![]() |
Ilość załączników: 1
Apropo ALi G - to to jest jeszcze fajny utworek, a nazwa jego Incredible.
Oczywiście to tylko część utworu. |
znowu slyszalem taki nowy kawalek (wiem ze jest stara wersja tego) ale slyszalem nowa wersje gdzie glowny motyw jest "When you come back to me" Ma to ktos albo zna tytul?
|
znowu szukam.
1.W refrenie(wolny kawalek)jest i`m still about you...i`m still about you. 2.Tego nikt nie ma: VIVA (program lub reklama programu CLUB ROTATION) Leci muzyczka(o ta mi chodzi) i na koncu Daisy Dee(albo jakas laska-mi tam brzmi jak DD) krzyczy CLUB ROTATIOOOON!i koniec. |
A co to za utworek ?? co leci w reklamie Fiata Pandy ??
|
help!!!
ostatnio/ciągle popularny kawałek, głownie na dyskotekach w stylu Q-Bassa/D-Bomb i innych polskich Danców....
w refrenie... "a teraz wszyscy w góre tita titita......a Dj już .... " (czy ręce w góre) no nie pamiętam. Dzieki z góry. |
A widzieliscie zwiastun filmy UNDERWORLD i tam tak w sumie od polowy (jak taka babka idzie metrem tak powoli) leci taka bajer pioseneczka. Ktos zna wykonawce albo chodz tytul ???
|
Re: help!!!
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Re: help!!!
Cytat:
|
Tez wlasni szukam ciapek tej wersji bo zwykla mam. Jak bedziesz cos mial to daj znac. Ja tez bede probowal kombinowac. Wiem ze jest na skladance Eurodance vol 2 czy cos takiego. Poszukiwania trwaja ;)
|
Cytat:
Wczoraj wieczorkiem na Kaazie było licho, rano znalazłem kawałek pod nazwą/tytułem "Biba Mix" i to jest właśnie ta dancowa przeróbka :) ok. 6 MB, sprawdż to frog :spoko: |
Ilość załączników: 1
a to panowie?Troche ciezka techniawka:
|
ciezka jak cholera 8)
:D ^_^ |
sorka Yankee - zapomnialem ze mp3 nie mozna wrzucac i nie wrzucilo mi na poczatku.Teraz w archiwum ;)
|
slowa sa mi znane, nic wiecej :ysz:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:57. |