Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   CormaC - ktos ty? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/cormac-ktos-ty-15884/)

CormaC 25.01.2003 23:27

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
No, dobra! Toscie sobie pogadali:)
A teraz....:) co to jest CD-Action?:)
...za 19.50? toc to 4 paczki ....... mietowych! Dwa dni palenia!

Przerzuc sie na CDAction - bedziesz zdrowszy ;)

Pozdrawiam!

-Sid-The-Rat=> 26.01.2003 04:25

mam nadzieje ze to nie ty odpisujesz na listy do redakcji - bo takiej bufonaday jak tam wystepuje i ogolnego braku szacunku dla kogokolwiek dawno nie widzialem

rowniez uwazam ze rok 2000 - zwlaszcza poczatek byl najbardziej udany - bo jeszcze nie przewrocilo sie wam w glowach i sodowa nie walnela - poza tym jak widac nie ma ludzi niezastapionych :D

od czasu upadku gamblera ne czytam zadnej gazety komputerowej - wszsytko w necie a gambler mial w sobie cos co cignelo nawet w deszczowy dzien do kiosku

reklamy sa tu zabronione

i jesli odpowiadasz na post'y to staraj sie zmiescic w jednym - mniej miejsca, czytelniej i jasniej

GOLOMB 26.01.2003 09:06

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
mam nadzieje ze to nie ty odpisujesz na listy do redakcji - bo takiej bufonaday jak tam wystepuje i ogolnego braku szacunku dla kogokolwiek dawno nie widzialem

rowniez uwazam ze rok 2000 - zwlaszcza poczatek byl najbardziej udany - bo jeszcze nie przewrocilo sie wam w glowach i sodowa nie walnela - poza tym jak widac nie ma ludzi niezastapionych :D

od czasu upadku gamblera ne czytam zadnej gazety komputerowej - wszsytko w necie a gambler mial w sobie cos co cignelo nawet w deszczowy dzien do kiosku

reklamy sa tu zabronione

i jesli odpowiadasz na post'y to staraj sie zmiescic w jednym - mniej miejsca, czytelniej i jasniej

Wszyscy sie dobrze bawią i to nie CormaC dał reklamę wszyscy zadawali pytania i on odpowiadał ....jakby to był kolo z gamblera to byś nienarzekał ...

-Sid-The-Rat=> 26.01.2003 09:09

moze i bym nie narzekal... moje prawo zgredzic

to o reklamie to tak na przyszlosc

CormaC 26.01.2003 12:31

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
Nie, nie ja. Ja jestem tylko stalym wspolpracownikiem, nie mam etatu w redakcji.
Cytat:

reklamy sa tu zabronione
Nie reklamuje i nie zamierzam. Jestem tu calkiem prywatnie, nie z ramienia redakcji ;) Ale na ewentualne pytania zwiazane z CDA bede odpowiadal w ramach moich mozliwosci.

Pozdrawiam!

-Sid-The-Rat=> 26.01.2003 12:39

witam na forum

i ciesze sei ze to nie ty - bo do autorow tych 'odpowiedzi' mam stosunek tak zly jak stad do wiecznosci...

na pytania odpowiadaj nie mam nic przeciwko - sam poczytam - sadze ze sam wyczujesz granice gdzie zaczyna sie reklama i postrasz jej nie przekroczyc

Sniper 26.01.2003 15:25

Mimo tak "niezwykłego" początku witamy na forum CormaC.
z czasem (o ile bedziesz tu czestym gościem) zorientujesz sie ze są tu ludzie o przycięzkawym dowcipie ale bedziesz miał okazje dowiedziec sie cos na temat jakis swoich problemów gra/kompem etc.

A i przyda sie jakies miłę słowo o forum na łamach cd-action (w końcu jest głosowanie - a własnie jakie sa wyniki ???? )

Sniper

Yahol 26.01.2003 16:01

Jest 1 miejsce w komputerach - 1960 glosow! :)

Majonez 26.01.2003 17:29

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Jest 1 miejsce w komputerach - 1960 glosow! :)
jakby moglo byc inaczej
przeciez nie od parady mialem stronke z glosowaniem jako startowa ustawiona przez ponad miesiac
a ze lacze stale to hehehehe

otywyte zartuje - az tak duzo nie nabilem

CormaC witam - czy czasem nie grywasz w q3 na serwerku dialoga ??? ||

Yahol 26.01.2003 18:20

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
jakby moglo byc inaczej
przeciez nie od parady mialem stronke z glosowaniem jako startowa ustawiona przez ponad miesiac
a ze lacze stale.....

Nie badz taki hop do przodu|| ja mam w tym tez znaczacy wklad^_^
a ze lacze stale:D

CormaC 26.01.2003 18:40

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
Nie, to nie ja jestem. Juz od jakies czasu wiem, ze nie mam wylacznosci na moja ksywke ;) Chyba zarejestruje ja jako znak zastrzezony :chytry:

Pozdrawiam!

Patrix 26.01.2003 18:49

Jestem ciekaw po co te zamieszanie ...:blee:
Przecież tylko zwykły user sie zarejestrował ^_^

CormaC 26.01.2003 19:05

Cytat:

Patrix napisa***322;(a)
Jestem ciekaw po co te zamieszanie ...:blee:
Przecież tylko zwykły user sie zarejestrował ^_^

Tez sie zastanawiam :) Pierwszy raz mnie cos takiego spotyka :) Choc nie ukrywam, ze to mile, jak czlowieka inni zauwazaja ;p

Pozdrawiam!

Luke 26.01.2003 19:08

sorki Corma za posadzenie cie o podszywanie sie. na razie jednak zostane ostrozny. ale witam. swoja droga, to pierwszy raz widze, aby ktos tak byl witany. reklame zrobilem, a potem wszyscy o mnie zapomnieli :). to dzieki mnie cie zauwazyli:) coz, zostane z boku i bede obserwowal. jak zawsze zreszta.

Luke 26.01.2003 19:12

jeszcze jedno: Sid, co masz przeciwko odpowiedzia w dziale listy? ten koles ma po prostu poczucie humoru, a jak ktos pisze cos powaznego, to umie powaznie odpowiedziec. mi to odpowiada.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:20.