Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   CormaC - ktos ty? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/cormac-ktos-ty-15884/)

tomgoo 26.01.2003 20:17

Witam na forum Cormac !
ech..... tomgoo ma złe dni....

CormaC 26.01.2003 22:08

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Witam na forum Cormac !
Dzieki!
Cytat:

hmmm... mam rozumiec, ze moje pojawienie sie na forum przypisales swojemu pechowi? ;)

Pozdrawiam!

murt 26.01.2003 23:10

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Witam na forum Cormac !

Heh Tomgoo nie przejmuj sie. Dzis jest zle jutro bedzie lepiej.. Pozatym sa juz ferie i czas na maly wymarzony odpoczynek :)
P.S. Witaj CormaC Zycze milego pobytu ale najpierw przeczytaj regulamin :D ^_^
Acha musze sie pochwalic, ze mam az :P !!1!! :P numer CD-Action z bodajze roku 2000.

Bartez 26.01.2003 23:36

Cytat:

murt napisa***322;(a)
Heh Tomgoo nie przejmuj sie. Dzis jest zle jutro bedzie lepiej.. Pozatym sa juz ferie i czas na maly wymarzony odpoczynek :)
P.S. Witaj CormaC Zycze milego pobytu ale najpierw przeczytaj regulamin :D ^_^
Acha musze sie pochwalic, ze mam az :P !!1!! :P numer CD-Action z bodajze roku 2000.

kto ma ferie to ma :( :(
a co do CDA to swego czasu kupowalem kazdy numer i mam ich kilkadziesiat
ale juz od ponad roku nie mam zadnego bo po prostu mnie tematyka gier przestala interesowac tak bardzo

/||\aster 26.01.2003 23:52

Co do CDaction to mialem bodajze 7 numerow, pamietam pierwszy byl chyba z 7/97 byly tam az 2cd oraz super demko theme hospital, ale w to pykalem :D, to byl moj ulubiony numer CDA, przestalem kupowac CDA gdzies w 2001 (te 7 numerow), pozniej to chodzilem do sklepu notowalem tytuly na kartke i sobie zalatwialem.

camfo 27.01.2003 22:51

Witaj CarmaC...
No ludzie, ale zrobiliście aferę z tego, że zjawił się tu ktoś z CD-A.
Na forum każdy powinien być równy...ale widać, że CD-A cieszy się dobrą reputacją, a co do wypowiedzi sid the rat'a to smuggler i jedi (to oni odpisują na listy w CD-A) to odpowiedzi są w porządku.Carmac też spoko gość...teraz będę uważnie czytał Jego recenzje, bo lepiej się czyta coś jak wiesz jaki ma gość charakter...

CormaC 27.01.2003 23:06

Cytat:

camfo napisa***322;(a)
Witaj CarmaC...
Dzieki. BTW - sparafrazuje pewne powiedzonko: "Niech pisza o mnie co chca, byleby ksywki nie przekrecali" ;) To ciekawe, ze czasem ludzie robia ze mnie Carmaca. Pewnie przez to podobienstwo mojej ksywki do nazwiska Johna Carmacka. Tyle ze ja przy Carmacku jestem taki malutki :)

Cytat:

No ludzie, ale zrobiliście aferę z tego, że zjawił się tu ktoś z CD-A.Na forum każdy powinien być równy...
Tu masz niezaprzeczalna racje!

Cytat:

ale widać, że CD-A cieszy się dobrą reputacją, a co do wypowiedzi sid the rat'a to smuggler i jedi (to oni odpisują na listy w CD-A) to odpowiedzi są w porządku.
Powiedzialbym, ze odpowiedzi sa na poziomie listow. Powazny list - powazna odpowiedz. *****ny list - zlosliwa odpowiedz. Ciezko sie silic na grobowa powage, jak sie czyta n-ty list 15-latka, ktory jest pewien, "ze wasi recenzenci to gowniarze. Ile oni maja lat? 13?" A odpisuje na to recenzent 2.5 raza starszy od delikwenta...

Cytat:

Carmac też spoko gość...teraz będę uważnie czytał Jego recenzje, bo lepiej się czyta coś jak wiesz jaki ma gość charakter...
Dzieki za cieple slowa. Komentarze do recenzji mile widziane!

Pozdrawiam!

tomgoo 27.01.2003 23:07

Cytat:

CormaC napisa***322;(a)
Dzieki!

hmmm... mam rozumiec, ze moje pojawienie sie na forum przypisales swojemu pechowi? ;)

Pozdrawiam!

Nie martw się 8) ||

TOMMYx 28.01.2003 00:33

Ja również witam nowego Forumowicza. :)
Niestety nie kupuję i nie czytam CDA (nie interesują mnie już gry), więc kolega CormaC nie jest mi znany z tej strony. Ale myślę, że będzie okazja poznać kolegę od strony "zwykłego użytkownika Forum" :)

Miłej zabawy, pozdrawiam. :)

PS"" Jak już ktoś wspomniał wcześniej - przeczytaj dobrze regulamin, jak czegoś nie zrozumiesz ;) to się nie przejmuj, tak ma być ;) to w końcu tylko regulamin :) ""

Luke 29.01.2003 18:13

taa, Smuggler jest elastyczny i dopasowuje poziom odpowiedzi, do poziomu autora. a co do tej uwagi o 15-latku: uwazaj, ja tez mam 15 lat, bynajmniej do lutego:). a co do twoich recek to sa OK i nie ma sie czego przyczepic. zazwyczaj;). a tutaj taka mala reklama: CD-Action nie jest tylko o grach, a to co znajdziecie na plytach dolaczanych do owej GAZETY (prawda Corma:)), a w szczegolnosci zin ActionMag, to juz o grach nie jest na pewno. zreszta kazdy moze sobie sciagnac dowolny numer z www.actionmag.psychodelic.org a w numerze 35 bedzie cos mojego:).

paja 24.05.2004 17:36

Heh a propo pism komputerowych niedawno wyszedł 100 numer cdaction w którym dali warcrafta II i coś tam jeszcze (sposdziewałem się czegoś lepszego) dziś przechodzę obok kiosku patrze a tam w piśmie PLAY gry DEVASTATION (PL) THE PARTNERS (tyż PL) original war (PL) i Air rush PEŁNE WERSJE za 11.90 szok i to bez żadnej okazij (a ostatnio dali postala 2 :D)
i co myślicie o tym??

*To nie żadna reklama

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:28.