![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#31 | |
|
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Cytat:
Każdy znajdzie jakiś bardziej lub mniej przekonujący argument, dlaczego także on powinien dostac czape za free. Np.ja mogę napisać że jestem tutaj dłużej niż większość osób które mają kiloposta i zaglądam tu codziennie, ale co z tego jeśli większość postów to prośba o pomoc, lub moje stanowisko w danej sprawie tak jak teraz. Zasady muszą byc jasne i klarowne, bez żadnych odstępstw.(chyba,że dotyczących mnie )F.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Fajna ta czapka. Przewodujecie jakiś model SAFARI... chodzi mi o czapkę nie z daszkiem, ale taką okrągłą ?
|
|
|
#33 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
moze dodam do swojej wypowiedzi pewien aspekt - jest to moja prywatna wypowiedz - nie uzgadnialem tego co jest tam napisane z kimkolwiek z reszty zespolu
ze swojej strony powiem tak ze gdybym byl obrzydliwie bogaty to dalbym wszystkim po takiej czapce ale jestem tylko studentem a tutaj tylko moderatorem z tego co pamietam o zlocie rozmawiales z kims z zespolu mialbyc jakis plan imprezy itp nie wiem gdzie cos poszlo nie tak - moze po prostu za pozno to wszystko wyszlo z tym zlotem a jakies kryterium trzeba bylo przyjac - a chyba bardziej niesprawiedliwe byloby ustalanie przez kogos z nas kto ma dostac a kto nie gdyby kryterium bylo inne to np bgn Laser cze Pedros moglby powiedziec hola a ja dlaczego nie dostalem siedze tu tyle udzielam sie niszcze klawiature a czapke dostal ktos inny nigdy nie da sie dogodzic wszystkim na raz - mysle ze za jakis czas znowu bedzie cos podobnego moze znowu czapki i wtedy pewnie dostana inne osoby a nie te same bo przekroczyly 1500 postow czy jakos tak moge tylko powiedziec ze szkoda ze tak to wyszlo ale cdrinfo nie jest jakas firma zarabiajaca fortune na godzine pierwszy zlot nie wypalil ale chwala Wam za to ze go zorganizlowaliscie - nie mozecie jednak mowic ze wszyscy Was olali - po prostu znaczna wiekszosc z nas nie byla w stanie dojechac na miejsce w tym terminie na przyszlosc trzeba to organizowac gdzies przed wakacjami i ustalic termin w czasie wakacji - wiekszosc z nas raczej jeszcze studiuje - a nawet Ci ktorzy juz pracuja beda mieli latwiej na wakacjach gdzies wyskoczyc niz we wrzesniu lub pazdzierniku gdzie trzeba zajac sie praca i dziecmi a wracajac do kryterium 1000 postow wiem ze niektorzy sa tu dlugo a maja maja malo postow - lecz wykazuja sie wybitna wiedza w jednej dziedzinie ale powiedzcie jak mielibysmy przejzec 45788 postow z dzialu cdr 15236 z offtopica i 2436 z dzialu dvd to razem daje 63460 postow jak ustalic kto sie zna na tym a kto na tamtym a pozatym na pewno wyszloby ze jest ze 100 roznych dziedzin i musi byc 100 czapeczek za free dlatego przyznajcie sami Te osoby ktore dostana czapeczki za free zaslozyly na to udzielaly sie powiedzmy wszechstronnie i po prostu nalezy im sie to a ci ktorzy sie czuja urazeni lub pominieci to prywatnie ode mnie moge powiedziec ze mi przykro iz tak wyszlo to tyle - ale naskrobalem PS Brzuszki wracajac do zdjec dostales moja wiadomosc byles na tej stronce cos chcesz zmienic czy ocenzurowac na razie w ten sposob beda zamieszczone a potem pomyslimy jak je na forum wrzucicjezeli mozesz to skontaktuj sie jeszcze ze mna lub po prostu napisz posta i podaj link do stronki
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Gość
|
Cytat:
Bez cienia wątpliwości, te osoby naprawdę zasłużyły na taką nagrodę. PS. Gratuluję Nagrodzonym i życzę, aby Wasze czapeczki ogrzewały Wam główki i chroniły przed negatywnym oddziaływaniem czynników zewnętrznych.
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
niestety tutaj nie spelniles wymogu jakim bylo 1000 postow ktorym moim zdaniem byl bardzo sprawiedliwy gdyz przydzial czapeczki nie zalezal od nikogo z redakcji CDRINFO wydaje mi sie (narazie tylko mnie), ze wiecej nagrod za liczbe postow nie bedzie i bedziemy zmuszeniu wymyslec inne sposoby tylko czy zaraz nie pojawi sie np stwierdzenie, ze nagrode w konkursie dostal np kolega Sobala czy moj ... ktorego nikt nigdy nie widzial na forum ... Cytat:
ale jak ktos daje KASE to WYMAGA i moze sie to skonczyc zmiana charaktery stronki ... oczywiscie zmiany moga byc na lepsze ale to nie jest pewne ... jezeli oczywiscie znasz sponsora ktory zaplaci i nie bedzie chcial nic w zamian lub bedzie mial rozsadne wymagania to oczywiscie podeslij go do Miska wtedy wyslemy tyle czapeczek na ile bedzie dawal sponsor
|
|
|
|
#37 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
te informacje jakie dostalem publikowalem na glownej stronie wraz z odnosnikami do dyskusji na forum skoro ten zlot nie wypalil to wypali nastepny z tym, ze powinien byc on ogloszony nie miesiac wczesniej a 3 lokalizacja powinna byc dobrana w taki sposob by bylo to atrakycjne miejsce np zakopane tak by uczestnicy mogli poza piciem spedzic czas w inny sposob - to jest dodatkowa zacheta wydaje mi sie, ze pod dyskusje powinno byc poddane kilka lokalizacji z KONKRETNYM planem i kosztem calosci oraz wyszczegolnymi atrakcjami dodatkowymi to oczywiscie moje skromne zdanie oparte na tym jakie propozycje dostaje od roznych zainteresowanych firm czy wydawnictw
|
|
|
|
#38 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() a mozesz cos blizej na privie (nazwisko telefon itp)?
|
|
|
|
#39 | |
|
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Czapa mi się podoba 8) bardzo.
Jak kogoś w takiej spotkam to od razu będę wiedział, że friend ![]() ![]() I... dzięki bardzo.
|
|
|
#41 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
czapeczki dostaną tylko Ci co mają teraz 1000 postów.
Czy każdy kto w przyszłości uzyska 1000 .. postów też bedzie dostawał czapeczke ? |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
SoBal mówił coś o gwiazdce ...
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Cytat:
![]() wiesz co by sie dzialo - widzisz ten wyscig durnych postow nastawionych na ilosc ?
|
|
|
|
#44 |
|
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Czapki, czapki, czapki
Bas: Doceniamy to co zrobiłeś tym niemniej musieliśmy przyjąć jakieś kryteria przyznania tych "bonusów". I nie myśl że zapomniałem o wkładzie jaki Ty czy Mapsajm włożyliście w organizacje zlotu...
Sayan: [qutote]"Czy każdy kto w przyszłości uzyska 1000 .. postów też bedzie dostawał czapeczke ?"[/quote] Jest to jednorazowa hmm, premia, prezent, nie wiem jak to nazwać... Ale w przyszłości może coś jeszcze ciekawego wymyślimy, choć nie będą to prezenty dla zawodowych "postomatów" Na dole załączam zdjęcie czapki z tyłu.Inni, którzy dyskutują o cenie i jej wysokości. Jeżeli powiem, że po rozdaniu tych czapek dla naszych forumowiczów i obdarowaniu podobną ilością czapeczek członków naszej redakcji (i zakładając że sprzedamy pozostałe) wyjdziemy z tymi czapkami prawie na zero, to pewnie nikt mi nie uwierzy... A czy ktoś zauważył to że Wy forumowicze jesteście premiowani ? Tylko wam na razie sprzedajemy te czapki, TYLKO wam - taki mały exclusive. Czujcie się docenieni, my myślimy o Was....
|
|
|
#45 | ||
|
The Division Bell
![]() |
Cytat:
takie jest moje zdanie, chociaż sam mam 100-ileś postow Cytat:
Ostatnio zmieniany przez macio.men : 27.10.2002 o godz. 22:29 |
||