![]() |
esem: chwale sie i zale... glupota ludzka nie zna granic (przynjamniej w moim przypadku ;) )
memorando: ja swoje pluca widzialem, kiedys wyplulem je przy kaszlu od fajek, od tamtego czasu juz nie pale ;D kopiemy temaciki? Edeczek wrocil na dwa dni to pokopie troche <roftl> bardzo stesknieni? |
Dobrze, że jestes troszke brakowało nam speca w dziedzinie offtopikowych-offtopików ;), słyszałem ze masz jakiś straszny problem z netem czy coś, życze szybkiego powrotu na forum
Pozdro :D |
Cytat:
Wrócił nam nowy rekordzista w ilości postów: szkoda, że u edwardo ilość ma się odwrotnie proporcjonalnie do jakości (merytorycznej). Ale cieszymy się wszyscy - bo to fajna maskotka ten edwardo. 8) |
Cytat:
|
Cytat:
och dziekuje za slowa :) rekordzisat? alez ja nie patrze na ilosc napisanych postow... no wez... ilos odwrotnie proporcjonalnie? e=mckwadrat 2 piwa w kanjpie to 10 zeta 3 piwa to juz troche wiecej... zawsze mozesz dac mnie na blackliste i nie bedziesz musial czyac na moje nic nie wnoszace do dyskusji posty. a plaklac tez nie bede :) wrocilem ale w poniedzialek znowu zmykam pozdrawiam Ed :) PS a wiesz co sie robi z maskotakami? psytuuula! <roftl> |
A ja tylko sie usmieje bo zaczelo sie od problemow z zasilaczem a skonczylo sie na przytulaniu maskotek :) ach ten off topic....
|
Cytat:
|
Cytat:
jest mi niezmiernie przykro ze zwracasz sie z takimi negatywnymi uczuciami w stosunu do mojej osoby... lza po policzku poleciala... heh, wracam w piatek, ale co my tu bedziemy gadu gadu o powrotach jak jeszcze nie pojechalem || |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:14. |