Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.08.2002, 14:28   #1
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
mapsajm napisa***322;(a)
a jak już zostaniemy wszyscy tymi moderatorami, to moglibyśmy zorganizować zawody "kto usunie więcej postów":-D
mnie interesuje problem nastepujacy:
jak wroci Majonez, a i pozostali cenzorzy stana sie bardziej aktywni( tak to sie powinno nazywac- moderowanie polega na kierunkowaniu dyskusji bez ingerencji w nia), to przed usunieciem posta odbedzie
telekonferencja, czy taz kazdy bede cial co mu pod mysz wpadnie.
Taki hybrydowy wielki cenzor - to jest dopiero ciekawe pole do obsewarcji zachowan
bgn jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.08.2002, 14:36   #2
sayan
Guru

Data rejestracji: 15.03.2002
sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
bedą organizowac zawody .. wszyscy wchodza do sieci o godzinie 0:00 i kto pierwszy usunie 10 postów .. dla tego zgrzewa
sayan jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.08.2002, 15:18   #3
bas
MAJSTER zlotowy

Data rejestracji: 16.05.2002
bas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Po co przecież prościej usunąć całą bazę danych i już masz puste forum, ewentualnie skasować katalog gdzie są przechowywane pliki z postami(zależy jak działa forum).
bas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.08.2002, 23:00   #4
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Panie Bartku nic do pana nie mam, ale troszkę więcej luzu. Bo zaczyna się ton Urzędnika do petenta. Jesteśmy wśród swoich. Nikt nie lubi cenzury, no ale cóż czasem potrzeba tego, bo zaczną się posty ze słowami ze słownika brzydkich wyrazów.
Ale najważniejsze - jak będzie regulamin to zobaczymy, i zaczniemy poważnie rozmawiać.
ThanatoS jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.08.2002, 23:37   #5
bas
MAJSTER zlotowy

Data rejestracji: 16.05.2002
bas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Lepiej mieć coś na "papierze", zawsze łatwiej tego przestrzegać i to egzekwować.

ALE:

Chyba wszyscy mamy na tyle rozsądku, że możemy się dogadać opierając się na "normach współżycia społecznego" i nie potrzebujemy na forum Kodeksu Karnego!!!

Miejmy tyle rozsądku, żeby nie doprowadić do sytuacji oni-my, to straci sens a po miesiącu takiej wojny to forum przestanie istnieć!!!
Bo nie sądzę, żeby dłużej to kogoś bawiło.
bas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 10.08.2002, 02:23   #6
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
bas napisa***322;(a)
Lepiej mieć coś na "papierze", zawsze łatwiej tego przestrzegać i to egzekwować.

ALE:

Chyba wszyscy mamy na tyle rozsądku, że możemy się dogadać opierając się na "normach współżycia społecznego" i nie potrzebujemy na forum Kodeksu Karnego!!!

Miejmy tyle rozsądku, żeby nie doprowadić do sytuacji oni-my, to straci sens a po miesiącu takiej wojny to forum przestanie istnieć!!!
Bo nie sądzę, żeby dłużej to kogoś bawiło.
spoko
toć to tylko żarty z sezonu ogórkowego
to forum wiele wytrzynało / i wiele wytrzyma /
ale fakt najwyższy czas na : Pax Romana
bierzny się do pomagania . przecierż nie za rozpierduchę nas chwalą / to można na innych forach obserwować ... b3d rox /

pozdro
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 11.08.2002, 10:59   #7
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Trochę tu nie zaglądałem, a tu zmiany, zmiany...
Zetoxa - znowy urosłeś - gratuluję
Cana - chcesz na moderatora? - i Ty Brutusie?
Majonez - waracaj z wakacji
a... Bgn - jak zwykle bronisz wolności słowa
i tak wszystkich nie wymienię, więc pozdrawiam

i nowy Moderujący - który moderuje forum którego nie lubi - to czemu jesteś moderatorem ? Jak nas już wymoderujesz - to się może okazać że zostaniesz sam, he, he - i co wtedy?
Ja tam łączę się w bólu z moderowanymi (vide opcja "zgłoś post" - a fe - widocznie mam obciążenia)
PS. Zetoxa - szkoda, że nie wygram konkursu. Rozpilibyśmy nagrodę w R. czasem tam bywam
I nie publikuj więcej seriali klanu i isaury he, he
Stary 12.08.2002, 09:30   #8
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Pedros - myslalem, ze zabrali ci komputer. Fakt zmienilo sie troche, jakis nowy porzadkowy przybyl, brak mu klasy starych moderatorow i oczywiscie Majoneza, ale coz, nikt nie gwaratowal, ze moze byc inaczej.
A seriale i tak bede publikowal, jesli uznam,ze warto, co mi tam
bgn jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.08.2002, 09:36   #9
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
... huraaa, Pedros wrócił, będzie nas więcej do założenia jakiegoś podziemia (ale mi się rymło :-D ).
Stary 12.08.2002, 09:45   #10
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Qrdę chłopaki - miałem remont w chałupie, majstrowie zrobili mnie w... ,rodzina na walizkach, sam robiłem poprawki, malowanie i inne i do tego praca, brak urlopu (ale już za tydzień) i... wieczorami po prostu zasypiałem. Ale komp mam i modem też więc od czasu do czau mrugnę do Was.
Ha.

PS. No - bez Forum CDRInfo jak bez wody

Ostatnio zmieniany przez Pedros : 12.08.2002 o godz. 09:48
Pedros jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.08.2002, 18:10   #11
Dominika
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.07.2002
Dominika w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
BD napisa***322;(a)

Niebawem bedzie dostepny oficjalny regulamin zasad obowiazujacych na grupie dyskusyjnej jak i na forum. Tam bedzie wszystko ujete czarno na bialy co wolno a co nie wolno.

Tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi na to i nastepne pytania
Wiesz co ? Co prawda nie mam dużego stażu na forum, ale powiem ci że w odróżnieniu do "bgn","lopus", "Zetoxa","grzeniu","LeWaP" nie masz za grosz poczucia humoru, cokolwiek byś nie mówił. Te chłopaki od razu wzbudzają sympatię, czego nie mogę powiedzieć o tobie. A jeśli uważasz, że tylko ty masz rację, a reszta się myli to zacytuję ci Bogusia Smolenia: "...Kiedyś normą był ogół, a nie margines..."

Z pozdrowieniami Dominika
PS - Chłopaki, przyjmiecie jedną kobietę do tej waszej partyzantki ? :-D :-D :-D

Ostatnio zmieniany przez Dominika : 12.08.2002 o godz. 18:12
Dominika jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.08.2002, 18:14   #12
Laser
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 02.01.2002
Laser zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Witam !

Nie wiem jak Wy ale ja już ją lubię !!
Laser jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.08.2002, 19:16   #13
Macio.Men
The Division Bell

Data rejestracji: 15.07.2002
Macio.Men zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja jestem ZA (...przyjeciem pani Dominiki ) !!!

A BD dedykuję utwór Pink Floyd "Run Like Hell" .

Kazimieła mówi: Ten temat śmiełdzi!
Macio.Men jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.08.2002, 19:17   #14
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
skad sie biora takie kobiety...
eh...
kiedy ja bylem mlody, to [i tu cenzura obyczajowa]

eh...
Stary 12.08.2002, 20:39   #15
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Heheheh.....Dominika ale nas polaskotalas Witaj w klubie, a z reszta jest tu na naszym forum chyba jeszcze kilka kolezanek - oczekujemy na zgloszenia, moze wy podzialacie na Bartka skuteczniej bo my faceci wyraznie nie trafiamy mu w humor :-D

Twoje uprawnienia: