![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Gość
|
Cytat:
Prawdę mówiąc nigdy nie byłem w Twoim rodzinnym mieście, a zdjęcia zrobił na moją prośbę znajomy, i nie ma on na imię Kamil. Jego dane osobowe pozostawię w tajemnicy, ponieważ nie wiem, czy życzyłby sobie, aby je ujawniać. W końcu chodziło Ci o zdjęcia, prawda ? ![]() czyli rozumiem, że wszystkie zdjęcia doszły bez żadnych problemów, tak? To dobrze. ![]() |
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Gość
|
Cytat:
U mnie wszystkie są całe, więc jeżeli jakieś jeszcze "źle wyszło" z mojej skrzynki to krzycz. ![]() ![]() Acha, tak z ciekawości, na którym zdjęciu widać Twoją klatkę? Wszystkie te zdjęcia przedstawiają Twoje osiedle? |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Gość
|
Dobra, mozesz usuwac bo mam juz wszystko, e001 dziala.
Masz racje to moja sprawa. Dzieki. pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#19 | |
Gość
|
Cytat:
![]() 8) |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Gość
|
Cytat:
Jeszcze jedno widzisz tego chlopaka co idzie na e003, tez go znam nawet wiem gdzie idzie(wiem bo nie mieszkal na moim osiedlu i on zawsze szedl w jedno miesjce przez te podorko). Gadalem z nim bardzo czesto (nie pomysl, ze sciemniam bo na tym zdjeciu twarzy jego nie zobaczysz, ale ja jestem pewnien ze to on). P.S. Wiem, ze bede juz nadgorliwy, ale szkoda, ze nie zrobila ta osoba zdjec blizej mojej klatki, ale teraz to juz narzekam a nie powinienem bo zdjec jest duzo i swietnej jakosci. Ja nawet nie powinienem sie odzywac, ze cos mi nie pasuje, bo bardzo w to watpilem ze ta prosba bedzie spelniona, ale tak naprawde to pasuje mi wszsystko. |
|
![]() |
![]() |
#21 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Apropos Twojej klatki, wyslij mi na maila jej nr i nazwę ulicy, może w przyszłości będzie okazja i mój znajomy znów pstryknie kilka zdjęć. Tylko z góry uprzedzam, na nic sie nie nastawiaj. Rozumiesz, ja też nie chcę być nadgorliwy. Po prostu pożyjemy zobaczymy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#22 | |
Gość
|
Cytat:
Przepraszam za literowki. Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
|