![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Tychy i aparat cyforwy.
Mam prosbe do niektorych forumowiczow. Otoz jezeli ktos bedzie kiedys w tychach (tak jak naprzyklad seba) i ma aparat cyfrowy to czy nie moglby porobic pare zdjec. Zdjecia moga byc byle jakie byleby byly, ale najlepiej gdyb ktos zrobil zdjecia osiedla "E" a szczegolnie podorka za Barem Paprcanskim lub jak kto woli pub ARA. Wiem ze to trudne zadanie ale gdyby kiedys ktos byl w tychach i moglby zrobic fotki to bardzo bym prosil o przeslanie na: CENZURA@poczta.onet.pl lub cenzura@interia.pl Jak nie chce wam sie szukac tego osiedla to zrobcie gdziekolwiek a dokladne namiary na osiedle i podwrko to chodzi mi o plac ktory jest pomiedzy ulicami
Niepodleglosci (chyba okolo 27) Ejsmonda, Elfow (nr klatki okolo 8) i Grota Rowedzkiego tutaj nie wiem ale dalem juz mniej wiecej kwadrat. TO jest tylko prosba i gdyby moglby ja ktos zrealizowac to bardzo prosibym o duzo fotek. Pozdrawiam |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
Szkoda że tak póżno tydzień temu byłem w KAtowicach - bym wstąpił....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
|
Cytat:
MArio THX za odpowiedz |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
![]() ] DZIEKI POZDRAWIAM |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Pytałem tylko, czy nadal jesteś zainteresowany. BTW na stronkach nie znajdziesz zdjęć 'swojego' osiedla, a o to Ci chyba chodziło, prawda? ![]() Będę wiedział więcej , to dowiesz się o tym pierwszy ( chyba) ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Gość
|
Cytat:
DZIEKI |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
Nie jest tego dużo, dosłownie kilka (-naście), w rozdzielczości 1024x768 i 1280x960. Oto jedno z nich: |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Gość
|
Jak wrócę z Częstochowy to wyślę Ci cały komplecik na maila(-e).
Mam wysłać na te, które podałeś wyżej, tak ? |
![]() |
![]() |
#10 | |
Gość
|
Cytat:
Jeszcze raz dzieki Pozdrawiam Wyslij fotki na te powyzej. |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Gość
|
Cytat:
Daj znać, jak odbierzesz, czy wszystko jest ok. |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Gość
|
Cytat:
wielkie DZIEKI zaraz odpisze czy odebralem. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Gość
|
WIELKIE DZIEKI.
POWIEM TAK: ZA***ISCIE, O TAKIE ZDJECIA MI CHODZILO SUPER ROZDZIELCZOSC. SUPER MIEJSCA O TAKIE ZDJECIA MI CHODZILO. TOMMYx JESTES BOGIEM. MASZ U MNIE PIWA I CO CHCESZ. POWIESZ MI JEDNO, CZY TA OSOBA KTORA ROBILA TE ZDJECIA SIE PO DACHACH WSPINALA, I CZY TE ZDJECIA Z DOMU NA 3 PIETRZE(TAK MYSLE) TO TA OSOBA NIE MA NA IMIE KAMIL ![]() POZDROW TEGO CO ROBIL TE ZDJECIA. Jeszcze raz dzieki. Pisalem duzymi literami bo jestem bardzo zadowolny. |
![]() |
![]() |
#14 |
Gość
|
Teraz musze to opisac.
Widzicie te lawki na tych lawkach siedzialem i piwko pilem czasmi ![]() Tommyx jestes bogiem, jeszcze raz dzieki. |
![]() |
![]() |
#15 |
Gość
|
Tommyx nie chce narzekac, bo nie narzekam, ale jedno zdjecie E001 jest tylko do polowy reszta to szare tlo, ale nie wysylaj jeszcze raz chcialem tylko to powiedziec. Jeszcze raz wielkie dzieki za te fotki.
Wiesz gdybys jeszcze kiedys mogl wyslac wiecej to wysylaj ![]() Dzieki PS Na jednym zdjeciu widac moja klatke |
![]() |
![]() |
|
|