![]() |
Cytat:
Pozdrawiam! |
mam nadzieje ze to nie ty odpisujesz na listy do redakcji - bo takiej bufonaday jak tam wystepuje i ogolnego braku szacunku dla kogokolwiek dawno nie widzialem
rowniez uwazam ze rok 2000 - zwlaszcza poczatek byl najbardziej udany - bo jeszcze nie przewrocilo sie wam w glowach i sodowa nie walnela - poza tym jak widac nie ma ludzi niezastapionych :D od czasu upadku gamblera ne czytam zadnej gazety komputerowej - wszsytko w necie a gambler mial w sobie cos co cignelo nawet w deszczowy dzien do kiosku reklamy sa tu zabronione i jesli odpowiadasz na post'y to staraj sie zmiescic w jednym - mniej miejsca, czytelniej i jasniej |
Cytat:
|
moze i bym nie narzekal... moje prawo zgredzic
to o reklamie to tak na przyszlosc |
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam! |
witam na forum
i ciesze sei ze to nie ty - bo do autorow tych 'odpowiedzi' mam stosunek tak zly jak stad do wiecznosci... na pytania odpowiadaj nie mam nic przeciwko - sam poczytam - sadze ze sam wyczujesz granice gdzie zaczyna sie reklama i postrasz jej nie przekroczyc |
Mimo tak "niezwykłego" początku witamy na forum CormaC.
z czasem (o ile bedziesz tu czestym gościem) zorientujesz sie ze są tu ludzie o przycięzkawym dowcipie ale bedziesz miał okazje dowiedziec sie cos na temat jakis swoich problemów gra/kompem etc. A i przyda sie jakies miłę słowo o forum na łamach cd-action (w końcu jest głosowanie - a własnie jakie sa wyniki ???? ) Sniper |
Jest 1 miejsce w komputerach - 1960 glosow! :)
|
Cytat:
przeciez nie od parady mialem stronke z glosowaniem jako startowa ustawiona przez ponad miesiac a ze lacze stale to hehehehe otywyte zartuje - az tak duzo nie nabilem CormaC witam - czy czasem nie grywasz w q3 na serwerku dialoga ??? || |
Cytat:
a ze lacze stale:D |
Cytat:
Pozdrawiam! |
Jestem ciekaw po co te zamieszanie ...:blee:
Przecież tylko zwykły user sie zarejestrował ^_^ |
Cytat:
Pozdrawiam! |
sorki Corma za posadzenie cie o podszywanie sie. na razie jednak zostane ostrozny. ale witam. swoja droga, to pierwszy raz widze, aby ktos tak byl witany. reklame zrobilem, a potem wszyscy o mnie zapomnieli :). to dzieki mnie cie zauwazyli:) coz, zostane z boku i bede obserwowal. jak zawsze zreszta.
|
jeszcze jedno: Sid, co masz przeciwko odpowiedzia w dziale listy? ten koles ma po prostu poczucie humoru, a jak ktos pisze cos powaznego, to umie powaznie odpowiedziec. mi to odpowiada.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:20. |