![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.01.2006
![]() |
Creative Inspire 5.1 P5800 vs Logitech X-530
Tak jak w tytule. Mam problem z wyborem odpowiedniego zestawu głośników komputerowych 5.1
Nie chcę nic drogiego, właśnie coś w przedziale cenowym tych dwóch modeli. Jestem bardziej skłonny kupić Creative P5800, bowiem: 1. są tańsze; 2. mają pilota; 3. mają większą moc RMS (tylko słabszy subwoofer); 4. mniej zbajerowany wygląd, co mam nadzieję, że przekłada się jakoś na jakość. Logitech X-530 zaś: 1. zbierają chyba lepsze opinie; 2. nie mają pilota (jest w ogóle jakieś sterowanie?); 3. mniejsza moc RMS (tylko subwoofer lepszy); 4. podobno satelity jakieś ruskie radio odbierają ![]() I teraz pojawiają się pytania: Co inni na ten temat mogą mi powiedzieć? Jakieś porady, komentarze użytkowników. Czy jest jakas różnica między Creative P 580 a P 5800? Czy zestaw Creative łatwo jest w razie czego poprzywiercać do ścian? (satelity) Co daje zasilacz zewnątrzny, jest jakaś róznica w użytkowaniu, jakości? (Creative mają, a Logitech nie) Jakie długości mają kable w zestawie Logitecha, bo w Creativie są 3x2m i 2x4m. Głosniki będą podłączone do karty 7.1 na płycie głównej (jeszcze nie wiem jaka dokładnie, bo kupię zajakieś 2 tygodnie dopiero) Podsumowując: POMÓŻCIE MI NAJLEPSZĄ DECYZJĘ PODJĄĆ! ![]() (wiem, że podobne posty na forum były, ale są już troszeczkę stare, może nieaktualne nawet, mi chodzi tylko i wyłącznie o porównanie tych 2 modeli [chyba, że za tą cenę {200-300zl} coś lepszego jest]) I jeszcze jedna kwestia. Jeżeli ja chcę głównie głośniki do muzyki, to czy warto w ogóle 5.1 kupować? Jeżeli nie, to zaproponujcie dobry zestaw 2.1 do 200zł. I czy nie będę miał problemów z głośnikami 2.1 na karcie 5.1? (takie pytanie na wszelki wypadek ![]() Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|