![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Hasło Sieciowe - >????<
Witam !
Nie wiem czym jest to spowodowane ale połączyliśmy sie z sasiadem za pomoca sieci lokalnej z której mamy internet i kompy sie widzą i nawet z komputera sasiada mogę "wejść" do udostepnianego przezemnie folderu - niestety nie moge zrobić tego samego z mojego kompa tzn sasiad założył folder do udostepniania i nie zakładał hasła w celu sprawdzenia czy działa - no to próbuje wejsc na ten folder i wyskakuje mi komunikat / zrzut ponizej / czy jest on spowodowany tym ze sasiad ma NTFS a ja FAT32 / Sasiad ma Win2k a ja 98SE / Dodam ze sasiad nie ma ZADNYCH haseł do kompa ani logowania ani zadnych. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Oj dzieje się tak. Winny nie jest fat czy ntfs, lecz win2k. Ale jak to zlikwidować to nie wiem.
![]() |
#3 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
pod xp działo się tak i czasami wystarczy włączyc własnie hasła i po chwili wyłaczyc zwykle pomoagało
![]() |
#4 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
A mozesz łopatologicznie wyjasnić jak to sie robi pod Win2k bo sasiad ma na dodatek wer ENG i sie za bardzo w tym wszystkim połapac nie moze ! PS: Dziwne ktoś mówił ze jak na jednym kompie jest NTFS a na drugim FAt to sie nie bedą widziec /? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Już pisałem o tym wczesniej, ale miałem taki sam problem w identycznej konfiguracji. Hasłem okazało się jakieś stare hasło które wprowadziłem kiedyś na komputerze z win98. Niestety nie pamietam do czego to było hasło.
Jezeli wprowadzałeś kiedykolwiek i jakiekolwiek hasło to sobie je przypomnij. PS. Bez problemu komputery widzą zawartość swoich dysków niezaleznie od tego że jeden to NTFS , a drugi FAT32. Ostatnio zmieniany przez paput2000 : 09.12.2002 o godz. 14:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
ciekawe jakby spróbować złamać to hasło takim fajnym programem, który był, a może jeszcze jest na www.maciekh.prv.pl
Ciekawe co by podal ten program. ![]() Dodam, że łamie hasło "od reki".
![]() |
#7 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Przepraszam najmocniej mój bład - http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...hlight=Has%B3o Dzięki ! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|