![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
I Columbii juz niema ;(
;( Niestety. Ciekawe co bylo przyczyna katastrofy, moze znowu ktos pozwolil na start mimo watpliwosci
![]() ![]()
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Zeus co Ty opowiadasz? oni podchodzili do ladowania i Columbia rozleciala sie jak wchodzila w atmosfere! NASA wykluczyla zestrzelenie... najprawdopodobniej wchodzili pod zlym katem w atmosfere i stara wysluzona Columbia nie wytrzymala tego przejscia ![]() Najlepsze jest to, ze na pokladzie byl Izraelczyk, ktory zaplacil za lot w kosmos ale w rezultacie zaplacil za wslasna smierc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
najwazniejsze teraz to odpowiedziec na pytanie czy blad popelnil czlowiek czy zawiodla maszyna :o
PS. Zeus, a czy to nie przypadkiem Posejdon? ![]()
![]() |
#4 |
www.ds.art.pl
Data rejestracji: 02.05.2001
![]() |
wkoncu 21/22 lata robi swoje
![]()
![]() |
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
też sie zgodze z tym że 20 lat serwisu robi swoje. 113 misji, ziemia kosmos ziemia, coś musiało puścić.
dla amerykanów to kolejna poważna katastrofa, ale może właśnie cos wybódują nowego, co to jest 2.3 biliona dolarów na taki samolocik. teraz niech dadzą rosjanom zarobić bo ktoś przecież musi dolatywać do stacji kosmicznej. shuma02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
www.ds.art.pl
Data rejestracji: 02.05.2001
![]() |
USA to bogaty kraj
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Remix ja nie stwierdzam faktow ze katastrofa ma cos wspolnego z wojna z Irakiej, ja tylko SNUJE PRZYPUSZCZENIA ![]() Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S Ostatnio zmieniany przez Zeus : 02.02.2003 o godz. 01:06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Re: I Columbii juz niema ;(
Cytat:
![]() ![]() a ja pamiętam ja chellenger sie rozwalił szumu było i w koncu tak naprawde prawda wyszła po kiku latach za NASA pokpiło sprawe - 3 lata bez lotó wachadłowców. Wydaje mi sie że teraz jak znowu okarze sie że dali w NASA d... to bedzie koniec ery wachadłowców . Dlatego wydaje mi sie ze jak nawet NASA zawaliła to zwala wine na cokolwiek zeby ratowac dotacje i cały program - niestety tu i dzie o taką kase ze zycie ludzkie ma niewielka wartość. No ale nie można zapominac ze jednak tam zgineli ludzie - i to odwarzni - spokój ich duszom !!!
![]() |
![]() |
#9 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Re: Re: I Columbii juz niema ;(
Cytat:
![]() da to troche do myslenia i nastapi nowa era nowych wachadlowcow, wkoncu zmiany sa na lepsze ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
kumpel wspominał coś nt ciśnienia w oponie. eksplodowała opona. przynajmniej tak się miało zacząć. ale to tylko jakieś niesprawdzone informacje, bo na oficjalną wersję przyjdzie jeszcze poczekać. swoja drogą to ciekawe czy faktycznie ta opona mogła byc powodem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wymiatacz
![]() |
Re: Re: I Columbii juz niema ;(
Cytat:
Bo jaz mnie wqrwa jak ktos czyta polebkach i bzdury wygaduje!!! Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Niewyladowali bo:
- prom byl stary - dostali odlamkiem w skrzydlo podczas startu - schodzili pod zlym katem ![]()
![]() |
#13 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Atak terrorystyczny mozna od razu wykluczyć!
Zastanówcie sie co może trafić w obiekt lecący 3 razy szybciej od prędkosci swiatła?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
ZE CO PROSZE ![]() ![]() ![]() Ps. czy niemozna bylo przeprowadzic ataku terorystycznego jeszce na ziemi ![]() Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Re: Re: Re: I Columbii juz niema ;(
Cytat:
![]()
![]() |