Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co to za utworek? Prosze o pomoc!!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-za-utworek-prosze-o-pomoc-22016/)

CIAPEK 07.10.2003 09:33

Cytat:

frog napisa***322;(a)
Tez wlasni szukam ciapek tej wersji bo zwykla mam. Jak bedziesz cos mial to daj znac. Ja tez bede probowal kombinowac. Wiem ze jest na skladance Eurodance vol 2 czy cos takiego. Poszukiwania trwaja ;)
chyba to mam :)
Wczoraj wieczorkiem na Kaazie było licho, rano znalazłem kawałek pod nazwą/tytułem "Biba Mix" i to jest właśnie ta dancowa przeróbka :)
ok. 6 MB, sprawdż to frog :spoko:

frog 06.10.2003 23:58

Tez wlasni szukam ciapek tej wersji bo zwykla mam. Jak bedziesz cos mial to daj znac. Ja tez bede probowal kombinowac. Wiem ze jest na skladance Eurodance vol 2 czy cos takiego. Poszukiwania trwaja ;)

CIAPEK 06.10.2003 23:34

Re: Re: help!!!

Cytat:

frog napisa***322;(a)
Boys - Biba (Dance Club Mix) CIAPEK to jest to CZEGO SZUKASZ !!! JAZDAAAA ;D
heh, frog to to:) , tylko, że mam zwykłą wershe nie Dance Club mix :(, bo ta zwykła to jakoś średnio smakuje ;) za bardzo disco polowe. Nie masz może tego kawałka? :):chytry:

lipek16 06.10.2003 19:32

Cytat:

Kasprzak napisa***322;(a)
znowu szukam.

2.Tego nikt nie ma: VIVA (program lub reklama programu CLUB ROTATION) Leci muzyczka(o ta mi chodzi) i na koncu Daisy Dee(albo jakas laska-mi tam brzmi jak DD) krzyczy CLUB ROTATIOOOON!i koniec.

Mam to chyba na jakiejś kasecie Viva Club Rotation 9bodjże wersja 2002). Jka chcesz o moge ci wysłać ale dopiero gdzies pod koniec tygodnia bo mam troche nauki.:)

frog 06.10.2003 15:30

Re: help!!!

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
ostatnio/ciągle popularny kawałek, głownie na dyskotekach w stylu Q-Bassa/D-Bomb i innych polskich Danców....

w refrenie... "a teraz wszyscy w góre tita titita......a Dj już .... " (czy ręce w góre) no nie pamiętam.

Dzieki z góry.

Boys - Biba (Dance Club Mix) CIAPEK to jest to CZEGO SZUKASZ !!! JAZDAAAA ;D

frog 06.10.2003 01:30

A widzieliscie zwiastun filmy UNDERWORLD i tam tak w sumie od polowy (jak taka babka idzie metrem tak powoli) leci taka bajer pioseneczka. Ktos zna wykonawce albo chodz tytul ???

CIAPEK 06.10.2003 00:04

help!!!

ostatnio/ciągle popularny kawałek, głownie na dyskotekach w stylu Q-Bassa/D-Bomb i innych polskich Danców....

w refrenie... "a teraz wszyscy w góre tita titita......a Dj już .... " (czy ręce w góre) no nie pamiętam.

Dzieki z góry.

mallow 02.10.2003 20:38

A co to za utworek ?? co leci w reklamie Fiata Pandy ??

Kasprzak 02.10.2003 19:55

znowu szukam.
1.W refrenie(wolny kawalek)jest i`m still about you...i`m still about you.

2.Tego nikt nie ma: VIVA (program lub reklama programu CLUB ROTATION) Leci muzyczka(o ta mi chodzi) i na koncu Daisy Dee(albo jakas laska-mi tam brzmi jak DD) krzyczy CLUB ROTATIOOOON!i koniec.

Kasprzak 02.08.2003 14:59

znowu slyszalem taki nowy kawalek (wiem ze jest stara wersja tego) ale slyszalem nowa wersje gdzie glowny motyw jest "When you come back to me" Ma to ktos albo zna tytul?

DreamCrusher 06.07.2003 11:24

Ilość załączników: 1
Apropo ALi G - to to jest jeszcze fajny utworek, a nazwa jego Incredible.

Oczywiście to tylko część utworu.

Kasprzak 06.07.2003 11:13

a nie wiem czy slyszeliscie kawalek Sean Paul`a - Get Busy. Mam go. Jednak w wideoklipie jest jakby drugi utworek(leci pod koniec), nagle wjezdza tak poprostu. Wie ktos moze tytul?

DreamCrusher 06.07.2003 11:06

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
Ostatnio mi w ucho wpadlo ONE-T+COOL-T The Magic Key
Całkiem fajny ten utworek, kiedyyś jush go słyszałem, tylko nie znałem nazwy.

Jeszcze możecie posłuchać tego:
Creed - Bullets
Creed - Weathered
Tych dwóch utworów słucham praktycznie w kółko :)

CIAPEK 06.07.2003 10:37

oj leniuszki! ;) Nie proscie kolegow zeby sie meczyli i wrzucali na skrzynie tylko niech podadza dokladna nazwe tego kawalka i jazda z Kaaza albo jakims iMeshem. :) Ja tak robie.

Fajne kawalki tutaj zarzucacie.

Ostatnio mi w ucho wpadlo ONE-T+COOL-T The Magic Key

Y@nkee_PL 06.07.2003 02:31

Cytat:

Zbieg12 napisał(a):
@memorando wrzuc na zbieg12@pf.pl
@Yankee, TO JEST TO! ale troche kiepska jakosc :-(

slaba jakosc, bo na potrzeby zademonstrowania na forum :P
w oryginale jest w 192Kbps :chytry:
Adik moze potwierdzic ||
Ale zeby nie bylo, to juz wrzucam ci na skrzynke :cool:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:39.