![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.06.2003
![]() |
Creative T6060 5.1
co myslicie o tych głosnikach? do wczoraj zastanawialem sie nad Creative T5900 a Logitechami X-530, wybralem logitechy.........ale dzisiaj w sieci znalazlem jeszcze 6060.....moze sa tu jacys uzytkownicy? chyba ze znacie jeszcze jakies lepsze glosniki do 300zl?
z gory wielkie dzieki za podpowiedz ![]() pozdrawiam |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli cena jest porównywalna (T6060 do T5900) - powiedzmy różnica do ok. 50 złotych to to są te same głośniki, tylko nowy model. Tak więc patrz jedynie na wygląd zewnętrzny, które bardziej ci odpowiadają, ewentualnie na cenę, bo ta stara seria stylistyczna jest tańsza.
Ja dzisiaj kupiłem zestaw T3030, który jest następcą T3000. Jeszcze nie rozpakowałem, ale wczoraj w MM dokładnie je przysłuchałem, tak więc powinny dobrze grać. To, o czym ty myślisz, to dokładnie ta sama technologia, tylko 5.1 (mi takie nie były potrzebne, bo notebook, do którego je kupiłem, nie ma wyjścia 5.1) tylko więcej głośników. Tak więc z mojej strony mogę spokojnie ci je polecić. Raczej w tym momencie na rynku nie znajdziesz nic lepszego, a i modele za 500 - 700 i nawet 1500 złotych (7.1 - topowe modele Creativa i Logitecha) jak dla mnie nie różnią się od tych praktycznie niczym).
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
a jeszcze jedne.....podlacze T6060 albo logitechy x-530 bez problemu do manty prince'a 2? bo slyszalem ze sa problemy :/
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie ma problemow - fotki dam po swietach
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
moge liczyc na te fotki?