mojego poczciwego Octameda ,którego znam jeszcze z Amigi ...no i się zaczyna... Jak pewno wiecie ,sentyzator może z siebie wydobywać rózne dźwieki (uwielbiam edycje próbek) przez co średnio raz na kwartał zmuszony jestem do wymiany cewek w głośnikach wysokotonowych ... 9.W miedzyczasie ,jak jest spokojny dzień mam ok. 20 telefonów i 3-5 gości z komputerem w domu (uroki składania sprzętu) . A problemy z kompterami sa naprawdę poważne ... Najczęstsze ostanio to : "Co to jest ? - jest obraz w filmie a nie ma głosu ?" ... 11. Nie jestem zapalonym kinomanem ale opłacany abonament Cyfry+ zobowiązuje do korzystania z jej usług.. HBO ,Canal+ ,Discovery ,Planete ,VH1 ,niektore stacje MTV - to najczęstsze kanały ,które oglądam . 10.Dzień kończe gdzieś ok. 2.00-3.00 "hibernacją" ...no chyba że akurat coś "się ściąga" . Tak wygląda w przybliżeniu przeciętny mój dzień . W przybliżeniu gdyż : - pracuje zawodowo - mieszkam w domu jednorodzinnym - a to także wymaga sporo inwestycji czasowo-finansowych (właśnie dziś opryskiwałem dwa dzrzewka brzoskwiń). Każdy dzień różni się od poprzedniego (inaczej bym nie wytrzymał) ,więc na nudy i rutyne dnia powszedniego nie narzekam . Faktem jednak jest iz komputer zajmuje mi stanowczo za dużo czasu ...no ale walcze z tym ...a przynajmniej się staram ![]() jaro |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
JA tam swojego wlaczam tylko wtedy, gdy zgasnie pod wplywem odciecia napiecia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
ja z racji takiej iz mam zkurac 5 min kiedy mi net dziala (szok) to sie dopisze
![]() ja wlanczam komputer przed 7 rano kiedy wstaje do szkoly jem przed nim sniadanko sprawdzam poczte gg wlacze winampa forum szybko tylko lukne i idem do szkoly... wracam ze szkoly roznie bywa czasami okolo 16 a czasami dopiero kolo 19 przychodze ze szkoly siadam do kompa matula podaje mi posilek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdro
![]() |
#20 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
1] - schylam sie 2] - niebieski przycisk na budzie - licznik od energi elektrycznej wie ze nie odpocznie sobie juz ![]() 3] - escape - jezu ile trwa sprawdzene 256MB ramu / jeden raz / ale poco czekac 4]- czekam az załaduje sie 2k 5] - wysuwam mysz Logitech / mam na takiej półeczce / 6] - wysuwam klawiature Logitech / gdzie lezy patrz wyzej tyle ze obok / 7] - odpalam gg - i patrze czy jest net jesli nie patrz od razu punkt 18 ![]() jesli jest czytaj dalej ![]() 8] - odbieram poczte - wywalam od razu spam z onetu czytam kolejna porcje humoru od kolegi z forum ![]() ![]() 9] - archiwizuje co lepsze rzeczy 10] - odpalam IE i winampa - oczywiscie nie zapominajac o AUX na Technicsie 11] - zaczynam tournee po forum 12] - forum 13] - forum 14] - ,,,,, 15] - przypomina mi sie ze mam eMule odpalam go 16] - zapuszczam muze i robie lekcje ![]() 17] - jak starsi maja juz dosc szumu / ok 22 - 23 / słysze ze trzeba isc spac ![]() 18] - zamykam co trzeba i wyłączam kompa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm a teraz Ci ktorzy nie napisali, ze odwiedzaja glowna strone CDRinfo.pl dostaja bana
![]() a u mnie wyglada to tak: 1.Wlaczam kompa + wieze 2.Odpalam GG i ICQ 3.Odpalam The Bata i sciagam poczte 4.Sprawdzam kilkanascie serwisow w poszukiwaniu newsow 5.Jak mam czas/ochote to cos pisze 6.Czas zeby podenerwowac Team Memberow (Majoneza, SoBala, Miska Czwartego czasem BD ![]() ![]() 7.Czasem wlacze DC++ jak cos sciagam 8.A no i o mIRC-u zapomnialem ![]() ![]() 9.Robie cos na kompie (ze wzgledu na kierunek studiow ![]() 10.Ide spac 2-3 ![]() No i mniej wiecej tyle ![]() Pewnie o czyms zapomnialem jeszcze |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Guru
Data rejestracji: 22.02.2003
![]() |
Cytat:
P.S. Qrcze, sa jakies ograniczenie w uzywaniu emotow?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Ja jak włączam komputer to klne na niego dlaczego ham tak długo się włącza
![]()
![]() |
#27 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
1. włączam kompa
2. w czasie ładowania włączam wieze 3. ściszam wieze bo wczoraj było głośno 4. odpalam windows media player, patrze co grało wczoraj i włączam cos innego (inny zespol) 5. odpalam emule 6. odpalam gg i sprawdzam czy ktos cos chce (zwykle nikt nie chce, wiec wylaczam gg) 7. patrze poczte w OE (zwykle nic nie ma, wiec wylaczam OE) 8. obaczam wszystkie newsy ze stron co mam na ulubionych 9. w miedzy czasie włączam themexp.org i patrze jakie są nowe tapety itp. 10. wchodze na forum jak mam ochote 11. jak wolno idzie emule to wyłaczam go i odpalam diablo2 i rozwalam na battle.necie 12. koncze grac - wlaczam emule i do konca dnia newsy, gg, forum, muzyka... a jak ide do szkoly to rano szybko do punktu 7 i do szkoły... kompa wyłączam okolo 23:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|