![]() |
Witam na forum Cormac !
ech..... tomgoo ma złe dni.... |
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam! |
Cytat:
P.S. Witaj CormaC Zycze milego pobytu ale najpierw przeczytaj regulamin :D ^_^ Acha musze sie pochwalic, ze mam az :P !!1!! :P numer CD-Action z bodajze roku 2000. |
Cytat:
a co do CDA to swego czasu kupowalem kazdy numer i mam ich kilkadziesiat ale juz od ponad roku nie mam zadnego bo po prostu mnie tematyka gier przestala interesowac tak bardzo |
Co do CDaction to mialem bodajze 7 numerow, pamietam pierwszy byl chyba z 7/97 byly tam az 2cd oraz super demko theme hospital, ale w to pykalem :D, to byl moj ulubiony numer CDA, przestalem kupowac CDA gdzies w 2001 (te 7 numerow), pozniej to chodzilem do sklepu notowalem tytuly na kartke i sobie zalatwialem.
|
Witaj CarmaC...
No ludzie, ale zrobiliście aferę z tego, że zjawił się tu ktoś z CD-A. Na forum każdy powinien być równy...ale widać, że CD-A cieszy się dobrą reputacją, a co do wypowiedzi sid the rat'a to smuggler i jedi (to oni odpisują na listy w CD-A) to odpowiedzi są w porządku.Carmac też spoko gość...teraz będę uważnie czytał Jego recenzje, bo lepiej się czyta coś jak wiesz jaki ma gość charakter... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam! |
Cytat:
|
Ja również witam nowego Forumowicza. :)
Niestety nie kupuję i nie czytam CDA (nie interesują mnie już gry), więc kolega CormaC nie jest mi znany z tej strony. Ale myślę, że będzie okazja poznać kolegę od strony "zwykłego użytkownika Forum" :) Miłej zabawy, pozdrawiam. :) PS"" Jak już ktoś wspomniał wcześniej - przeczytaj dobrze regulamin, jak czegoś nie zrozumiesz ;) to się nie przejmuj, tak ma być ;) to w końcu tylko regulamin :) "" |
taa, Smuggler jest elastyczny i dopasowuje poziom odpowiedzi, do poziomu autora. a co do tej uwagi o 15-latku: uwazaj, ja tez mam 15 lat, bynajmniej do lutego:). a co do twoich recek to sa OK i nie ma sie czego przyczepic. zazwyczaj;). a tutaj taka mala reklama: CD-Action nie jest tylko o grach, a to co znajdziecie na plytach dolaczanych do owej GAZETY (prawda Corma:)), a w szczegolnosci zin ActionMag, to juz o grach nie jest na pewno. zreszta kazdy moze sobie sciagnac dowolny numer z www.actionmag.psychodelic.org a w numerze 35 bedzie cos mojego:).
|
Heh a propo pism komputerowych niedawno wyszedł 100 numer cdaction w którym dali warcrafta II i coś tam jeszcze (sposdziewałem się czegoś lepszego) dziś przechodzę obok kiosku patrze a tam w piśmie PLAY gry DEVASTATION (PL) THE PARTNERS (tyż PL) original war (PL) i Air rush PEŁNE WERSJE za 11.90 szok i to bez żadnej okazij (a ostatnio dali postala 2 :D)
i co myślicie o tym?? *To nie żadna reklama |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:28. |